LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 388
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 300
Какво трябва да пише за дънки, които са еластични?Предварително благодаря! smile3506

# 301
  • Пловдив
Момичета, търся дънки Морган, но откривам един-единствен модел в сайта. Кажете ми къде да търся. От Voir toutes les marques като избера Морган ми дава само бански и блузки Морган. А с търсачката като се напише Морган ми дава само този модел дънки.

Моля ако някой ги има да напише качествени ли са и дали си заслужават.  Praynig

# 302
Pantalon forme trompette avec son foulard   и превод   Pantalon за мен разтръбява с неговия удушвач   hahaha
С кой преводач го преведе пък това? Моя дава това: Брюки образовывают трубача со своим платком - на руски и това: Trousers form trumpet with his neckerchief на английски. На мен поне ми е ясно и от двата - Панталони, заедно с платката образуват форма на тромпет.
Не че не разбрах, че постът ти е само да се посмеем, но исках да кажа, че има и по-грамотни преводачи и да си подновя предложението да се сменят тези от първия пост.

Точно този от първата страница ми го преведе така  ooooh!

# 303
Какво трябва да пише за дънки, които са еластични?Предварително благодаря! smile3506

виж състава...обикновено пише че има еластан....или ликра..това долу под снимката
там има описание на продукта

и един идиотски въпрос от мен
някакъв вариант да вади само стоки със зелени цени например....или червени
че на моменти ми идва нанагорно да ровя само за да пусна нещо с код

# 304
  • София
Девойки,

Някоя от вас да е поръчвала тези дънки Laura Clement:

Изглеждат прилично на снимките, а и за 16 евро...чудя им се newsm78

Аз си ги поръчах преди една седмица...чакам да дойдат, след което ще споделя

# 305
  • София
код 15741 намаля зелени, червени и при мини с 15 евро и прави доставката безплатна.
щеше да е супер да работи при мен ама не ...на никой от акаунтите не минава

в този ред на мисли...да вземем да направим един списък с кодове за следващата 1-ва страничка а?

да - личен е - пратен ми е на мейла .....аз съм за - не само да се подпитваме Peace

при мен работи кода. имам трите акаунта и на единия сработи.
Bastet,   bouquet

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 19:41 от brayan__

# 306
  • Там....където всичко е възможно ....
...
И накрая подаръка от код 65137 http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-a-armatures-prix-min … e&pagesize=12 малко бабешки седи.Иначе е памучен и удобен Peace

ooooh! Незнаех че дава и подарък!
Какви са условията за подаръка?
Аз вече пуснах две поръчки с този код, но не ми показа подарък!
Май не съм се изказала както трябва EmbarassedСутиена струва 15 евро и с кода ми стана 0,00евро.Исках да кажа че си е направо подарък Peace

# 307
За този последния код 15741 , иска ли някакво условие като минимум сума на покупките?

# 308
  • София
аз успях да намаля с 15е Prix mini, но доставката си остана - няма условие за минимум сума

# 309
  • Там....където всичко е възможно ....
И аз днес си получих поръчката от 14.03.
http://www.laredoute.fr/vente-le-boxer-short.aspx?productid=3240 … e&pagesize=16 тези шорти,много са хубави особено за цената си и въпреки че взех най-големия размер на нашия татко не му станаха.Иначе са произведени в Китай. Naughty

Моля за мерки, че от доста време му се точа... взимала съм дънки с този размер и са малки за мъжо...
За размер 180:
ластик-34см.
като се разпъне ластика- 40-42см.
дължина от чатала-19см.
дължина на целия панталон-46см.
широчина на крачола-31см.

Ако ви паснат размерите не му се чуди .За тази цена е страхотен Peace

# 310
Исках да направя и регистрация на името на мъжа ми, за да ползвам 65371 отново, но нещо не мога  Thinking Уж веднъж съм се регистрирала, а иследвам инструкциите от сайта на Финти  Rolling Eyes
Накрая ме връща в началото и горе с червено ми пише- Vous possédez déjà un compte : création impossible Което и без да превеждам, ще е нещо от рода на това, че регистрацията ми е невалидна  ooooh! Има ли някой представа, защо така става  Thinking

# 311
Буквален превод-Вече имате регистрация-създаването невъзможно.Да не би да използваш същия имейл?

# 312
бингъл, все се каня да те питам, дрешките в подписа ти имаш ли ги. )) че на мен доста ми харесва полата и бллузата ама са бая пари и им се чудя. )))

# 313
Не,Mirama,съжалявам...наистина са много хубави,но не са мой тип и зная,че дори и да ги поръчам няма да ги нося Blush ...на мен ми харесват балеринките и чантата Wink

15741 и при мен на единия акаунт не се прие добре Mr. Green ще опитам на другия,би било добре още един 65137 Party

# 314
15741 и при мен на единия акаунт не се прие добре Mr. Green ще опитам на другия,би било добре още един 65137 Party
Ако стане, информирай ни моля.  Praynig
Аз имам подозрение, че макар с различни цифри, кодове с еднакво значение, като в случая, не могат да се използват отново. Затова и не пробвах, но може да греша.

Общи условия

Активация на акаунт