АПРИЛското дете вече е на 2, с торта и балони почват нашите купони

• 15 633
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден на Калоян. Весело детство му пожелавам.
И хубав празник днес.

# 61
4естит рожден ден, Кало   bouquet  Бъди все така 4аровен, креативен и винаги zдрав  Hug

Деси, мили4ка, весел праzник  Hug

Мда, глутамата подсилва вкуса. СреЩа се във всякакви фиксове, бульони и полуфабрикати. Но уви го има и там, където не се о4аква много, например в мерудии на Котани или както се каzват там.  Tired 
Аz с фиксове не готвя  Naughty, купувам био бульон който е беz глутамат, и така. Трябва да се 4ете опаковката, какво има в съставките.
Ина4е не вси4ки Ета са лоШи, работила съм в хранителната промиШленост, делих си офиса с един хранителен химик  Wink  Та мисълта ми е, zа Етата не се вманиа4авам много много, но глутамата го иzбягам наистина  Naughty  (поне zа детето, самата аz ям и боклуци  Embarassed ).

Ве4ерта не е необходимо да ядат манджа, ако на обяд са яли. Ве4ерта давам кремвирШи, филия, може и препе4ена (като мини пица може да се направи), оная ве4ер иzяде едно хлеб4е със сьомга  Crazy  Ориz яде, но кускус пък не оби4а  Crazy Много оби4а рататуй, пък и става бърzо  Peace  Любимите й ястия са баница със сирене и спанак, рататуй и макарони със сметанов сос и сьомга. Педито все се 4уди как толкова малко дете яде такива неЩа  Crazy

Да ви похваля мъжът ми, таzи сутрин отиде до Икеа, където само днес пуснаха една къЩа zа игра zа двора zа само 50?, а съЩата струва най малко 100? в другите магаzини  Crazy Та го пратих оЩе сутринта, било голяяяяма лудница, хората направо се сбили zа теzи къЩи и zа секунди раzграбвали палетите. Но успя да купи една  Grinning  Сега остана и да я сглобява и съм напълно доволна  Whistling  Wink

# 62
Татянка, какво е рататуй  Embarassed и на Алекс му се чудят в яслата как си изяждал спанака, броколите, мюслито и т.н, другите деца не искали, а той даже допълнително ядял  Blush

# 63
И Кало много обича спанак, броколи и такива зеленини разни Wink (на майка си се е метнал)
А ако няма вечеря подходяща за него, най-често му правя и аз ориз с нещо или качамак Wink

# 64
  • Варна
Честит Рожден Ден на Калоян! Да е жив и здрав, щастлив и игрив, да радва мама и тати и да беладжийства по малко   bouquet

Николай как рева днес, не е истина. Явно няма да мине номера татко му да го кара на ясла. Чак слизах долу да го закопчея за стола, че търкаляше наоколо Mr. Green Баща му разбира се е потресен и сега се свърши моето царство.
Утре ще имам гости и не знам какво да сготя, не ми работи и фурната...ужаст!
Аз ползвам бульони и хич няма да се откажа от тях. Като видях, че ядат и кренверши в ДЯ, съвсем изперках, ама няма начин. Аз не му давам, щото са баш най-големите боклуци. Веднъж имаха кренверш и бял боб за обяд, малее как се подриска Sick Но беше еднократно, само да изхърли боклука!!!
За вечеря почти винаги яде филия, друго не ще. Ако има картофи на фурна или пържени, ориз някъв ..може и да се прежали. Забелязах, че два пъти не хапва една и съща манжда. Голям тарикат, ей!

# 65
# 66
# 67

Честит празник на Деси!Пожелавам на Калоян много бегрижни детски дни,изпълнени със много емоции и приключения! Hug

Като видях, че ядат и кренверши в ДЯ, съвсем изперках, ама няма начин. Аз не му давам, щото са баш най-големите боклуци

Абсолютно,а и Дея-Мария не ги яде.
Супи на Маги не съм давала,рядко да не кажа въобще не приготвям такъв вид ястия.
Снощи Дея-Мария хапна мусака,днес на обед пиле с ориз

# 68
  • софия
Честит празник на Кало и прекрасната му майка !

и ние от доста време вече не ползваме нищо съдържащо глутамат...бульони, сухи супи, фиксове...чета внимателно съдържанието на опаковката...не стига че всичко е пълно с химия...поне да ограничим това което можем /надявайки се, че производителите пишат всичко което слагат/

Рая вечеря или от нашата храна, или от яденето на баба си...но не е проблем дали ще яде или не...тя така или иначе яде каша задължително така че е лесна... Grinning

# 69
# 70
# 71
# 72
няма как да си видяла - по скайпа беше  hahaha Joy

# 73
  • София
Момичета, с тези статий за натриевия глутамат и други подобни, направо се смаях и установих, че не се справям добре като майка, как може да съм толкова глупава и дада давам на детето си такива боклуци, които са първата фаза на наркоманията!!!!!!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire :2gunfir
Отсега на татък никакви сладки храни, шоколади, сокове (осевн прясно изцедени), за сладко - мед, за шоколад - фурми, пък ако иска да се тръшка, да реве и всеки, който ми каже нещо друго ще го застрелям. Ми то излиза, че е по-добре да му давам да пие кафе отколкото парченце шоколад. Ооооооооооооо да видят сега всички, които ме подкукуросват какво ще им се случи.

# 74
няма как да си видяла - по скайпа беше  hahaha Joy

Това беше подвеждащ въпрос, за да разбера как си комуникирате  Whistling Mr. Green

Скарлет, не го приемай толкова на сериозно  Hug тогава май повечето сме в графата на лошите майки, но не смятам да се втилясвам толкова. Тогава трябва да умрем от глад тук  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт