"Дневникът 39" - затягаме шкЮмбето, време е за диетУ

• 11 952
  • 348
  •   1
Отговори
# 210
                           bouquetlideto70  bouquet
                      ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Много здраве,късмет и парички!
                   Бъди обичана и желана жена!

bouquet Heart Eyes  bouquet

# 211

Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат,Лиде

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 10:16 от nell@

# 212
  • София
sky***** , красофифа , sireni , nell@   Hug благодаря за пожеланията и цветята !   bouquet  bouquet  bouquet

# 213
  • София
Лиде, Честит Рожден Ден! Да си жова и здрава, много щастлива, обичана и усмихната!

# 214
Добро утро, милички!   bouquet

lideto70

Желая ти много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!   bouquet Бъди винаги така лъчезарна и радвай с усмивката си близките за теб хора!!!  Heart Eyes

Аз днес станах с "гъза нагоре". Нещо ми е много криво, без да знам защо  Sad

sky*****, nell@
, тук съм момичета, без мен накъде  Laughing Wink

звездичка, добре дошла при нас   bouquet и успех с избраната от теб диета  Peace

sireni, мерси за съвета, мила! Аз не пия никакви чайове или хапове, именно защото знам, че като ги спра ще стане по-зле, а не мога цял живот  на това да разчитам. Със сливи съм пробвала, май имаше резултат, ама сега режима не ми го позволява  Confused

Толкова засега от мен, ще намина пак по-късничко, дано тогава сговнясаното ми настроение се е пооправило   Whistling

# 215
lideto70, Честит рожден ден! Много радости, щастие и успехи. ))) И бързо постигане на поставените цели. ))))

И аз много обичам кафенце с портокалов сок, но в къщи го пропускам, чак като излезем с Калина. )))) При нас времето бива та след малко ще поизлезем за една разходка. Аз имам около -500гр, което си е добре, дано до края на седмицата стане цял кг. ))))

# 216
                          Честит Рожден Ден, Лиде
                   Пожелавам ти един чудесен празник и нека твоите желания бъдат мои пожелания Hug

# 217
Здрасти бандата  Heart Eyes
ЧРД на Лидето! Щастие, любов, късмет и мерки манекенски !!!!джедирка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug как ще ти се сърдя сладур, досега трябва да си разбрала че не съм от тънкообидните  Wink
Мацки, аз днес фокусирам нормално и чувам по-добре, което е напредък щтото тез дни от таз хрема ми беше трудно и да видя и да чуя - то последното на работа не беше много зле, че някои работи не ми се чуват много  Crazy Mr. Green Режимчето си го карам - не ви пиша обаче какво консумирам, че като се има напредвид какво НЕядене пада тук, ще е направо жестоко да ви описвам какво си хапвам аз  Whistling
Излизам на обяд - после пак ще ви нагледам  Peace

# 218
Честит Рожден Ден, Лиде !                      
                                                    bouquet Heart Eyes  bouquet   Heart Eyes  bouquet  Heart Eyes   bouquet
Аз от днес стартирам с моно диета  bowuu Ще се опитам да устискам поне 5 дни  Peace
Лек и успешен ден и много целувки на всички  Heart Eyes

# 219
                                      ЧРД Лиде

Много щастие и любов

# 220
  • София
abirena, Тиквичка , Жедира , Скорпи , Пипи ,  Mirama ,  vodka_s_led ,  Hug благодаря за пожеланията   bouquet  bouquet  bouquet

Днес още от сега съм го запразнувала , а ми се очертава довечера и събота и неделя да продължа, така че няма да съм много на линия тези дни, но в понеделник съм и на диетична линия и със вас.

звездичка  welcome добре дошла и успешно достигане на желаното тегло!  newsm10

Така че  пожелавам приятни почивни дни на всички сладки Дневничета и в понеделник много минусчета ,  а ако мога и преди това ще се включа , защото с вас се чуствам супер.   bouquet  bouquet  bouquet

# 221
Лиде, мила желая ти много женска завист на морето  Mr. Green и мъжко одобрение

мацки не ми е добре нещо, цял ден ме боли глава и ми се гади (не съм бременна!) и от най-малкото Sick

# 222
  • София
КаприсчеHugмерси!   bouquet Взимай витамини и нещо профилактично , защото може би е някаква настинка! Дано се оправяш бързо!  Heart Eyes

# 223
добър ден и от мен
лиде 4естит рожден ден много любов и късмет  bouquet
звезди4ка каква е тая диета дай инфо Wink и ти желая успех
аз продължавам напред леки ограни4ения ама кантара не
в4ера си купих някакви кремове и ампули за целулит и стрии и по4вам да се мажа дано да има резултат
а колко съм сготвила днес дано да устоя дове4ера

# 224
оф, дано не е настинка. вземам витаминчета, пия зелена енергия, аспирин, парацетамол и сега взех упсарин. трябва да се задържа да не се разболея че и аз в неделя съм рожденничка пък и заради лапето
бях на доктор днес и докторицата ми каза, че нямам достатъчен мускулен тонус и трябва да спортувам  Embarassed Embarassed Embarassed не че не го знам ама вече няма място за оправдания!
да ви се похваля днес си получих два от подаръците за Рд-то по-рано: кожено яке и обучки. аз си ги избрах по мой вкус и много се харесвам в тях. може по-късно да се снимам и да пусна снимки да ме видите  Flutter
аз напоследък съм като вестител на бремнните ама надничах в една темичка и видях още едно бременно дневниче: Анджи   bouquet  Embarassed

миглена, нали знаеш че за вече появили се стрии лек с кремове няма, а целолитът се премахва с режим и спорт  Peace
тиквичке, когато ти е кофти мисли позитично, отдай се на шопинг терапия или любимо занимание. специално за теб: http://www.megacalendars.com/images/Positive_FC.jpg
красофифа, ти реши ли на какъв режим ще си?
сирени, виждам в лентичката ти че май ще ходиш в бразилия-почивка или бизнес?
жедира, гуш мила  Hug какво прави малкия бонбон?
скорпе, да си пийш витаминките и чайовете, искаме те скоро в нашите редици  Hug
шоколадче, оздравя ли?
къде са галатея и галя?

Общи условия

Активация на акаунт