LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 249
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Sofia
"евтинките" маратонки Адидас, с които целият форум се обзаведе срещу 12 евро, да се предлагат великодушно намалени от 175 на 125 лева.

Май само аз съм пропуснала да се обзаведа.Предполагам ,че са били пуснати по време на намаленията и вече ги няма?

# 1 066
  • София
pepi7096, да пробвах преди дни с друга карта, но не стана.И явно може и така да е както казваш. Peace
Имам още един въпрос, надявам се да ме извините това ми е първа поръчка и не всичко още ми е ясно. Embarassed
Получих този имейл от Ларедут, пробвах с преводача, ама така ми го преведе, че нищо неразбрах. Embarassed
Ето и текста: "Bonjour Emil ILIEV,
Vous venez de modifier les données suivantes faisant partie de votre espace client :
A trčs bientôt sur laredoute.fr.

Conformément ŕ la loi Informatique et Libertés du 6/01/1978, vous disposez d'un droit d'accčs, de rectification et d'opposition aux informations vous concernant qui peut s'exercer par courrier ŕ :
La Redoute - Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2 en indiquant nom, prénom, adresse et n° de client. Par notre intermédiaire, vous pouvez ętre amené ŕ recevoir des propositions commerciales d'autres entreprises ou organismes, ou ętre informé également de nos offres par e-mail, téléphone, SMS ou par courrier. Vous demandez ŕ recevoir nos offres commerciales. Si vous ne le souhaitez pas il suffit de nous le signaler par courrier ŕ La Redoute.
Vous pouvez ŕ tout moment avoir accčs et changer les informations concernant vos coordonnées (adresses e-mail et courrier, changement de patronyme..) dans la rubrique "Mon compte" et gérer votre abonnement / désabonnement dans la rubrique Ť Mes newsletters ť . "

Ще бъда много благодарна, ако ми помогнете да разбера за какво става въпрос. Praynig

Нищо особено - пишат ти, че току що си променила данните си и до скоро. Следващия пасаж е рутинен с общи приказки без голямо значение. Ако държиш, пиши ЛС да ти го преведа цялото.

# 1 067
Stella Maria,
 всеки си прави сметката - аз за 120 лв. купих маратонки на мъжа ми, за които тук щях да дам над 300 лв. За 70 лв. си купих страхотна ленена рокля, каквато миналото лято гледах за 165 лв. в софийски магазин. Като цяло от обувки спестявам минимум два пъти от цената.
Всеки си има глава да решава кое му е изгодно и кое - не.

# 1 068
Stella Maria,
 всеки си прави сметката - аз за 120 лв. купих маратонки на мъжа ми, за които тук щях да дам над 300 лв. За 70 лв. си купих страхотна ленена рокля, каквато миналото лято гледах за 165 лв. в софийски магазин. Като цяло от обувки спестявам минимум два пъти от цената.
Всеки си има глава да решава кое му е изгодно и кое - не.

коя е тази ленена рокля, че ме заинтригува!

# 1 069
"евтинките" маратонки Адидас, с които целият форум се обзаведе срещу 12 евро, да се предлагат великодушно намалени от 175 на 125 лева.

Май само аз съм пропуснала да се обзаведа.Предполагам ,че са били пуснати по време на намаленията и вече ги няма?

Няма ги вече, свършиха на 25 януари за около час.

# 1 070
Сега поръчах от Ла Редут спално бельо, което ми излезе 147 евро. Последното спално бельо, което купих тук струваше малко под 400 и е от същия клас.
Стела Мария, ти направо ме уби! Какво е това бельо за 400 лв.? Да, права си, не е за теб Ла Редут. Спестила си само около 100 лв., ама теб явно - бълха те ухапала, както казват хората. Този магазин е за такива като мен, дето не си купуват спално бельо от 400 лв., а от 40. И на мен тези евтинийки ми се струват много добри за парите си.
Сори за спама!

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 21:18 от pepi7096

# 1 071
... коя е тази ленена рокля, че ме заинтригува!

http://www.laredoute.fr/vente-robe-3-trous-femme-laura-clement.a … e&pagesize=16

С код 45381 я бях намалила с 20 евро и БД, голям кеф Simple Smile

# 1 072
STELLA MARIA,по принцип си права,аз накупих доста парцалки,но още ги чакам,така че не знам за качеството,но освен премаман и овиезе,останалото са скъпи  ,еднакви турски боклуци.аз лично бих искала да има поне още 2 такива сайта,че да е различно

# 1 073
  • на пистата
как не ви е срам да купувате боклуци евтини ooooh! кви са тея адидас и пума айде бегайте да си купувате кавали и версаче,не ви е срам

# 1 074
  • Враца
Stella Maria не се засягам, просто и тук като и навсякъде има и хубави и кофти неща...тук удобството е че има хора с повечко опит и съответно да препъръчат или не определена стока дали си заслужава...и аз имам няколко неуспешни покупки от он-лайн магазините...но повечето от Ларедута си ги нося ...може би защото в малък град като Враца, засега няма много запознати с онлайн пазаруването и не ходим като  близнаци по улиците...не че ми пука особено но е кофти на банкет или сбирка с колеги от други офиси да се появим с еднакъв или подобен тоалет...

иначе от родните магазини имам доста дрешки, които дори не съм обличала (или може би само за проба) които съм купувала импулсивно...в началото и тук бях така и поръчвах и поръчвах...сега поръчвам това от което смятам че ми е нужно (е не винаги успявам, но се старая)..
хихих замислих се как си браним Ларедута...не е с лоши чуства...може би сме пристрастни незнам, но на мен лично ми харесва алтернативата нощем докато си седя на топличко да пазарувам на воля като терапия след дълъг и изтощителен работен ден...другото което е може би както беше споменавала Змейковица ако не бъркам...харесва ми да получавам колети...тръпката не може да се сравни с обикновения пазар и все още невъзпитаните като хората продавачки, които могат да ти съсипят целия кеф на пазаруването... Hug Hug Hug

и не на последно място омръзна ми да ми казват че съм извън нормата извън стандартите и т.н...и каквото им поискам ХL да ми казват ееее те не се шият такива номера...харесва ми политиката по-големите номера да са по - скъпи...защото ми писна от да ми предлагат фланeлки XXXL които са реално L като размер и да ме гледат укорително е това е най - големия размер...харесва ми избора който имам в пазаруването онлайн (не само Ларедута), като не заслабвам като хората трябва ли да нося дрехи като за лелката от близката селска кооперация....

argun да се присъединя и аз към питането за роклята дай малко повечко инфо за нея и ако може реални снимки..Hug

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 17:03 от wb

# 1 075
  • на пистата
получаването на колет от редута е всеедно дядо коледа ми е донесъл подарък Blush страхотно чувство
и ако и пощальона ми го донесе тогава няма дума с която да опиша какво чувствам Joy

# 1 076
# 1 077
получаването на колет от редута е всеедно дядо коледа ми е донесъл подарък Blush страхотно чувство

И аз се надявам утре да изпитам това коледно чувство на задоволство, направо ги подлудих тези от пощата  Mr. Green

# 1 078
  • Петрич
некой да знае случайно как се казва на френски ковертюра или по просто казано покривка за легло newsm78

# 1 079
Аз си купих найка със златната запетая за 50лв, Пумата на съпруга ми той е с №46 за 66 лв, две блузки на Пума които ми излязоха с кодовете около 25 лв. Якето от разпродажбата, което между другото е много хубаво за 6 евро. Сега моля кажете колко ще платя за тях в спортния магазин. Е имам и неуспешни покупки, но то не може без тях. А и предимството да обменяш мнение с толкова хора и удоволствието, че можеш да бъдеш полезен на някого е несравнимо. Благодаря на Папитууу за преводача който ме посъветва да ползвам.
Пък и така виждам лелките в пощата всеки ден. Все се надявам да ме зарадват. Като дете в сладкарница съм.

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 17:08 от vania_61

Общи условия

Активация на акаунт