"Дневникът 39" - затягаме шкЮмбето, време е за диетУ

• 11 965
  • 348
  •   1
Отговори
# 195
Мирама дано позволиш и аз да сервирам рано рано  hahaha благодаря за кафето (аз днес закусвам диет.бисквитки с чаша мляко с какао Crazy )    
На всички желая слънчев ден! 

# 196
момичета
 приемате ли още една диетуваща сред вас  Hug

аз спазвам 90 дневната диета, за сега уж свалям с нея, ама аз имам многоооооооооо килца да свалям...
няма да съобщавам мерки, че се ужасявам вече от цифри.. но ще казвам колко съм минус.. а при постигане на целта ще си признае откъде тръгнах , къде отидох и какво постигнах Hug

днес ми е плодов ден, а утре първия воден, според диетата... та голям глад ме чака Whistling

# 197
iguanka, хубава закуска, аз мисля да хапна един грейпфрут, че скоро не съм яла. ))))

звездичка, добре дошла. )))) То и мен ме беше срам да кажа колко кг съм, ама си казах. Аз съм си ги направила, не някой друг, така че срам, не срам това е положението. )))) Но както си прецениш. )) Може пък да споделиш нещо друго за теб. )))

# 198
Айде добро утро и от мен!
Чайчето от вчера си каза думата... Crazy..но вече  това с топлата вода ще спазвам Naughty.
iguanka я кажи как се казват тез диетични бисквитки. Да не са РЕВЮ, че на мен са ми любимите Crazy
звездичка радвам се, че и тук се засичаме. Hug А за онзи пост..ти си го писала значи
 Joy hahaha Joy hahaha Blush

# 199
Здравейте и от мен, сладуранки Hug
Благодаря за кафенцата на Мирама, Hug и Игуанка, Hug, прекрасни са ,наистина, смятам да се възползвам Heart Eyes Heart Eyes
Скорпииии, не ми се сърдиш, нали,слънце HugНаписах го, защото ми се изгуби напоследък hug,а в темичката на Нисковъглехидратната аз често надничам, много се забавлявам, големи са сладурки всичките toothСъжалявам да разбера, че си болничка Rolling Eyes,аз май също някакъв грип лепнах и нещо не ми е добре, да видим как ще го карам Tired
Лиде, sky*****,Тиквичке,Капризче,Пипи,Миранди,Абиренка,Нел и всички останали дневничета,извинявам се, че не пиша поименно, по-късничко пак ще вляза, сега много гуш Hugна всички прекрасници Hug
звездичка,добре дошла и много успех ти пожелавам Hug

# 200
мерси за посрещането  bouquet

Mirama
 аз по принцип нищо не крия преднамерено.. освен кг и см  Mr. Green

sky*****
шА мЪ  fight ли? Blush аз най добронамерено се изказах Hug Hug Hug

# 201
  • София
Добро утро!  txtloves
Как сте днес! Аз имам леко главоболие, от по-малкото храна ли вчера?!?  smile3506 Та изкарах си режимно вчерашния ден: закуска- 3 в 1, Активия с ягоди и мюсли; обяд- банан с 1ч. прясно мляко; вечеря- риба със салата. И карах 20 мин. велото, което е добре. Постепенно ще покачвам минутите...
И съм доволна от себе си! Естествено днес няма резултат в см, но няма да се отчайвам...  newsm17
Момичета, много ви благодаря за подкрепата!  smile3525
sky*****, crazy_tikva, iguanka и аз имам сериозен проблем с ходенето до 00. И той не е от скоро, а има повече от 10 години. В началото пиех разни хапове, но беше някакъв ужас със стомаха ми, а и привикнах към тях. От няколко години пия чай Сена или Зелен чай, които много ми действат в това отношение, но без тях...  newsm61 Знам, че са вредни, но засега незнам с какво друго да предизвикам...
Mirama благодаря за кафенцето и сокчето. Обожавам сутрин да пия студен портокалов сок с кафето....  newsm03
iguanka мерси и на теб за какаото...  newsm51
звездичка  welcome Знай, че можеш да разчиташ на нас! И много успехи с диетата и много минуси!  balloon
Миранди радвам се да те "видя". Дано скоро ти оправят нета, че да си по-често при нас!  newsm53

# 202
 GrinningДобро утро момичета  bouquet

Мирама,iguanka-мерси за сокчето и кафето Hug
sky*****,abirena,lideto70 и всички други Heart Eyes
      Тиквичке,не прекалявай с разхлабващите чайчета-вредно е!Ти щом следваш,предполагам и малка още...Аз имах проблеми след двете раждания и баба ми ме посъветва да ям сухи сливи.Ефекта е страхотен и не е вредно.Значи взимаш 5-10 сухи сливи и ги накисваш във вода вечерта.На сутринта ги хапваш.Може да ги избъркаш с кисело мляко и лъжичка мед.Вкусно,полезно и ефектно Peace
      Миранди  и аз като видя шоколад го опустошавам hahaha Joy Sick.Лили Иванова си позволявала само натурален.И аз като я гледам какво запазено бабе е,взех,че си купих Laughing.Но тя хапвала парченце,а аз..... hahaha целия Joy
      Нещо глад голям чувствам от сутринта,та не знам накъде ще избие.Дано не е към хладилникаааа,че лошо ще стане ooooh!

# 203
abirena
   bouquet за добрите думи Hug

за  smile3550 на мен ми помага сутрин на гладно вода... Rolling Eyes

# 204
Иле ,  мирамаМерси за закуската и за кафетата,въобще богата закуска стана днес

abirena Hug,то и от малко и от много храна все боли глава Close
звездичка welcome
Лидемалко ме е срам Blush ама,останах е впечатлението,че днес имаш Р.Д.-КАТО СЕ ПОТВЪРДИ ЩЕ ЧЕСТИТЯ,ЧЕ ДА НЕ СЕ ИЗЛОЖА Hug
Тиквеайде ставай бе душа.Какво е менюто за днес

sireni-това със сушените сливи найстина много помага и в комбинация и с трици(става много вкусна закуска)

# 205
Ама сте ми едни сладури  Flutter Heart Eyes
 Звездичке не се притеснявай Hug. Аз си се шегувам, няма да те петкам  hahaha

sireni ще взема и това със сливите да пробвам. Благодаря за съвета и да одържиш фронта ей Naughty  Hug

abirena браво за режимността. А главата я остави да си знае нейното Mr. Green. Ще мине  #2gunfire Защо и ти не пробваш съвета на тиквето за топлата вода. Опитай а пък после ще омуваме ако и това не помогне
Wink

Тикве къде се дяна душо newsm78?

# 206
  • София
Здравейте , милички !   Hug Hug Hug

Черпя ви по една диетична тортичка и питие, защото днес ставам на 38 год.

Кантара днес не ми е приятел , но ще го игнорирам !

Пожелавам ви приятен и успешен диетичен ден с минусов резултат!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 207
Лиде ЧРД . Много щастие ти пожелавам и път осеян с любов, разбирателство, здраве и късмет. Нека усмивката ти никога не слиза от лицето ти

# 208
# 209
http://www.topdesktop.ru/iii/jd8v.jpg
ЛИДЕ  4estit rojden den. Hug Hug Hug Hug Hug Hug
mnogo zdrave,lubov i 6tastie.
(izvinavai,no ne znam kak se slagat karti4ki  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed)

Общи условия

Активация на акаунт