LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 541
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря   bouquet

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 11:48 от misholinabs

# 376
  • varna
а и някой искаше кодове за по големчико намаление-аз имам тези:
75817-50%
77704-65%
58157-40%
пиши за какви цени са и кои колекции Peace
ами сайта от кадето ги взех и там не пишеше Rolling Eyesно иначе са активни до края на април и последния е до май

# 377
аз съм "за" да се синтезират на едно място работещите кодове
само за информация
prix mini-при мини, а не прикс
bon d'achat-бон д'ашат, а не бон д'атчат
това последното докато разбера какво е, много се пулих

ще си позволя да поправя - не е бон д'ашат, а е бон д'аша - на френски не се чете съгласната в края на думата, изключение само звуковете m, n, c. Peace И тия думи - бон д'аша, нот д'авуар и т.н. аз ги превеждах 20 пъти - може да бъдат сложени за улеснение в първия пост.
Ииии колям праз как е. Ми ясно е, че не знаем френски и пишем буквално както го четем. Нали е важното да се разберем. Никой няма претенции за полиглотски френски.
Аз лично като биша бон дашат го пиша с ясното съзнание, че е грешно, но понеже не го знам как е и пиша както го чета.

# 378
Още един въпрос от мен какво означава цвят encre ?
Благодаря предварително.
Мастилено.

# 379
Още един въпрос от мен какво означава цвят encre ?
Благодаря предварително.

encre (анкр) означава мастило.........защо не ползваш преводача - тази дума е проста newsm78

# 380
Искам да попитам, как се поръчват хартиения католог? 

# 381
Здравейте  всички! Днес получих поръчките си от 14.3. и 15.3. smile3533
Тази рокля, произведена в България. Хубаво трико и на живо дори е по-хубава,
това сако, от братски Китай - прекрасно е,
този  потник ( отзад) от миризлива Индия. Стои невероятно, но ще падне голямо пране преди да може да се носи (дано останат шарките).
Остана да чакам само една поръчка и още отсега започва да ми липсва тръпката от очакването! Weary
Дали да не се разгледам пак? #Crazy newsm78
Забравих да напиша код от фактурата  57185 - 35% от прет а порте и 30% (ей това не го разбирам) sur votre COMMANDE

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 12:08 от petu6ka63

# 382
Момичета, много як речник открих, може повечето да го ползвате, но за мен е нов, ето и линк ---> http://ft.translator-bg.com/

# 383
Може ли размери за 34/36  Praynig
Дано не съм закъсняла много с размерите Simple Smile
ето ги:
рамене - 35 см
бюст (от подмишница до подмишница, точно под надписа) - 36 см
талия - 33 см
дължина - 57 см

Материята е трико и се разтяга по тялото, стои добре  Hug

Ето я тениската Respect me, която не харесвам, някой се чудеше какъв цвят да си вземе - http://images24.snimka.bg/005453971-big.jpg
Тази заминава за Продавалника  Hug

# 384
Ами аз всъщност не знам и дума на френски. Така че - който смята, че съм сбъркала каквото и да е - да ми пише! Може и на ЛС.

# 385
Ами аз всъщност не знам и дума на френски. Така че - който смята, че съм сбъркала каквото и да е - да ми пише! Може и на ЛС.

Да ти кажа честно достатъчно си езиково прецизна, че помислих , че имаш едно-две нива....... Hug

# 386
Ето я тениската Respect me, която не харесвам, някой се чудеше какъв цвят да си вземе - http://images24.snimka.bg/005453971-big.jpg
Благодаря за реалната снимка,сега вече със сигурност ще се ориентирам към черната newsm10

# 387
Алекс1, ако правилно съм разбрала имаш снимки на живо на тези тренчове подарък ? Как мога да го видя?

# 388
Йеееес, йес йес-дойде ми потвърдителния СМС, всичко е ОК.
БАСТЕТ-като една видна франкофонка само да ти кажа, че благородно ти завиждам за местонахождението, тоест, Женева. Peace

# 389
Йеееес, йес йес-дойде ми потвърдителния СМС, всичко е ОК.
БАСТЕТ-като една видна франкофонка само да ти кажа, че благородно ти завиждам за местонахождението, тоест, Женева. Peace

Сори за спама - лошото е,че няма да е вечно Cry Хванала съм те аз одавна във франкофонство и франкофилство Laughing Hug

А аз да се оплача, че най-малките ми пратки - за поща - защото са от прашки и сутиени никакви ги няма....

Общи условия

Активация на акаунт