LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 445
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 615
На спортните мъжки тениски(adidas, lotto, nike....), как вървят номерата. Мисля,че четох че идват по-големи от такива в България Thinking
Мерси отсега за отговора, за да не спамя после

Щях да пиша утре, но... Днес получих поръчката си от 15.03. Състоеше се от една тениска Адидас и едно якенце за малката.
Тениската е страхотна и си отговаря на номера. След 3 неуспешни тениски установих, че само футболните идват с 1 номер по-голям, т.е тези на Дейвид Бекъм. За другите марки не мога да кажа Peace

дай линк за тениската,ако обичаш.

Заповядай

http://laredoute.fr/vente-t-shirt-adidas-a-manches-courtes.aspx? … e&pagesize=16
Само че е в черно и е малко по-различна от тази в сайта. Оххх, ще взема да я щракна, ако искаш Peace

# 616
Съжелявам, че спамя темата, но не намерих отговор на 1 стр. Embarassed с кои карти може да се пазарува...
Имам дебитна виза електрон на ПИБ... Става ли с нея, та да си правя регистрация?
Да става.

# 617
  • Някъде в Европа...
Съжелявам, че спамя темата, но не намерих отговор на 1 стр. Embarassed с кои карти може да се пазарува...
Имам дебитна виза електрон на ПИБ... Става ли с нея, та да си правя регистрация?
Да става.
Мерси много!
Очаквайте ме скоро сред вас  Wink

# 618
Да става.
Ако има 3те цифри отзад.

# 619
Здравейте, момичета! Извинявайте, че нахълтвам така в темата ви, но ви моля да ми кажете дали тези балеринки отговарят на номера си? А тези? Благодаря ви предварително!  bouquet
вторите имам,според мен си отговарят на номера.

# 620
  • Някъде в Европа...
Да става.
Ако има 3те цифри отзад.
Отзад има 4 цифри, интервал и после още 3 цифри newsm78. Кои се пишат при поръчката?

# 621
трите след интервала.

# 622
  • Някъде в Европа...
трите след интервала.
Мерси!  bouquet

# 623
  • Варна
На спортните мъжки тениски(adidas, lotto, nike....), как вървят номерата. Мисля,че четох че идват по-големи от такива в България Thinking
Мерси отсега за отговора, за да не спамя после
Аз съм поръчвала тениски на Адидас и идват малко по големи  Peace (поне тези,които аз съм поръчвала)

# 624
Добър вечер на всички.Тези дни се запознах с LaRedoute и съм очарована вече си набелязах някой неща за поръчване на мен и на бебчо.Успях да си направя регистрация,горе долу всичко свързано с поръчката ми се струва лесно.Единственото което ме затруднява е превода и  поради тази причина явно немога да разбера точно кой код е подходящ да използвам за да намаля тези: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4127510& … ue&ksource=-1 маратонки и дали изобщо е позволено за тях.Разбрах че може да се намалява само продукт който вече не е намален,но може би има и други фактори.Ще съм благодарна ако някой ме ориентира   bouquet
Аз ги намалих с 36900 на 24Е,но трябва да сложиш още нещо в кош-цата до 55Е.Но не с всичко става....аз ги намалих с тези но гледам,че сега са ги намалили и не става с тях....опитай с нещо не намалино да попълниш...Иначе маратонките са невероятни.
Ето реални снимки.

# 625

дай линк за тениската,ако обичаш.

Заповядай

http://laredoute.fr/vente-t-shirt-adidas-a-manches-courtes.aspx? … e&pagesize=16
Само че е в черно и е малко по-различна от тази в сайта. Оххх, ще взема да я щракна, ако искаш Peace

Ето и реални снимки на тениската, ако някой се интересува:

отпред

отзад

Това е размер L - 96/103. Разликата с тукашните L - ки на Адидас е само около 2 см в дължината. На ширина е същата Peace
Аз я намалих с код и ми излезна около 40 лв. - заслужава си Peace

# 626
Добър вечер на всички.Тези дни се запознах с LaRedoute и съм очарована вече си набелязах някой неща за поръчване на мен и на бебчо.Успях да си направя регистрация,горе долу всичко свързано с поръчката ми се струва лесно.Единственото което ме затруднява е превода и  поради тази причина явно немога да разбера точно кой код е подходящ да използвам за да намаля тези: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4127510& … ue&ksource=-1 маратонки и дали изобщо е позволено за тях.Разбрах че може да се намалява само продукт който вече не е намален,но може би има и други фактори.Ще съм благодарна ако някой ме ориентира   bouquet

пробвай и с тези 42714, 34592, 78867

# 627

Много искам тази рокля!
Има ли я някой да сподели мнение, еластична ли е, отговаря ли си на номера, може ли да мине за по-официална ...
  Praynig

Съжалявам за спама, но искам да си потбутна питането ...
Наистина ли никой няма тази рокличка?
Днес ще пускам поръчка ...
Моля ви!
Дайте мнение ...
Не мога да я видя оголемена...  Praynig

# 628
Тази сутрин си взех подаръка приборите за пикник с чантата. Мислех си, че ще има и термос , но явно съм много нагла. Хубави са, на мен ми харесват. Заедно с тях една пола и един гащеризон, които за цената си са направо супер. Взех ги за по около 3 евро.
Ето и снимки: http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=199254

# 629
С цип е, няма еластичност,аз я обличам само през главата, иначе не мога.

Благодаря   bouquet
Извинете ме, но който не чете на време спами темата  Embarassed Визирам себе си

Бри, тениската на Дейвид Бекъм е XL  Embarassed , но отговаря на XXL,
а останалите тениски на Адидас си отговарят  Peace

Пак се извинявам  Confused Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт