LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 457
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 465
Днес получих тези блузки в розово и бяло,според мен са си обикновени тениски,жалко че не съм бременна  Joy,щяха да ми дойдат добре,но за 5 евро са 6 със 65137 .

Получих,също така,и тези чехли,мейд ин китай,със същия код в отделна пратка  Mr. Green за 5е стават,но 30 лв.не бих дала  Naughty Довечера ще ги снимам.

yaya ,за тази чанта съм чела,че някой я беше взимал за майка си и се оказала от плат.Май не бяха много доволни от нея.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 16:20 от valiabalia

# 466
ZARA_27 , не и на двата въпроса
Да не остана по назад с въпросите относно подаръка -тренч. Аз чакам един за коойто пишеше marron.  Еднакви ли са с този с цвят шоколад? Поръчах на 17.03 и ми се иска и аз да го получа тази седмица

# 467
дами има ли проблем ако на поръчките ми пише че пътуват ,а съм използвала кодове които съм видяла във форума ?и още ако са последователни в 1 пакет ли идват?

Не идват в един пакет. За проблеми пишат писма - докато не получиш писмо, значи няма проблем.

# 468
# 469
  • София
Днес ми е от щастливите дни.........получих 3 поръчки от пощата с дати 14,16 и 17.03.2008 г. Повечето неща са детски и са обсъждани, само тази блуза за мен не съм видяла да е коментирана...........хубава е, само където на ръкавите е без шев /само е отрязана/ и това е нещото което не ми допада особено  Peace

# 470
berina,ето размери на мъжките тениски:
L:от рамо до рамо-50;ширина под ръкавите(а и надолу)-55;дължина на тениската от яката до долу-72;ръкав отгоре-22см.
XL:рамене-55;под ръкави(гръдна)-60;дължина-75см.

Ето размери и на тренча шоколад (и на моя си пише marron на поръчката) 38/40 (моя го поръчах с код 51632 и ми даде и -30% от ненамалени,но за същия тренч има и други кодове):
рамене-40;ширина под раменете-46;точно на талията,в най-тясната част(където е коланчето)-44;дължина от рамо до долу-90;ръкав отгоре-62см .Редутски сака 38 са ми точно,блузки и потничета-34/36 и тренча ми е точно по мярка Peace

ZARA_27,ето линк за розовото яке,сиво/синьото е друго и беше 2 и нещо Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 16:30 от бингъл

# 471
Днес ми е от щастливите дни.........получих 3 поръчки от пощата с дати 14,16 и 17.03.2008 г. Повечето неща са детски и са обсъждани, само тази блуза за мен не съм видяла да е коментирана...........хубава е, само където на ръкавите е без шев /само е отрязана/ и това е нещото което не ми допада особено  Peace

Дай я в някое шивашко ателие да ти ги подгънат - едва ли ще излезе скъпо Peace.........

# 472
  • София
Здравейте, момичета. Имам един въпрос. Сутринта направих поръчка, но сега видях в suivi-то, че за единия артукул пише, че не е наличен. Това добре, но и другите неща стоят нефактурирани може би заради това. Какво трябва да направя? При липсващия артикул пишеше, че мога да го анулирам и го анулирах. Но сега какво следва натам? Ще пратят ли останалите неща, дали ще ги фактурират?

# 473
  • София

Дай я в някое шивашко ателие да ти ги подгънат - едва ли ще излезе скъпо Peace.........

Да, наистина може и така да направя и без това имам за подгъв един панталон, та ще ги метна направо и двете неща  Hug

# 474
  • София
[ZARA_27,ето линк за розовото яке,сиво/синьото е друго и беше 2 и нещо Mr. Green
тъкмо вече се мислих, че за друго става въпрос за 5-6 евро.
и аз същото гледам Grinning

# 475
Ако става въпрос за това сако-не е същото Naughty Това от линка също го имаме,но то си е велурено и е 2 и нещо,а лилавото-от 4 и нещо Wink

# 476
  • БУРГАС
Здравейте момичета.Зная,че беше обсъждан този тренч,но не мога да намеря коментарите и искам да помоля тези които го имат да ми помогнат с размера,до сега не съм поръчвала връхна дреха и се двоумя с размери:гръдна об.-85см,талия-74см кой размер да поръчам?
Dбес го получих невероятен е и аз го поръчах с ваша помощ мерси много на момичето което ми даде пълна информация.препоръчвам го.Моя е 46-48.

# 477
някой да има това или това PLS как  са  newsm78, че искам да пусна поръчката преди да си тръгна от работа, че у нас нета го нееммма нещо  Sick

# 478
Бингъл, разгледах ти албумчето, неща са страхотни.
Искам да те питам няколко неща за тях, ако е удобно. Освен много ми допада, че момичешките дрешки не са само в розово/доскоро ние бяхме основно в тази гама Rolling Eyes/
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222891&photo=60-може ли да ме ориентираш за размерите на тези якета и да кажеш как са.Агитирам една приятелка да й поръчам такова за Витоша.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222891&photo=71-май са свършили тези къси гащи ,невероятни са
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222891&photo=6-може ли линка за това сладурче
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222891&photo=50-за този лот от 3 блузки с късинко ръкавче -картинките бродерия ли са или щампа/ от тази дето все аз я размазвам с ютията като забравя Embarassed/ или втъкана шарка в материята.
Мерси предварително за отговорите. Laughing
marissha,благодаря!
Ето размера на дудунката 174(сега са ги намалили още,аз я взех за близо 9Е този р-р,сега е към 5-6Е):рамене (става и на елек,нали знаеш)-50см;ширина под ръкавите-55;дължина на якето от рамо до долу-74 (отзад е леко по-дълго);дължина ръкав отвън-62-63см.
Късите панталонки ги няма,да Sad
Търсих го детското сако,но никъде не го откривам-беше 4.47Е,рrune е нашето.
Блузките са с щампа,но не лъскавата,която се бели.Аз ги гладих и в/у щампите с нормална Т на ютията и не се размазаха.

az sym wisoka 171,какъв размер да поръчам

# 479

Общи условия

Активация на акаунт