АПРИЛското дете вече е на 2, с торта и балони почват нашите купони

• 15 620
  • 299
  •   1
Отговори
# 30

Дея и Смин искат следващия път да не мога и в багажника да се заврЪ  Crossing Arms[/color]

hahaha hahaha hahaha

ти ко са смейш  Crossing Arms ,право е детето.Само ти се радваме какво елегантно мамче си,а ти ни се смееш  Crossing Arms  Mr. Green
Данче,само един път бре,как ша ни откажеш  Crossing Arms

Е ко да съ смей човек, ма то кат и аз съм се ошкембила  ooooh! 8 кила отгоре имам от както мъжа ми се прибра  Blush Нищо не ми става и си ходя по анцунг Mr. Green

# 31
Е, това е Наде добре те гледа мъжо. И аз съм качила 2-3 кила.

# 32
  • София
Привет!
Днес бях на първия си концерт с хора в зала България - пяхме Дебюси - Нюктроно заедно със Софийската хорова капела!

Интересни теми дискутирате - мога само да разкажа случка как мъжа ми ме забрави веднъж и тръгна с колата - той си мислел, че съм се качила, аз си помислих, че се майтапи и ей сега ще спре!

За вечерята- Мати яде каквото и ние - съобразявам готвенето с него!

# 33
Вени, защо не каза да дойдем на концерт. До сега гледах Форд Боаяр, голям смях.
Кумецът ми най- редовно забравя жена си в Макдоналдс, детето в градината и манджата върху включен котлон. Последният път варил яйца на газовия и излязъл, водата извряла, яйцата се разскачали, включил се СОТ-а и оттам му се обадили.

# 34
  • Варна
Много готина тема, Наде  bouquet
Ей, Смини, мила...цяла зима влачим сополите. Точно на всеки 2 седмици. За ДЯ става ако няма Т и не кашля, сопола минава метър. Николай е жизнен и "боеспособен", значи е добре  Mr. Green
Вашите деца реват ли истерично за всяко нещо? Николай го прави това реване от 1 седмица. Луднах, така реве все едно колики има, с часове. За всякакви глупости, издивявам!
Ники почти не се храни вечер, днес пък хич..нали се дра 1 и половина Sick

# 35
Вашите деца реват ли истерично за всяко нещо? Николай го прави това реване от 1 седмица. Луднах, така реве все едно колики има, с часове. За всякакви глупости, издивявам!

Tired Оооооооох,да  Tired
За всичко,на което кажа не  Tired Но я оставям да си поплаче  Tired

VENIAND,това със СОТ-та ми стана смешно,макар че не е за смях,че може да направи сериозна беля  Rolling Eyes

Вени,браво  Hug Снимки  Mr. Green

Надеее,няма се праиш,лъжеш,няма са 8 най много 2-3  Crossing Arms майтапя се Сягай се и влизай във форма  Grinning ,аз почвам плодовото гладуване .Нали видя и аз по анцузи хода,най много тоз панталон от аватара  Mr. Greenмайтапя се  и напоследък само с колата  Mr. Green

Бубка,надявам се си по добре  Hug

# 36
  • София
ДОбро утро!
Кафе и усмивки за всички!

Посмях се с вашите истории.  Laughing Знаех си, че тази тема ще е по-весела и толкова празнична изглежда. Наденце,   bouquet

И аз зимно съм качила няколко килца, ама като се затопли времето, ще се разхубавяваме.

# 37
Добро утро, момичета  Hug
А такива смешни истории, колкото искате мога да разказвам, то с такъв заплес като мен са в изобилие  Mr. Green Като малка сме на море с москвич !!! не се отваря от багажника, вервайте ми  Mr. Green еми не исках да си тръгваме от морето и както ключа беше вътре, заключих всички врати и с усмивка ги затворих  Mr. Green после чупиха единия прозорец, за да си влезем и пак си тръгнахме  ooooh!

# 38
Добро утро, момичета! Отивам да обикалям за топлинки и обувки за " ученика", то голям проблем тези топлинки. Три дни ще имам гости, че празнуваме утре рождения ден на мама в нас.

# 39
  • София
Честит рожден ден на Кало!
Да е здраво и весело дете и много да раздва мама Деси!

# 40
На сладкия рожденик Калоян пожелаваме от сърце много здраве и щастливо и безгрижно детство. Много смях и усмивки да радват мама и тати Hug
Деси, честит празник, мила   bouquet

Имаме ли именници днес  newsm78

# 41
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН!
КРЕПКО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
МНОГО ПОДАРЪЦИ!

Hug Heart Eyes Hug

ДЕСИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
МНОГО ДА ВИ РАДВА ЧАРОВНИКЪТ!

# 42
  • София

ЧРД на КАЛО!Да расте здрав,мнооого щастлив и безгрижен!
Деси,бъди все така всеотдайна майка   и късмета да ви съпътства, за да реализирате всичките си мечти!

По въпроса за храненето вечер, аз също давам от нашата вечеря. Данче, какво те притеснява шкембе чорбата, снощи Тони точно това вечеря и беше много щастлив, но му дадох само от водата с хляб. За довечера мисля да му дам от готовите супи на Маги (незнам колко са подходящи за деца), ама това е положението.
Смин, сподели повече рецепти с ориз на микровълнова, че ме заинтригува, както и самия начин на приготвяне и пропоции. Мерси!!

# 43
А има ли някой, който дава от време на време като мен филия с нещо за вечера  newsm78 Той в яслата всеки ден манджи и супи яде и като се прибере иска и нещо сухо, а и ако нямам готвено.

# 44
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН!
и Алекс яде от мойте манджи и му харесват Grinning
Дядо му го научи да си казва името, но вместо Сашко/така му викат почти всички което много ме дразни/ вика ЛЯТКО  Joy. И вчера навънка го питат как се казва, съответно той казва и те, охо той си знае името Радко  ooooh! та от Александър вече стана Радко  Joy

Общи условия

Активация на акаунт