E-bay тема 4

• 34 526
  • 801
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз пробвах снайпера, спечелих 2 неща  Mr. Green

# 661
Мил@, дай линк за телефона  Praynig

# 662
  • на пистата
я кажете какъв номер от английския ибей обувки да взема на малчо,сега е 9 месеца

# 663
# 664
  • Варна
Може би, защото търся за 6г момиче, но така и не намирам нищо дето да е за толкова малко пари в тоя Английски ибей. И сандалите са доста по-скъпи в размера за дъщерята.

# 665
Току що реших да пробвам китайското сребро и спечелих това за 1.20 паунда и 6 и нещо транспорт. Дано е хубаво на живо.

# 666
  • Варна
Току що реших да пробвам китайското сребро и спечелих това за 1.20 паунда и 6 и нещо транспорт. Дано е хубаво на живо.

Имам абсолютно същото  Peace
Само дето на сърчицата няма надпис и кръгчето е гладко. Най-вероятно и твоите ще са така Rolling Eyes

# 667
И как е? Тежко ли е и как е изработката? За колко време дойде?

# 668
  • sofia
Момичета, да ви кажа,пристигна анцуга на Дисни,купувайте 1 номер по-голямо
Взех 4Т и ще го носим най-много 2 месеца, но пък е жестоко

# 669
Мил@, дай линк за телефона  Praynig

http://cgi.ebay.com/CECT-P168-3-5-Touch-screen-Dual-Sim-GSM-Cell … dZ1QQcmdZViewItem
Заповядай,но добре разгледай всички модели.Аз от толкова глледане докато синтезирам какво точно търся и искам имам хиляди екстри,но нито един не предлага всичките.Аз си взех с ТВ,голям екран и едновременно работещ с 2 оператора.Беше за подарък на мъжа ми,но той сам си подари така че остава за мен Crazy

# 670
това е китайски вариант на Apple iphone нали? твоят такъв ли е? доволна ли си?

# 671
  • В сърцето на ММ
Привет.
Имам нужда от помощ за превод на няколко изречения на немски.Моля,ако някой може да ми помогне-да пише на лични.
Благодаря предварително.  bouquet

# 672
  • В сърцето на ММ
я кажете какъв номер от английския ибей обувки да взема на малчо,сега е 9 месеца
И ние сме на 9 месеца,но крачетата са ни дебели и му взимам 4 или 4,5.Ако искаш мога да измеря стелка и подметка.

# 673
  • Варна

Ами изглежда доста по-лъскаво от тези по магазините, почти кичозно Simple Smile и точно този комплект тежи около 120 гр.
Дъщеря ми не го сваля от себе си  Laughing Всичките и приятелки са влюбени в тези бижута и ме карат да поръчвам и на тях  Laughing
Пристигат за почти месец - с обикновена поща са и нямат номер за проследяване  Rolling Eyes
Единия ми комплект не пристигна и ми пратиха друг безплатно  Peace

# 674

Ами изглежда доста по-лъскаво от тези по магазините, почти кичозно Simple Smile и точно този комплект тежи около 120 гр.
Дъщеря ми не го сваля от себе си  Laughing Всичките и приятелки са влюбени в тези бижута и ме карат да поръчвам и на тях  Laughing
Пристигат за почти месец - с обикновена поща са и нямат номер за проследяване  Rolling Eyes
Единия ми комплект не пристигна и ми пратиха друг безплатно  Peace

Мерси, ако не те затруднява може ли една снимка на живо Grinning Не че нещо, ама ми стана интересно за това лъскавото. Все пак за 20 лева не очаквам чудеса, може би ще го подаря на някой.

Общи условия

Активация на акаунт