АПРИЛското дете вече е на 2, с торта и балони почват нашите купони

• 15 625
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
  • Добрич
Честито на всички минали рожденници, да са живи и здрави! Честито и на семействата им!
Априлска мама, и при нас с гърнето е така , както при Красето. В ДЯ седи си на гърне, но в къщи не! Не иска да му слагам памперс в къщи, но нищо не ми казва и отива да се изпиша в тоалетната на плочите и ме вика да ми покаже Laughing.
На мен лично ми се постоява в къщи , не ми се почва веднага работа Sad Искам да си почина малко  Peace, но да видим дали ще го имам този шанс Simple Smile
Хайде лек ден на всички

# 286
  • София
Здравейте, априлки и априлчета!
Честито на празнуващите вече и приятно изкарване на останалите!
Ние ще се ограничим до подаръци за Давид и торта, че няма пари в момента за повече.
Купихме му мнооого голям Мечо Пух и голяяяям камион, а тортата е във формата на Ежко Бежко Wink
Иначе сме болни, не можахме да се оправим със сиропи и минахме на Зинат. Сякаш нещата вървят към оправяне. Praynig Искаше ми се да е на ясла от понеделник, но ще видим... newsm78
После пак ще пиша!
Целувки!

# 287
Здравейте Hug

Честито на празнувалите ни рожденници Пламен, Симонка, Реа, Христо и Юлиян!!!

Честито и на днешния рожденник Никола на мама-диди!!!

На гърне не иска да сяда, ако пък реши е само за секунди и нищо не прави. По едно време се слагахме, оба4е отказа да сяда и го оставих за по-нататъка/на топло.

Говори и бърбори доста.

В къщи не ми се застоява 4есно казано.

Бронхита го преодоляхме без АБ.
На 1-ви му пуснаха CRP и беше 19,8 при норма 6 и алерголожката веднага ни каза да пие АБ, а на 4-ти CRP-то излезе 2,9.
АБ така и не го купих. На контролния преглед казаха, 4е е видимо и на преслушване по-добре с още находки за отхра4ване. Радвам се 4е опитах хомеопатия и дано не се налага да го тровя пове4е детенцето.
Имам надежда 4е вси4ко ще се оправи и ще загърбим диети, инхалатори и про4ие гадости.

# 288
  • София
Със закъснение  Embarassed-

Честит Рожден Ден на Реа, Симонка и Пламен!
Много сладки, умни и красиви деца сте - продължавайте все така!

Честит Празник Рали, Янче и Кате!
Да са ви здрави и много щастливи прекрасните дечица!

# 289
  • София
Честито на рожденниците!
Роди
, браво на малкия герой! Дано и занапред да не се налага да взима лекарства и разни др. гадости!  Hug

Аз днес отново съм много зле - с хрема, Т и зверски болки в гърлото.  Sick Освен това съм яхнала и метлата и още на обяд си изгоних мъжете да ходят по гости, че вече не можех да ги търпя.  Whistling

С гърнето - нямаме попадения, понякога ме води да го слагам на седалката в тоалетната, ама повече от 20 сек. никога не е издържал там, а и работа не е вършил. Май ще си ходи с памперс до пубертета, а после мацките да му го свалят...  Mr. Green

А на образованието в БГ определено много неща му куцат. Оценяването започва още в предучилищната с червени, зелени и черни точки, ябълки, пчелички... В първи клас вече имат бележници и оценки по вс. предмет, уроците се преподават почти като едно време, сухо и скучно; няма игри, забавления и т.н. А ВУЗ-овете ни са най-трагични, повечето млади хорат учат висше и завършват без да имат накрая никаква професионална ориентация и подготовка - огромни и неоправдани средства за учене. Та идеята ми беше, че съвсем друго не е наред с училището, а не тръгването на 6 г, само дето не се изказах много разбрано. Сигурна съм, че в Германия например, нещата са съвсем различни и въпреки, че тръгват рано на у-ще, никой родител не смята, че детето му се лишава от детство.

Нещо много сте се заговорили за втори бременности, само ми е любопитно от кой ли ще дойде следващата хубава новина.  Party

# 290
  • София
Честито на рожденниците и от нас! Много целувки за тях и за мамчетата им!  Hug

Ние изкарахме страхотно! Предимно духахме свещички, това се оказа най-любимата част.

Слагам снимки, за да видите и мястото където може би ще празнуваме заедно общия рожден ден. Ако питате мен, ще ми се да е по-скоро, нямам търпениеееее!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&photo=52

# 291
  • София
Бубка, единственото, което пречи е, че няма кой да се сети да адаптира програмата - нали ти казах какво каза министъра! Тия хора тука са...да хванеш единия и да удариш другия. Понякога си мисля - тия хора бездетни ли са, не са ли минали пред това или смятат, че са богопомазани и за тях не важи!?? А другите кучета ги яли!
Да вкарат децата в у-ще по-малки - ама няма база за такова нещо, нито място!

Гърнето - сяда, ака, но си пика в памперса. Слагам само като иска, а това е като има ако или ме гледа мене, че сядам! Смятам като се стопли да махам памперса, а и като тръгне на ясла да го понаучат. Намерих памперси - гащи по 30 стотинки! Накакви бижу се казват, но вършат работа.

Роди
, супер! Аз също с хомеопатия лекувам моята така наречена плевмония без признаци - само болката беще, но ми мина и днес съм добре. Докторката каза, че се чува на слушалката само отслабено дишане от дясно, където и ме болеше. Леле колко болеше снощи - щях да мръ! Sick

Рамама, стархотна ти е идеята - чакам с нетърпение! Само да сме здрави!

И да не забравя - Честит празник на Никола!

# 292
Рамама, много сладка рожденичката.
Вени, и аз пробвах с памперс гащи, но са му широки на крачетата и нищо не става.

# 293
Честит рожден ден на Ники  Hug да е винаги усмихнат и щастлив! На мама Диди честит празник   bouquet
Рали, страхотен празник се имали, а Реа е като малка принцеса в страната на чудесата  Heart Eyes
Стенли също сяда от време на време на гърне, но само пика  Crossing Arms
Роди, радвам се, че вече сте по-добре  Hug

# 294
  • София
Рали, приказно е!!!!! И аз нямам търпение да се съберем там!

# 295
  • София
И ние сме доникъде с гърнето. В яслата го слагат, но вкъщи само от време на време през уикенда. Е,няма как да се научи това дете! ThinkingАма като нямам време....А така искам вече да ги махнем тези памперси....Супер много вече ме дразнят и те, и бибата! Crossing Arms Rolling Eyes
Рамама, много се запалих за рожд.ден от твоите снимки! Grinning
Светнете ме, моля ви, каква е разликата между памперси и памперс гащи  Praynig

# 296
Бюти, памперсите се лепкат отстрани, а гащите се обуват, после ги махам с разкъсване  Mr. Green
Памперсите на Памперс Simple Smile са около не знам и аз колко...47-50 ст. /ако бъркам ме поправете/, а гащите са 60 най-малко. За мен е безумно скъпо, затова си купувам памперси. Така или иначе моят на гърне ИЗОБЩО не желае да сяда, нямаме напредък с какането и пишкането - ака и пика където му е най-удобно - в памперса.
А и с тези 3 деца на памперс нали се сещате ако трябва да ги слагам само на гърне как ще ми минава деня  ooooh!

# 297
  • софия
Светнете ме, моля ви, каква е разликата между памперси и памперс гащи  Praynig

памперса гащите са като гащички...нямат лепки за залепяне отпред. обуват се през крачетата и се махат като се разкъсват по страничните `шевове` Hug

# 298
Реа си ли4и 4е си е прекарала страхотно Heart Eyes

Ян4е-не съм разбрала за какво, но ви стискаме и ние палци.

Смини съжалявам за загубата.

Моми4ета пуснах нова теми4ка,ако има друга за резерва да е Mr. Green ---> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281742.0

# 299
  • София
Тези, за които говоря памперс гащи са по 30 ст., Аги! На Мати са му широки в талията нещо - дали защото поотслабна посрай грипа?!
Иначе на Памперс са по 70 и ...стотинки! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт