LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 478
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, има един въпрос. Мога ли едновременно да ползвам код за намаление и код за безплатна доставка?
Naughty
може ...някои от кодовете дават освен % и безплатна доставка15741 например, 45381

На мен ми се стори, че пита за два кода, които да ползва в една поръчка.

# 511
moмичета като пиша по темата,всеки път ми иска име,меил,какво да да направя,за да се махнат

Направи си регистрация с юзър и парола, сега влизаш като гост  Peace

# 512
Аз ги получих през февруари, за цената, на която ги взех (около 5 eur) горе-долу ги бива, сравнително тънички са, китайски. На етикетите пише 300 гр./кв.см., но според мен са по-тънки.

# 513
86 размер детско на 2 год. ли отговаря при нас,че все не ги улучвам

# 514
и още за сака и якета нося:38-р-р на манго и 40 р-р на овиезе ,какво да поръчвам в ларедут?

# 515
86 размер детско на 2 год. ли отговаря при нас,че все не ги улучвам

На сантиметрите на детето.

# 516
Бингъл много ти благодаря.... Hug.дано това което съм поръчала на мъжо да му стане.... newsm78Но получих престава горе долу.... Peace

# 517
дами как е чанта на френски?

# 518

sac  е всякаква чанта, а  sac a main е ръчна чанта (т.е. това, което ние разбираме за дамска чанта).

# 519
  • София

sac

# 520
 PeaceМомичета имам мноооого спешно запитване за тези балеринки-знам че много от вас ги имат-получих 38 номер/в черно/ -просто се влюбих в тях Laughingно ми "стискат" малко Close а нося 37-37.5 наша номерация-та въпроса ми е дали се поотпускат малко/само толкова ми трябва/като се има предвид че са от плат,но ми се струва че сатена едоста стегнат.Ако не се добера до по-големи ще ги нося ако ще да съм като в менгеме Mr. Green

# 521
Днес получих тези:http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme-prix-mini.aspx?productid=324135255&documentid=207608&categoryid=22907225&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 .
Супер са и си отговарят на номера.

# 522
  • Бургас
teo_71, колко е стелката на 38 номер?

# 523
# 524
PeaceМомичета имам мноооого спешно запитване за тези балеринки-знам че много от вас ги имат-получих 38 номер/в черно/ -просто се влюбих в тях Laughingно ми "стискат" малко Close а нося 37-37.5 наша номерация-та въпроса ми е дали се поотпускат малко/само толкова ми трябва/като се има предвид че са от плат,но ми се струва че сатена едоста стегнат.Ако не се добера до по-големи ще ги нося ако ще да съм като в менгеме Mr. Green

Отпускат се  Peace разтъпчи ги ден-два с някой по-дебел чорап. Да се похваля - днес бях цял ден с тях по улиците и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт