LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 489
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 570
  • Все на втория етаж
Леле момичета, 15 страници за има няма 24 часа, не мога да смогвам.

За тиганчетата никой нищо не ми каза. Sad Но ще ги поръчам пък ще видим...

# 571
  • гр.Пловдив
Извинявайте момичета тази втората дудунка според мен e framboise/prune (червено и лилаво) а другата червена дудунка червено и тъмно сиво или черно или каквото е там, как се води???

# 572
anelima  ,не са налични мъжките.Отдавна дава така.Има само първите няколко цвята.

# 573
Zara_27, ориентирай се по ханша. Моят е 93 см. Кода не си го спомням, защото използвах много кодове и голяма част от тях успешно. Но ще пробвам с останалите, които съм си записала и ще свиркам, ако стане.

малко тъп вапрос ,ама пазарувам от скоро и не сам много наясно,а именно:как е по изгодно да се пазарува-за всяка стока -отделен код и поръчка или няколко на куп?

# 574

Тези какъв диаметър са?
Диаметъра е 11 см. Много сладки стават палачинките  chef
А може ли линк към тях? Rolling Eyes

Иренка,за тези тиганчета ли става въпрос?Не мога да намеря къде точно писа,но една мама каза,че с тях трябва да се работи на по-слеб огън,защото се пукат. Peace

# 575
  • Враца
да отчета нещата от двете поръчки на систъра...беше една, но поборавих малко с кодовете за да ми даде максималната отстъпка:

лота потничета...много хубаво трико и стоят доста свежо и разнообразно с един и същи панталон ...линк

кафявата блузка, която днес мисля обсъждахте...може и да не е днес, но днес четох постовете...доста хубавичка е ...на снимката изглежда доста по - лъскаво, но на мен лично доста ми допадна въпреки това...

потничето, което също днес коментирахме...много добро ппадение ...задълже -1 за размерите

и нещото което доста приятно ме изненада е този ленен панталон...страхотна кройка, материа и всичко останало...стои широк...стои доста добре с всички изброени по -горе блузки и потничета и със сандалките с камъните...код 17558 го намали с 40% на 20 е

# 576
  • при палмите и алигаторите,FL
Има ли някакъв проблем със сайта, защото нещо не ми дава да сложа в кошницата никакъв цвят 174 размер от евтината пухенка, а не ми показва да са изчерпани
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4559886& … ue&ksource=-1
Ще съм ви благодарна, ако някой пробва как е при него
Пробвам мъжки цветове
Merci na cvetomir

нещо не мога да се оправя с цветовете, харесах си светлосинята, но не мога да разбера дали има номера

# 577
Момичета,а тази рокличка?Сигурно сте я обсъждали вече ...

Някой беше писал, че не струва

# 578
Момичета,а тази рокличка?Сигурно сте я обсъждали вече ...

Някой беше писал, че не струва
Жалко,много добре изглежда на снимката Tired А да предложите някоя рокля за не много официален повод? newsm78

# 579
 Момичета знам, че много от вас си поръчваха тези кецове при намаленията:
http://www.laredoute.fr/vente-les-baskets-hautes-imprimees-activ … e&pagesize=16
 Можете ли да ми кажете дали си отговарят на номера и качеството добре ли е долу горе. Искам да ги поръчам за племенника ми за игра и за тренировките по баскетбол. И още нещо, до къде стигат на горе, до глезена ли или са по високи?

# 580
  • София, Хаджи Димитър
Wb, може ли линк за ленения панталон.

# 581
Момичета знам, че много от вас си поръчваха тези кецове при намаленията:
http://www.laredoute.fr/vente-les-baskets-hautes-imprimees-activ … e&pagesize=16
 Можете ли да ми кажете дали си отговарят на номера и качеството добре ли е долу горе. Искам да ги поръчам за племенника ми за игра и за тренировките по баскетбол. И още нещо, до къде стигат на горе, до глезена ли или са по високи?

Отговарят си, аз поръчах +1 и са ми големи, та ще заминат при племенника.
Много са хубави, могат да се носят и високи, а може и да се подгънат

# 582
  • Все на втория етаж
GrOzNoTo^_^PaTe , точно за тях, но аз вече ги поръчах.  Мнението за слабия огън го видях, мислех дали са качествени по принцип, да не ръждясат, да се чупат дръжки и т.н. А не от употребата. Ама то късно вече , метнах поръчката преди малко. Simple Smile

# 583
Според мен плетените балеринки си отговарят точно, явно зависи от крака

# 584
Хей, онези прибори дето изглеждат просто СТРАХОТНО на  снимката са просто готини така ли, аз очаквах нещо невероятно Sad

Получих тренча, не е лош въобще, само дето на мен ми е голям, може би моя е 42-44 не знам и аз няма номера, ако на някоя мама е малък, може да правим размяна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт