LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 223
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 080
некой да знае случайно как се казва на френски ковертюра или по просто казано покривка за легло newsm78

Ми, кувертюр се казва, думата е френска. Couverture

# 1 081
  • Пловдив
wb, не бъркаш, неведнъж съм го казвала - аз съм шопинг маниак...може би  затова поръчвам за други хора, та да си чеша крастата, без да ми страда джоба  Embarassed Embarassed Embarassed

Сега да ви кажа за онази поръчка, която ми писаха, че ми я анулират - при пращането на мейла са объркали датата - отнасяло се за друга поръчка отпреди месец и половина  #Cussing out
Така че да не ви заблуждавам, че може да си получите поръчка, след като ви е отказана с мейл  Peace

И да ви кажа нещо важно за ваучерите - когато пазарувате с ваучер, уверявайте се ,че имате повече пари в картата, защото блокират цялата сума - сумата на ваучера и остатъка . Не знам след колко време ги разблокират - на мен още не са от поръчка от 18.03

# 1 082
  • София
... коя е тази ленена рокля, че ме заинтригува!

http://www.laredoute.fr/vente-robe-3-trous-femme-laura-clement.a … e&pagesize=16

С код 45381 я бях намалила с 20 евро и БД, голям кеф Simple Smile

За тази рокля би ли ми казала как е с номерацията, че аз съм м/у 40-42, отговаря ли на мерките?

# 1 083
Момичета, за да не спамим повече тук, сега ще отворя една нова тема за и против Ла Редут и нека преместим там коментарите.

# 1 084
и аз съм отскоро тук, но е невероятна тръпка да получа нещо. Чувствам се като малко дете на  коледа - днес  беше така.
Приятно ме изненада кафевия тренч.  Peace
Отзиви от това
http://www.laredoute.fr/vente-kurta.aspx?productid=324095632& … e&pagesize=12

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 17:32 от Гъсето

# 1 085
Момичета, за да не спамим повече тук, сега ще отворя една нова тема за и против Ла Редут и нека преместим там коментарите.

Недей, че ще затворят и тази.

получаването на колет от редута е всеедно дядо коледа ми е донесъл подарък Blush страхотно чувство

И аз се надявам утре да изпитам това коледно чувство на задоволство, направо ги подлудих тези от пощата  Mr. Green

Ти пък за Дядо Коледа се хвана... Искаме пощальонаааа.....  Mr. Green

# 1 086
Здравейте, някой от вас получавал ли е по e-mail съобщението - votre panier arrive a expiration - и какво трябва да се направи, аз горе-долу си преведох това, което са ми написали и накрая имаше je valide mon panier, отидох на него и ми излезе страница, на която трябваше да напиша е-mail-а и паролата си, но не отидох на никоя от поръчките си та дали с това се приключва или има и още нещо?Имал ли е някой този проблем.Съобщението ми е пратено 3-4 дена след като е направена поръчката.Като отида да си погледна поръчките и двете, които съм направила са там.
Е, никой ли не е имал подобен проблем?

# 1 087
И като става въпрос за доволни и недоволни тези които вече са си поръчвали адидас и найк какво ще кажат- наистина ли са оригинални,качеството какво е?

# 1 088
Здравейте, някой от вас получавал ли е по e-mail съобщението - votre panier arrive a expiration - и какво трябва да се направи, аз горе-долу си преведох това, което са ми написали и накрая имаше je valide mon panier, отидох на него и ми излезе страница, на която трябваше да напиша е-mail-а и паролата си, но не отидох на никоя от поръчките си та дали с това се приключва или има и още нещо?Имал ли е някой този проблем.Съобщението ми е пратено 3-4 дена след като е направена поръчката.Като отида да си погледна поръчките и двете, които съм направила са там.
Това е стандартно съобщение,няма нищо общо с направената ти поръчка,един вид те зарибяват

# 1 089
И като става въпрос за доволни и недоволни тези които вече са си поръчвали адидас и найк какво ще кажат- наистина ли са оригинални,качеството какво е?

Същите модели ги има на двойни и по високи цени и тук. Тук оригинални ли са? Аз съм много доволна. Сега поръчам на всичките си ученици. Те са спортисти.

# 1 090
Мога да ти кажа за Адидас-скоро поръчах мъжки маратонки,качествени са,оригинални,произведени във Виетнам,но аз и оттук съм купувала,и са произведени във Индонезиа,тъи че ако това е критерият са оригинални,едно към едно са със снимката в сайта

# 1 091
  • София
Като напълниш кошницата със стоки, тя има срок. Съобщението ти гласи, че изтича срока, демек ако ще пазаруваш да го направиш, иначе автоматично кошницата се изпразва. Хитър маркетингов трик да те накарат да пазаруваш. Много често се случва да го получиш и след като си направила поръчка. Няма ли в началото на съобщението следното: Sauf erreur de notre part ... /ако няма грешка от наша страна/ ?
А, вече са ти отговорили.

# 1 092
...
За тази рокля би ли ми казала как е с номерацията, че аз съм м/у 40-42, отговаря ли на мерките?

Според мен си отговаря, аз съм 42 номер, този поръчах и ми стана. Само не знам дали като чист лен не се отпуска много  Rolling Eyes

...
...
И аз се надявам утре да изпитам това коледно чувство на задоволство, направо ги подлудих тези от пощата  Mr. Green

Ти пък за Дядо Коледа се хвана... Искаме пощальонаааа.....  Mr. Green

И пощальон ли имало? Още по-хубаво чувство се очертава значи  Flutter Намейка, ще го отстъпиш ли за по дин път?

# 1 093
petya_m тези ги бях поръчвала за един наш приятел- много са хубави поръчахме неговия номер и му бяха добре. По принцип маратонките на Пума не стават за широк крак (90% от моделите) идват тесни. 
Мерси   bouquet  кой беше цвят беше поричала?

# 1 094
argun, роклята е супер, ако твоята е 40ти номер би ли ми дала мерки, защото понякога в бюста са ми малко тесни, да знам дали него или 42 да си поръчам.

Относно темата повдигната от Стела Мариа, всеки си преценява сам колко пари да похарчи, както в сайта, така и по родните ни магазини. Факт е че има неща на нормални цени с чудесно качество, такива които не струват и т.н.

А за маратонките Найк, ами супер са си, същите при нас са 156лв. )) става въпрос за евтините, които бяха 12евро. )

Общи условия

Активация на акаунт