На море в Турция - all inclusive

• 206 763
  • 657
  •   1
Отговори
# 375
  • София

Имаш ли някакви отзиви за хотела? Аз толкова избирах, че вече се съмнявам в избора си  Sad
на мен агентката от Аква тур ми препоръча 10 хотела, този беше между тях .

# 376
  • Стара Загора
Ние пък точно защото е отдалечен го харесахме и защото има четири водни пързалки за лапетата, ол инклузив е и за нас ще е 1158 лева, иначе в руските форуми има доста писано, за храната мнеията са 50 на 50. Както и да е вече направих резервацията да видим. Всички казват, че имало доста забавления за децата и е в гората, а другите хотели като ги гледам няма никаква зеленина около тях.
krasykm06 , от коя дата ще бъдете там, и ние си избрахме него по същите причини. Отдалечен и много зеленина. А на километър от него има курортно градче. Ол инклузив е и 2005 е бил реновиран. Ние тръгваме на 13.06. Ако сте след нас ще ти дам пълна информация и много снимки  Laughing

# 377
Кристал Адмирал изглежда много добре в сайта, но колегите ми бяха на едноседмична обиколка в Турция и казаха, че точно там повечето от нещата били платени. А и това, че не допускат деца в а ла карт ресторантите ми се вижда странно. Каква е логиката?
Не отиваме там заради яденето, но все пак ...

# 378

Имаш ли някакви отзиви за хотела? Аз толкова избирах, че вече се съмнявам в избора си  Sad
И на мен ми го препоръ4а близка, която има Тур агенция..Тук можете да попро4етете нещичко .http://www.tury.ru/hotels/31842.html

# 379

И на мен ми го препоръ4а близка, която има Тур агенция...

И на мен ми го препоръ4а близка, която има Тур агенция..Тук можете да попро4етете нещичко .http://www.tury.ru/hotels/31842.html

# 380
В този сайт има доста разнородни мнения Wink
Дано да е хубаво, тъй като за първи път ще сме в Турция и се надявам да не се разочароваме Laughing

# 381
вчера резервирах през юли за 7дни в хотел beach Club Doganay 5 в алания пишете за някакви впечетления за мястото и хотела

# 382
  • София, България
soleii

изчисти си пощата не мога да ти отговоря  Peace

# 383
  • Paradise
Днес направих резервация за Кристал Адмирал и в последствие видях, че в другите а ла карт ресторанти  не допускат деца под 12г  Shocked. Що са дискриминация  Crossing Arms

Няколко страници по-напред бях писала точно за този хотел.
Какво ме притеснява в него и т.н.
Но явно ти не си чела цялата тема.

Но всичко е въпрос на вкус.
Ако имаш положителна нагласа, вероятността да имате една невероятна, незабравима хубава почивка нараства значително Simple Smile

# 384
Днес направих резервация за Кристал Адмирал и в последствие видях, че в другите а ла карт ресторанти  не допускат деца под 12г  Shocked. Що са дискриминация  Crossing Arms

Няколко страници по-напред бях писала точно за този хотел.
Какво ме притеснява в него и т.н.
Но явно ти не си чела цялата тема.

Но всичко е въпрос на вкус.
Ако имаш положителна нагласа, вероятността да имате една невероятна, незабравима хубава почивка нараства значително Simple Smile

В последствие прочетох цялата тема. По скоро търсех мнение от някой, които е бил вече там. Четох и по разни руски сайтове Simple Smile
Притеснявам се, тъй като за първи път ще ходим семейно в чужбина на море и искам всичко да е супер.
Пътувала съм много в чужбина, но семейно ще ни е за първи път, а и след цяла година работа и стресови ситуации искам определено да си почина.
Две години подред ходихме на Елените - пак ол инклузив. Това което не ми хареса там и затова и няма пак да отидем там е блъсканицата в ресторанта, това че около 10 мин си търсиш свободна маса и ако се докопаш до някакъв десерт си е цяло чудо Simple Smile
Ако там е по-различно ще съм безкрайно щастлива Grinning

# 385
Момичета ще ви разбера ако ми кажете "Изчети темата".
Имам син на 3 години затова изискванията ми за почивка са основани на неговите интереси и според удобството за семейство с дете.
Ще ви опиша какво важно за мен и се надявам някой да ми даде съвет.
Държа да е   all inclusive
1 Да е безопасно за детето (през територията да не минават джетове, коли и др.)
2 Да има плажна ивица с пясък
3Да има игрови площадки Да има услуга която позволява да оставиш детето си в център за игра.
4 Ресторанта да е на ниво
5 Хотела да е в зеленина.

Благодаря ви!

# 386
  • край Дунав
Уинтър, предполагам, че в анталия ще те устроят 5* х-ли.струва ми се, че там са построени на по-голямо пространство , защото самата плажна ивица и релефа го позволяват .от своя страна по-големите х-ли предлагат това, от което имаш нужда и изисквания.Има много пространство за децата+детски кътове и повече аниматори.За храната-перфектна и разнообразна е навсякъде без значение на колко години е детето.Зеленината обаче не навсякъде е достатъчна, но да не забравяме, че вече и на нашето черноморие се изкорени заради бетона...В самите комплекси там са се постарали да е в необходимите количества.

# 387
Момичета с какви самолети се пътува, защото още не съм си взела билета и не знам?
А пък и ме е страх, да не ми стане лошо и тн, до сега не съм летяла със самолет.
  Tired

# 388
Момичета с какви самолети се пътува, защото още не съм си взела билета и не знам?
А пък и ме е страх, да не ми стане лошо и тн, до сега не съм летяла със самолет.
  Tired

Ако ти стане лошо - спират и слизаш  Crazy

Няма страшно. Самолета с който пътувахме ние
беше малък. 130 души, ако не ме лъже паметта.

Полетът беше чартър. В 4 или 5 излетяхме от тук.
Полетът е 35мин. Ние летяхме до... забравих името
на града, но най-близкото летище на което може да
се кацне за Кушадасъ.

После с автобус.

# 389
Като заговорихте за летене със самолет, я ми кажете ориентировъчно колко излизат билетите с летищните такси до Мармарис? newsm78
До колкото знам има чартъри...

Общи условия

Активация на акаунт