"Дневникът 39" - затягаме шкЮмбето, време е за диетУ

• 11 959
  • 348
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро,кафето днес от мен

crazy_tikva Браво за режимноста,дано скоро още резултати да има

Миранди Надявяам се по-бързо да ти свършат проблемите.И да продължиш с диетуването
lideto70 ,Иле,Капризче,пипе,и всички други дневничета Hug Hug Hug

Аз да дам отчет Mr. Green,днеска ми е 5-ти ден и съм 1,200гр минус  Party Grinning Heart Eyes и с по 2см.от талията,ханша и по един от бедъра
Значи работи диетката,олекна ми вече  bouquet

# 91
  • София
Добро утро , милички Дневничета!  Hug Hug Hug

Smile! , nel15 Hug благодаря ви за кафенцата!  Heart Eyes

Smile!   Hug дано не се разболяваш, миличка  newsm10   и мен ме мъчи нещо от няколко дни , но с тайлол хот мисля, че стопирах нещата - само дето грача - та добре, че пишеме а не си говориме  Mr. Green

nel15   Hug Браво за 5 дни това си е супер резултат!  newsm44 newsm68 smile3501

Аз днес бях изненадан от кантарчето с +200гр, но няма да се впрягам толкова - Като са в минус грамчетата ги виждам , но като са в плюс - не съм ги видяла  Joy Joy Joy

Приятен и успешен минусов ден, милички!  newsm10

# 92
Добро утро и от мен момичета. ))

Още не съм се теглила, но след малко ще скокна на кантара и ще видя как са резултатите. )))

Smile!, пази се, гледай да не се разболяваш. Пийни фервекс, или нещо от сорта. )))

nel15, браво за резултата, супер си е от всякъде, ще идвам скоро при теб и аз. ))))

lideto70, да, гадна работа са това плюсовете, ама се случва понякога, утре ще е минус, не се притеснявай. )))

Миранди и ти да се оправяш, стига вече проблеми и неприятности.

# 93
 GrinningДобро утро и от мен  bouquet

Smile,nell@-благодаря за кафенцата Hug

lideto70 не му се плаши на кантарчето.Може нещо да се е развалило...

Успешен ден за всички ни!

# 94
добро утро и от мен! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
искам и моето име да е в табличката. Embarassed Embarassed Embarassed
лек ден  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 95
Добро утро и от мен  Mr. Green

Голям кеф ми е с кафето и при вас, просто вече ми е не навик, не ритуал, а "задължение"  hahaha Тя  iguanka затова ме позкава кога спя  Blush Щом не съм се разписала в темата - вариантите са 2 или нямам нет или не съм станала още  Laughing Laughing Laughing

Благодаря за кафенцата  Hug

Smile!, да се оправяш бързо   bouquet

nell@  smile3501 много се радвам за теб  Hug Дано така да продължаваш само с "-" Peace

lideto70
, не тъжи, мило  Hug И моя кантар отчете +  #Crazy и то след 3 дни само на протеини, когато трябва да се сваля  ooooh! Ама какво да се прави. Казваш си това в само задържане и то ще отмине само, ако сме режимни!  Peace И така ще успеем  Hug

Mirama
, дано кантарчето мръдне в правилната посока днес  Praynig

sireni   bouquet

красофифа, сега вече е късно за промени за съжаление, но за другата тема дай на Миранди мерките и тя ще те включи  Peace

sky*****, беше ме питала какво следвам - Аудиовизуални медии  Crazy  Ти хареса ли си режимче?  newsm78Нямаше ли да пробваш с Дюкан?  Whistling  Какво стана, разколеба ли се?  Thinking

Миранди
мила, аз няма да се повтарям. Ще ти кажа само едно, ама без да ми се обиждаш. Няма и помен вече от решителната, волевата и изпълнителната Миранди, която намери сили да пребори толкова много килограми, която беше готова на всичко, за да постигне целите си....... мога още много да пиша, но не ка спра до тук. Храната няма да реши проблемите ти. Не подкопавай това, което си изградила до сега. Гледай оптимистично и само напред! И не се отказвай от това да бъдеш щастлива! Преследвай отново целите си и ти сама го казваш, позволи ми да те цитирам: "Няма начин, да няма начин!" Знаеш, че много те обичам и те  Hug силно!!!! И ме извини, ако съм била рязка  Praynig  bouquet

Та както споменах вече кантара днес ме разочарова, но поне дрехите почват да ми стоят по-добре, утре ще се премеря и на сантиметри, че от утре идва и поредната порция дни с протеини и зеленчуци  Grinning

Сега ви казвам ЧАО и отивам на лекции   bouquet

# 96
  • У дома... някъде
Добро утро ранобудни принцески! Laughing
Нел,все още не съм на определена диета,просто се опитвам да намеря златната среда,като ям почти от всичко,но се ограничавам.Но май няма много голям ефект,защото все си стоя на тези кг а и може би организма е закотвил малко в повече, тъй като съм свалила 23кг до сега.До преди бремеността ми остават 5кг,но аз искам да смъкна 8. Whistling
Смайле,мерси за кафенцето и сладки лекции! Hug
Миранди,Капризче Hug Hug
Лидето,този + може и водичка да е или ако не си ходила до ВЦ-то Peace
Скай,това с дрешката за стимул работи,но пак в някои моменти му се похапва на човек Crossing Arms
Хайде лек ден и много усмивки!   bouquetАз чакам едни приятели да дойдат на кафенце и да поиграят принцесите ни Heart Eyes

# 97
  • София
Благодаря ви , милички,  за подкрепата!   bouquet  bouquet  bouquet

Този път този малък плюс не ме отчайва - знам че нормално теглото варира дори и в по-големи количества, затова си казвам щом е плюс - все едно не съм го видяла,   nnnuu  а щом е в минус - му се радвам  Mr. Green
По-важното за мен е, че вече втори ден съм около 76,5 така че бавно, но славно се движа надоло.   Animal Snail
Ами то аз си отглеждам сланинките вече 16 год , а пък искам сега да разваля формата за два-три месеца - не става ТЪРПЕНИЕ  И ИНАТ трябва!   newsm62

valeria81   Hug ти си свалила 23 кг досега и с останалите 8 ще се справиш!  newsm10

ТиквичкаHug тези нашите кантарчета са се наговорили да ни пробват нервните системи май ?   Thinking Но ние напук няма да се даваме  smile3521

красофифа  Hug като наближи време за новата тема си изпрати данните на Миранди на лични, за да те включи в табличката  Peace

sireni   Heart Eyes

Mirama   Hug стискам палци твоето кантарче да си е в ред  Grinning

МирандиHug миличка ще повторя твоето мото както и Тиквичка ти го е казала - НЯМА НАЧИН ДА НЯМА НАЧИН! Ще ги пребориш тези кила - ще успееш .  newsm10 Дано бързо отминават нервите и напрежението , но не се отказвай от плодуването - по-добре плодуване с леки нарушения отколкото никакъв режим!  newsm10

Дани, Жедира, Каприсче, Иле, nell@ , Smile! , sky***** , Шоки и всички останали  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 98
добро утро
много съм доволна от себе си-днес съм абсолютно режимна и не смятам да развалям започнатото. Какъв беше мотивът ли-забелязах че е започнало да се връща старото "шкембенце", което така ненавиждам. Абсурдно е такова нещо! все пак лято наближава, трябва да се стегна! цунги и гунки на всички  Hug Hug Hug

а и ако може да издам една малка хубава тайна, надявам се че ще ми простят бившите днесничета, но такава хубава новина не може да се спести. Имаме три бременлинки: Криси, Т-илиева и бухтичка. пожелавам им лека бременност и здрави и кротки бебчета   bouquet

# 99
  • София
добро утро
много съм доволна от себе си-днес съм абсолютно режимна и не смятам да развалям започнатото. Какъв беше мотивът ли-забелязах че е започнало да се връща старото "шкембенце", което така ненавиждам. Абсурдно е такова нещо! все пак лято наближава, трябва да се стегна! цунги и гунки на всички  Hug Hug Hug

а и ако може да издам една малка хубава тайна, надявам се че ще ми простят бившите днесничета, но такава хубава новина не може да се спести. Имаме три бременлинки: Криси, Т-илиева и бухтичка. пожелавам им лека бременност и здрави и кротки бебчета   bouquet

Присъединявам се към пожеланията!  bouquet  bouquet  bouquet

Каприсче  Hug само така  - Миранди ни го е написала много вярно "затягаме шкЮмбето, време е за диетУ"  newsm10

Хайде , момичета, до лятото да сме първи фиданки на плажа!  newsm10

# 100

Здравейте и от мен.... smile3525.

До преди малко се въргалях в чаршафите  sleepuu, но най-сетне реших да стана. Нещо май наистина се разболявам... Confounded.. С режимността горе-долу (нищо определено все още newsm43).

Тиквичке питах те какво следваш, защото беше споменала за говорене с немци и ми стана интересно, тъй като сестра ми следва в Германия. Hands Clap..та затова. А това с кантара го отдавам на задържана вода в организма.... Peace Утре със сигурност ще е изчезнало goodscale. За Дюкан май че само с чуденето ще си остана.. newsm78.мн трудно ми се вижда нещо Thinking....

Smile! сбирай силички, стой си у вас и пий чайчета kaffeetrmker_2... Благодаря за кафето Hug!

nell@ браво за "-"чето  bouquet. Ти на онази руската диета ли беше newsm78? Мерси и за твоето кафенце Hug!

lideto70   hahaha hahaha Joy Страхотна стратегия hahaha. Спуках се от смях като прочетох поста ти. А за минусите, както казах и на тиквичка не се коси....сигурно е само задържана вода smile3503.

Mirama дано кантарЮ да те зарадва с "-"че Peace!

sireni   Hug

красофифа за следващата тема и двете май трябва да пратим мерките си на миранди Peace

valeria81 толкова мн килограми си свалила.. Shocked.със сигурност ще смъкнеш още 8кг thumbsup

MissCaprice браво, давай в същия дух thumbsup

Цитат
Публикувана от: lideto70
Цитат
Цитат на: MissCaprice в сряда, 26 март 2008, 10:41
добро утро
много съм доволна от себе си-днес съм абсолютно режимна и не смятам да развалям започнатото. Какъв беше мотивът ли-забелязах че е започнало да се връща старото "шкембенце", което така ненавиждам. Абсурдно е такова нещо! все пак лято наближава, трябва да се стегна! цунги и гунки на всички   

а и ако може да издам една малка хубава тайна, надявам се че ще ми простят бившите днесничета, но такава хубава новина не може да се спести. Имаме три бременлинки: Криси, Т-илиева и бухтичка. пожелавам им лека бременност и здрави и кротки бебчета

Присъединявам се към пожеланията!   
Аз също newsm51!!!!

# 101
Тъкмо се връщаме от разходка(времето просто е отврат вятъра на право щеше да ме издуха.Ама Дария като не ще да спи(заболя ме ръката да и навивам латерната),просто нямаше как
Smile! Дано да не се разболяваш,че майка ми такъв гаден грип кара.
Лиде,Тиквеутре тоя плюс няма да го има.То вие това добре го знаете,ама аз да кажа Crazy Hug
Мирамаайде бе душа,тебе чакам,ама не идиш Cry
Валебравос,силна воля имаш

Капризче радвам се да те видя,напоследък не съм те мяркала И ТО С ТАКИВА РАДОСТНИ НОВИНИ.И успех с режимноста

sireni   красофифа Heart Eyes Hug

# 102
Привет, симпатяги  Hug

Аз се върнах от лекции, обядвах пил. бутче и сега си правя режимно кремче и риба за вечеря  Crazy

valeria81, 23кг. не са ти се опрели, та 8 ли  Wink

sky*****
   bouquet

nell@  Hug

Абе пак ми се губят много дневничета - Галка, Галатейка, Скорпи и, и, и.........

Айде отивам да наглеждам манджореса, да не го отърва и да изгори, че ще изям себе си от яд  Joy

# 103
  • София
nell@, браво за резултата, супер е.  Heart Eyes
lideto70, crazy_tikva не тъжете, кантара съвсем скоро ще ви зарадва отново!  Hug
Миранди,Капризче   Hug Heart Eyes Hug
Криси, Т-илиева и бухтичка да са ви живи и здрави бебчетата и само щастие!  Heart Eyes

# 104
Идвам да ви се похваля, че този път "крем карамела" ми стана божествен  Crazy Crazy Crazy Половината вече отиде и едвам се сдържам да не омотам и другата половинка, ама дано се удържа и да си го оставя за утре  Whistling

Рибката и тя е готова. А аз по риба хич не си падам  Sick ама от това пиле вече ми иде да  Sick Sick Sick Та малко разнообразие   hahaha

abirena, как вървят при теб нещата, нищо не казваш  Whistling

И аз се присединявам към пожеланията ви към Криси, Т-илиева и бухтичка   bouquet  bouquet  bouquet

А сега ви оставям и се хващам с учене  Tired

P.S. Сега видях, че съм направила половин месец на Дюкан  newsm68 Дано да продължавам да съм 100% стриктна, въпреки че се задават едни рожденни дни, едно чудоооооо  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт