LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 552
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 825
Момичета, предлагам никой вече да не отговора на въпросната Зара, не стига, че през 2 мнения пита нещо, пък и по 5 човека като й отговорят, то става ...  ooooh!
Оставете я сама да се оправя.

Joy Joy Joy hahaha
Извинявам се за спама, ама се разсмях на глас!
Подкрепям!

# 826
И аз не мисля, че дрешките на Окаоу са умалени. Според мен точно те си отговарят на номера, а обикновената редутска марка са умалени и от тях поръчвам един размер по-големи. Мога да го докажа и със снимки на еднакви по номер блузи. Синът ми е 94-95см в момента и още си носи блузите Окаоу, които са 94 размер, а редутските такива са му отдавна малки.

# 827
  • Варна
Някой да е получавал това якенце. Дали е много тънко, в чуденка съм и за размера 162 или 168.

# 828
Някой да е получавал това якенце. Дали е много тънко, в чуденка съм и за размера 162 или 168.

Аз мисля, че е тънко, но не от най- тънките, а от тези дето мязат на дънкови като дебелина на плата. Пише, че е за mid season, което е нещо като времето сега сигурно.

# 829
Кафявия тренч -подарък за който казахте, че е тъничък - около килограм ли тежи? Извинявам се за въпроса  Embarassed

# 830
Момичета имате ли идея как да намаля това
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6723527& … ue&ksource=-1
доста кодове пробвах и не работят

# 831
Кафявия тренч -подарък за който казахте, че е тъничък - около килограм ли тежи? Извинявам се за въпроса  Embarassed

Не повече от 200 гр. Супер тъничък е. Изпращат го в една торбичка с ципче.

# 832
  • София
Пристигна прословутата ми поръчка от 07.02. Въпреки, че през ден пращах баща ми до пощата да проверява, чак вчера му казаха, че е пристигнала. Като я взех обаче днес клеймото беше от 09.03 митница и на 11.03 било в пощата. Нито известие ми донесоха, нито му казаха на човека, че е при тях като ходи предните пъти.  Crossing Arms Вече ще поръчвам само за митница.
Бях поръчала тази пума за мъжа, страхотен е. Ако някой иска довечера мога да пусна реална снимка.

# 833
Добро утро,момичета.Искам да помоля някоя от вас ,ако е поръчвала тениски 4XL и нагоре ,и панталони 68 размер да ми пише на лични.Един познат иска да му поръчам и се притеснявам да не сгреша,че трудно ще ги продам после Mr. Green.
Момичета имате ли идея как да намаля това
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6723527& … ue&ksource=-1
доста кодове пробвах и не работят
виж в другата тема имаше кодове за играчки

# 834
Не мога да не споделя какво открих- открийте разликите, най-вече в цената  Wink
цък и цък
цък и цък
А я вижте всичките аукциони на този потребител.Всички снимки са от Ла Редут Shocked
http://auction.bg/active_auctions.php?user_id=15165

Ама какво наддаване върви,а?...Опашката е до Перник.Сори за Spam-а, не се сдържах.

Направо онемях като видях цените на всички предложени неща, като се има в предвид какви са те в сайта...........то бива-бива надценка, но това си е чисто обирджийство на този който се излъже да си купи нещо  Shocked  Shocked  Shocked
УАУУУУУУ кво е това бре ooooh!, мойта блузка от 4лв е 40  #Crazy

# 835
Моля, ако някой има това яке да даде отзиви.

Снимката е линк.
Смущават ме малко размерите, така както са дадени. А и не мога да разбера от описанието дали е зимно или пролетно, т.е. става ли за сега. Всъщност търся мъжко яке пролетно-есенно, ако някоя от вас е купила такова и и е харесало, моля да даде предложение.

# 836
  • София
Някой случайно да има тази чанта http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=30365823&a … documentid=207608  Rolling Eyes

# 837
  • София
Аз от много време си мисля, че някъде това щеше да стане. Така някоя мама си е намерила начин да си изкарва джобните. Съчетала хобито с работата.То такава продавалнишка щедрост, да няма надценки, не е за всеки. Който и да е, със сигурност преглежда и нашата темичка Wink.
Мерси за размерите за детските къси гащи-пола и маратонките Laughing

# 838
Аз от много време си мисля, че някъде това щеше да стане. Така някоя мама си е намерила начин да си изкарва джобните. Съчетала хобито с работата.То такава продавалнишка щедрост, да няма надценки, не е за всеки. Който и да е, със сигурност преглежда и нашата темичка Wink.

Аз пък скоро очаквам да видя магазинче с редутски дрехи ... Simple Smile

# 839
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Аз пък скоро очаквам да видя магазинче с редутски дрехи ... Simple Smile

Доколкото помня някой спомена, че е видял едни рокли от сайта в магазин

Общи условия

Активация на акаунт