LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 246
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 050
pepi7096, да пробвах преди дни с друга карта, но не стана.И явно може и така да е както казваш. Peace
Имам още един въпрос, надявам се да ме извините това ми е първа поръчка и не всичко още ми е ясно. Embarassed
Получих този имейл от Ларедут, пробвах с преводача, ама така ми го преведе, че нищо неразбрах. Embarassed
Ето и текста: "Bonjour Emil ILIEV,
Vous venez de modifier les données suivantes faisant partie de votre espace client :
A trčs bientôt sur laredoute.fr.

Conformément ŕ la loi Informatique et Libertés du 6/01/1978, vous disposez d'un droit d'accčs, de rectification et d'opposition aux informations vous concernant qui peut s'exercer par courrier ŕ :
La Redoute - Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2 en indiquant nom, prénom, adresse et n° de client. Par notre intermédiaire, vous pouvez ętre amené ŕ recevoir des propositions commerciales d'autres entreprises ou organismes, ou ętre informé également de nos offres par e-mail, téléphone, SMS ou par courrier. Vous demandez ŕ recevoir nos offres commerciales. Si vous ne le souhaitez pas il suffit de nous le signaler par courrier ŕ La Redoute.
Vous pouvez ŕ tout moment avoir accčs et changer les informations concernant vos coordonnées (adresses e-mail et courrier, changement de patronyme..) dans la rubrique "Mon compte" et gérer votre abonnement / désabonnement dans la rubrique Ť Mes newsletters ť . "

Ще бъда много благодарна, ако ми помогнете да разбера за какво става въпрос. Praynig

# 1 051
Матерята  не е еластична,съвсем леко вталено е.Момичета, някой да поръчвал нещо на TIPSTER,дали си отговарят на номерата,харесах си едни бермуди,но се чудя за номера newsm78

# 1 052
  • Добрич
lucinda доста неща съм поръчвала от TIPSTER и според мен си отговарят на номерата.

# 1 053
Оформям поръчката си и искам да си набележа някои неща между които да избера.как мога да ги добавя във
ajouter a mes preferes
и после да ги разгледам

# 1 054
  • Варна, България
Здравейте, момичета!
От 2 дена съм зарибена и само разцъквам из Ла редут. Имам следното въпросче:
Тези големите намаления януари/февруари и юни/юли за каква стока са? Предполагам януари/февруари за зимна стока, а юни/юли за лятна стока? Кога е най-изгодно да се купуват боти, ботуши? Ще се радвам някой да ме осветли...
Поздрави

# 1 055
Оформям поръчката си и искам да си набележа някои неща между които да избера.как мога да ги добавя във
ajouter a mes preferes
и после да ги разгледам

От ляво на розовото бутонче има едно сърчеце Ajeuter a mes preferes

# 1 056
  • Враца
За маратонките Пума по принцип аз стигнах до извода, че задължително трябва да са +1...наистина са доста теснички и все пак да не забравяме че са спортни обувки... и тези на зетя и тези на мъжо са им идеални +1...някой беше споменавал, че спортните обувки тип маратонки се вземали задължително +1, а път тези тип кецове същия размер..на мъжо Le Coq sportif  са му същия размер и са му точни (тип кец)
а и нали знаете по правило една обувка е по размера си, ако има един пръст място отпред...някога една продавачка ми го беше споменавала и вече толкова години го спазвам и неудобна обувка не съм имала...

# 1 057
Голяма съм шматка!Не дава да изтрия.

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 15:48 от Папитууу

# 1 058
Волтидж, и аз от два ни разцъквам из Редута, даже направих вече две поръчки, но интересно, че колкото повече гледам, толкова по-малко ми харесват. Май няма да се пристрастя като вас. Евтинийките са ми много семпли, (подаръците, които видях, са ужасни, макар че може да има и хубави, просто да съм ги пропуснала) а марковите неща и новите колекции си ги купувам и тук на същите цени (или малко по-скъпи, но като сложиш чакането, пътните...). Ще видя като ми пристигнат поръчките, дали ще ми харесат, но не съм особено впечатлена. В крайна сметка в България вече има доста марки, а и Европа не е толкова далеч човек да си напазарува и пак да хване намаленията два пъти годишно. Simple Smile)) Само аз ли съм толкова претенциозна? Сигурно и сред вас, пристрастените, има известни съмнения дали този Ла Редут е толкова велик все пак.

# 1 059
natali bu,благодаря,ще се пробвам  с бермудите,дано си уцеля размера  newsm10

# 1 060
  • varna
Голяма съм шматка!Не дава да изтрия.
а ти като ги поръчва колко бяха,виж си в суйвито с каква цена са били! Peace
и ако е по малката естествено че ще им пишеш-да ти пратят един ваучер  Wink

а сега аз как да изтрия-излезе че съм писала глупости Simple Smile

# 1 061
  • Враца
Stella Maria съгласна съм с повечето неща..единственото кофти поне при мен е липсата на време за обикаляне на родните и не толкова родни магазини...просто като работиш всеки ден от 9 вечер до 9 часа някак си не остава много време и он-лайн магазините са манна небесна поне през последните две години за мен...иначе като остане време то е ясно както ми казва мъжо ти по магазините си като луд с картечница...а така по-безболезнено приема нещата... Hug
 и да направя малко сравнение с качеството на част от т.нар.маркови стоки...честно казано това което тук съм купувала като марково (съответно на доста по - висока цена), като материи не отговарят на част от тези които съм вземала от Ларедута...и нещо което ме научи пазаруването от Ларедут...да залагам на естествените материи и материали...факт който поне за мен дълго време не беше от особено значение..сега видях какво наистина е памук, какво лен и т.н...
от стоките които се продават в България има и доста качествени като материи и като трайност във времето, но трябва доста обикаляне да разбереш откъде да ги купуваш...

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 16:36 от wb

# 1 062
Stella Maria, аз пък няма да се съглася с теб. Не желая да купувам детски дънки за по 30-40 лв, които продавачите взимат от Турция за 1-2 евро. Отказвам да давам повече от половината си заплата за всякакви боклуци, които на второто пране стават само за парцал. Отказвам да давам по 60-80 лв за детски обувки, които се носят един до два месеца. Отказвам да подкрепям спекулативното повишаване на цените в милата ни Родина. Затова Ла Редут ми е перфектното място за шопинг. И дори и стоката да не е супер качествена,  не ме е яд, защото за цената си мога да си позволя да я хвърля след второто носене. Но досега пък не ми се е налагало. И за да си подкрепя твърденията - онзи ден видях "евтинките" маратонки Адидас, с които целият форум се обзаведе срещу 12 евро, да се предлагат великодушно намалени от 175 на 125 лева.

# 1 063
  • София
Някой да се е сдобил с тези сладки сандалки?

Много ми харесват и се чудя кой номер да си поръчам, а ако ви хрумва някой код за намаление също би ми било от полза.

# 1 064
WB, и аз съм в подобно положение, трудно ми е да обикалям магазините с това малко бебче. Но усещам как купувам онлайн купища парцали, които дори не съм сигурна дали ще нося. Не говоря само за Ла Редут, и за другите онлайн магазини. Особено евтините. А когато изляза и си купя нещо (не турско, Алекс1, не пазарувам турски дрехи за семейството си), поне съм го мерила и ми е харесало. Сега поръчах от Ла Редут спално бельо, което ми излезе 147 евро. Последното спално бельо, което купих тук струваше малко под 400 и е от същия клас. Като сложиш пътните и таксата за обработване, плюс няколкото парцала, които не се удържах да добавя към поръчката, всъщност... не виждам какво се спестява.

Във втората поръчка избрах бебешки дрешки, детски пижамки и хавлиени кърпи. Надявам се да са хубави, една приятелка от форума много ги хвали. Не се засягайте, момичета, споделям мнение.

Общи условия

Активация на акаунт