На море в Турция - all inclusive

• 206 751
  • 657
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Здравейте,
с мъжът ми заминаваме на почивка в Кушадасъ в х-л Адакуле 5* на 06.06. Хотелът е невероятен. Моля тези от вас, които са ходили в Кушадасъ, споделете, какво си струва да се види там освен Ефес и Памуккале? Чух за разходки с яхта. Какви са цените на тези екскурзийки?
На мен ми препоръчаха Ефес и къщата на Дева Мария, там имало извор с лековита вода и може да си налееш, а също и да си завържеш листче с желание което да се сбъдне  Grinning

# 436
Здравейте от мен Simple Smile
Днес честно казано ме озадачиха с една новина-мъжът ми чел в някакъв вестник, че плажовете в Мармарис и Анталия били пълни с акули...до колко е вярно незнам, но се моля да не е истина! Praynig

# 437
  • Стара Загора
Здравейте от мен Simple Smile
Днес честно казано ме озадачиха с една новина-мъжът ми чел в някакъв вестник, че плажовете в Мармарис и Анталия били пълни с акули...до колко е вярно незнам, но се моля да не е истина! Praynig
Ето това е за акулите:http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=501947, а това е опровержението:http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=234162, става въпрос за Мармарис и Бодрум

# 438
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, и аз го чух, но не се доверявам много много. Странно ми е , че тази новина излиза в медиите баш в началото на туристическия сезон, когато все повече българи предпочитат турските курорти пред родните такива.... А и тези акули (ако ги има изобщо) са пясъчни и доколкото знам не са опасни човекоядци.

# 439
Аз съм ходила в Мармарис (Хотел "Посейдон" 4* на брега на морето) преди 4 години. За акули там никой не е споневал и явно никой не е чувал, понеже хората си се къпеха в морето с кеф, включително и аз. Дори имаше плантон по-навътре в морето (за можещите да плуват), до който плуваш и после си почиваш там преди да се върнеш. Ако имаше такова нещо съм сигурна, че щяха да предупредат.  Sick

# 440
Солено ли е много морето в Турция?

# 441
аз се записвам за да следя отзиви, за на есен с песен евентуално  Whistling

# 442
  • София
Toва за акулите в Мармарис, доста ме развесели. Simple Smile)
Ех, да знаех по рано, щяхме още една разходка с корабче, поне да си организираме за атракцията. Simple SmileMr. Green

# 443
  • край Дунав
 JoyНаправо ме развеселихте с тези акули-сигурно има, както и в нашето море, ама като се има предвид, че примерно ако в черно море солеността е да речем 23 процента, то Ср.земно е около 45 и нагоре-така ни разказа екскурзовода и затова и няма много треви и водорасли, рибите са доста навътре в морето.липсата на водорасли пък от своя страна предполагат мистотата на морето и изумрудения цвят.оттук следва и липсата на нахалните птици

# 444
  • София, България
JoyНаправо ме развеселихте с тези акули-сигурно има, както и в нашето море, ама като се има предвид, че примерно ако в черно море солеността е да речем 23 процента, то Ср.земно е около 45 и нагоре-така ни разказа екскурзовода и затова и няма много треви и водорасли, рибите са доста навътре в морето.липсата на водорасли пък от своя страна предполагат мистотата на морето и изумрудения цвят.оттук следва и липсата на нахалните птици
skorpion  Crossing Arms
малко съм ти обидена.
Нали каза че ще пратиш на лични допълнително снимки, на този който иска? Писах ти - нищо  newsm78

# 445
  • София
Момичета,кажете каква е процедурата при летенето със самолет и носене на детска количка?

# 446
Момичета,кажете каква е процедурата при летенето със самолет и носене на детска количка?
И аз питах, не помня между 8 и 12 стр. някъде. Отговориха ми, че количката си е с вас през цялото време на летището. С нея се минава и паспортен контрол и се стига до самолета. Там взимаш бебето на ръце, а някой от помощния персонал ти взима количката и я слага някъде да не пречи. После след като кацнете отивате да си чакате багажа и до лентата някъде те чака и количката. От там си я взимаш.

А аз имам още едно въпросче. Изкарахме на Ема паспорт и ще пътува и с двамата родители. Някакви други документи и бележки трябват ли? newsm78 То в този паспорт никъде не са записани имената на родителите. Те как са сигурни митничарите, че това не е чуждо дете.

# 447
  • София
Благодаря ти за отговора.Уж следя темата,ама.... newsm78.Сега пък изпаднах в чуденка и за твоя въпрос!

Момичета,защо никоя не пише отзиви.Май доста вече бяха в Турция ....ние пътуваме на 8.06. и ще сме в "Кощур клуб"Като се върна ще пиша,а дотогава ще Ви чета!

# 448
  • София
И аз питах, не помня между 8 и 12 стр. някъде. Отговориха ми, че количката си е с вас през цялото време на летището. С нея се минава и паспортен контрол и се стига до самолета. Там взимаш бебето на ръце, а някой от помощния персонал ти взима количката и я слага някъде да не пречи. После след като кацнете отивате да си чакате багажа и до лентата някъде те чака и количката. От там си я взимаш.

А аз имам още едно въпросче. Изкарахме на Ема паспорт и ще пътува и с двамата родители. Някакви други документи и бележки трябват ли? newsm78 То в този паспорт никъде не са записани имената на родителите. Те как са сигурни митничарите, че това не е чуждо дете.
Ако детето носи вашата фамилия, няма проблем. Ако на някой фамилията се различава от тази на детето, вземете му акта за раждане. Мъжът ми и дъщеря ми са с една фамилия, а аз с друга, защото останах със старата си фамилия, затова винаги ме питат аз ли съм майката (представяте ли си Wink), и нося акта, за да доказвам. Нося оригиналния акт, обикновено бълг. паспорт контрол го иска, чужденците не.

# 449
Olive Благодаря за отговора. Аз си сложих тире на фамилията, така, че сме с еднакви, но все пак мисля да нося по 1 копие от акта за раждане, за всеки случай, че няма да ни чака самолета, ако решат да се заяждат. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт