E-bay тема 4

• 34 518
  • 801
  •   1
Отговори
# 690
Бясна съм  #Cussing out
вчера спечелих един търг за несесер за гримове и писах на продавача, дали е съгласен да ме изчака за други търгове, които свършват днес и да се възползвам от комбинирания шипинг, който той предлага /за което също бях го питала предварително/, снощи ми изпрати инвойса за несесера и доставката беше с 2$ повече, отколкото беше обявена в Ибей, писах му и за това, днес ми е пратил коригиран инвойс и отговор "Аз незнам защо така се е случило, но ти изпращам нов инвойс"  Shocked Преди малко дебнейки със снайпера 3 търга и четвърти, за който играех сама, се оказа, че той ме е блокирал  newsm61
Толкова ме е яд сега, че дори вече не му искам тъпия несесер... Какво ще ме посъветате да направя? Да си платя и да запазя добрия тон или....?

# 691
Бясна съм  #Cussing out
вчера спечелих един търг за несесер за гримове и писах на продавача, дали е съгласен да ме изчака за други търгове, които свършват днес и да се възползвам от комбинирания шипинг, който той предлага /за което също бях го питала предварително/, снощи ми изпрати инвойса за несесера и доставката беше с 2$ повече, отколкото беше обявена в Ибей, писах му и за това, днес ми е пратил коригиран инвойс и отговор "Аз незнам защо така се е случило, но ти изпращам нов инвойс"  Shocked Преди малко дебнейки със снайпера 3 търга и четвърти, за който играех сама, се оказа, че той ме е блокирал  newsm61
Толкова ме е яд сега, че дори вече не му искам тъпия несесер... Какво ще ме посъветате да направя? Да си платя и да запазя добрия тон или....?

По правилата трябва да платиш.

# 692
На мен на много обяви ми излиза, че доставката до България е безплатна. Но никога не е била. Обикновено е безплатна само за страната.

# 693
Сандали са някакви, изчанчени. Rolling Eyes На уреди за инквизиция ми приличат.

Да кажа какво стана с оня с безплатната доставка - писал ми е, че трябвало първо да питам и сега трябвало да доплатя 3 паунда за доставка, преди да ми прати пижамата. Отговорих му, че в обявата му е пишело, че доставката е безплатна до БГ и нямам намерение нищо повече да плащам. Ще видим развитието по-нататък. На вас как ви изглежда това:
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki/E-bay-2.jpg

ох и аз имах подобен случай,играх,спечелих и платих за доставката 8 паунда,нищо,че пишеше фрии  Tired

# 694
  • Варна
Дея, що не отвори диспут? Thinking

# 695
Дея, що не отвори диспут? Thinking

оплаках се на ebay тогава,но те докато раглеждаха случая продавача редактира обявата  Tired

# 696
  • Варна
Това означава ли ,че пратката ми е върната обратно в US

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 02:45 от мел...

# 697
Това означава ли ,че пратката ми е върната обратно в US

не, не е върната
пратка, която получих преди два дни, в сайта на БГ поща статуса й е същият като на твоята, дори след като вече я бях взела  Peace

# 698
Еййй тия немци са лоши хора, питам го ще достави ли до България и колко ще струва, той ми вика - Като спечелиш ще ти кажа  fight

# 699
Еййй тия немци са лоши хора, питам го ще достави ли до България и колко ще струва, той ми вика - Като спечелиш ще ти кажа  fight

ooooh! бре,да те върже и колкото иска толкова да пусне,аман вече  #Cussing out

# 700
На мен ми прави впечатление друго - много немци не приемат пейпал, странно newsm78

# 701
Току що реших да пробвам китайското сребро и спечелих това за 1.20 паунда и 6 и нещо транспорт. Дано е хубаво на живо.

Може ли линк, че нещо не се ориентирам къде да го търся?

# 702
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330224711 … rms=its%3DS%252BI

Този изтича след 6 часа, ама има още мноооого.

# 703
  • В сърцето на ММ
Аз вече като ще играя за нещо го трия от списъка си ,да не виждат че някой го наблюдава.Иначе наистина и аз забелязах,че ми бягат нещата. Thinking

# 704
Ама купувача и другите виждат ли, че някой го наблюдава? Не знаех... Къде се вижда? И също - какво общо имат въпросите до купувача и вдигането на цената?

Общи условия

Активация на акаунт