LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 473
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 600
  • София - Бургас
Извинете ме,но съм на гости и съм влезнала с името на моя приятелка.Моето потребителско име е dessichka.

# 601
Добър вечер на всички.Тези дни се запознах с LaRedoute и съм очарована вече си набелязах някой неща за поръчване на мен и на бебчо.Успях да си направя регистрация,горе долу всичко свързано с поръчката ми се струва лесно.Единственото което ме затруднява е превода и  поради тази причина явно немога да разбера точно кой код е подходящ да използвам за да намаля тези: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4127510& … ue&ksource=-1 маратонки и дали изобщо е позволено за тях.Разбрах че може да се намалява само продукт който вече не е намален,но може би има и други фактори.Ще съм благодарна ако някой ме ориентира   bouquet
Пробвай 36900. Относно това, че не се намалява вече намалена стока, смея да твърдя, че не е така. Просто намалението действа от първоначалната цена. Т.е. ако нещо струва 10Е и е намалено с 10%, след това ползваш код за намаление 40%, ще ти намали 40% от 10Е.
Пробвала съм го няколко пъти

П.П. Кода дава 25 евро отстъпка от 50 евро. Пробвай да сложиш още нещо в кошницата до 50Е

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 23:40 от vickey

# 602
  • Варна
Desi_2, много са хубави сандалите - от този модел имаме в бяло, а от другия (дето е с каишка между пръстите) - в оранжево. Според мен си отговарят на номера, дори може леко по-големи да идват - аз съм поръчала доста по-големи - 29-ти и 30-ти номер, а Мони носи 28 в момента. Най-вероятно 30-ти номер (белите) ще останат за следващото лято. ooooh! Белите са кожени, останалите цветове са от набук.

# 603
  • София
  Колко горе-долу тежи подаръка прибори за маса от код 36900?

# 604
  • София - Бургас
Пробвай 36900, 17523. Относно това, че не се намалява вече намалена стока, смея да твърдя, че не е така. Просто намалението действа от първоначалната цена. Т.е. ако нещо струва 10Е и е намалено с 10%, след това ползваш код за намаление 40%, ще ти намали 40% от 10Е.
Благодаря,но нестава.Единият вече го бях пробвала,даже.
П.П. Ей,сега ще пробвам пак.

# 605
Здравейте, момичета! Извинявайте, че нахълтвам така в темата ви, но ви моля да ми кажете дали тези балеринки отговарят на номера си? А тези? Благодаря ви предварително!  bouquet

# 606
  Колко горе-долу тежи подаръка прибори за маса от код 36900?

И аз питах вчера, около 700-800 гр. - така ми отговориха  Peace

# 607
  • София
  Мерси, не е малко. Благодаря ти много, спасяваш ми едно разкарване до митницата  Simple Smile

# 608
  Мерси, не е малко. Благодаря ти много, спасяваш ми едно разкарване до митницата  Simple Smile

Аз, за съжаление, попитах късно, та най-вероятно няма да си го спестя  Crazy Ама ти пък ще почерпиш  Laughing Извинявам се за оффа

# 609
  • Бг-мама
Пробвай 36900, 17523. Относно това, че не се намалява вече намалена стока, смея да твърдя, че не е така. Просто намалението действа от първоначалната цена. Т.е. ако нещо струва 10Е и е намалено с 10%, след това ползваш код за намаление 40%, ще ти намали 40% от 10Е.
Благодаря,но нестава.Единият вече го бях пробвала,даже.
П.П. Ей,сега ще пробвам пак.
става става , аз ги сложих в кошницата , и имах един панталон от 19.90 евро т.е и той зелена ненамалене цена и панталона го намали на 12 а маратонките от 45 на 27.Друг е въпроса че он сините 22 номер който беше посочила няма.аз пробвах с 24 номер  Peace

# 610
  • Бургас
ani4ka,може ли линк към рокличката? Praynig

И пак да ви питам(колко съм досадна днес Blush).Стелката на номер 23 колко е дълга?Става въпрос за маратонки?

Заповядай: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=31522480&a … documentid=207608

# 611
включвам се само да кажа това,което отдавна ми се иска,а все не ми остава време...
темата е доста враждебна  Rolling Eyes  отношението към хора,които задават вече обсъждани въпроси и подобно е много неприятно и все имам чувството,че едва ли не тук искате да пишете само група хора,които си пишете отдавна ... ако е така, напишете го и това с огромни букви на първа стр  Peace а - и да + позволяните въпроси за разни все пак дръзнали да питат нещо Peace  ако не, бъдете добри, отзивчиви, осъзнавайки, че не всички могат да следят въпросните стотици изписани стр, а и не винаги може да станев с търсачката Peace ако някой някого дразни, просто вторият да не отговаря и да замълчи... ако никой пъкй не отговри, пак е по-добре от враждебност ... все пак ако се делим на напреднали, щеше да има доста деления, щото при желание всеки може да напредне и има все нови напреднали,които обаче винаги ще си останат по-назаднали от предните напреднали и ще стане хиляда групи напреднали и ... става доста смешно  Crazy между другото, има доста такива теми,в които все има по-напреднали,които следят нещата от нач1ало - няма как, става деление,но ми се струва важно тонът да е добър и първите да не се уморяват да разпръскват инфо,както те навремето са си търсили  Hug
та тъй де... сори за спама малко, рискувам,ама пък ако и тук в уебпространството трябва да се ограничаваме ненужно, просточ ще дойде малко прекалено Peace

п.с. нямам предвид наистина необходимите правила
п.с.2 не говоря от личен опит, обиди и т.н. - просто ми прави кофти впечатление настроението из темата  Peace
п.с.3 най-добре никой да не ми отговаря да не спамим - ако някой осъзнае и приеме мнението ми - добре, ако не - не Peace

# 612
На спортните мъжки тениски(adidas, lotto, nike....), как вървят номерата. Мисля,че четох че идват по-големи от такива в България Thinking
Мерси отсега за отговора, за да не спамя после

Щях да пиша утре, но... Днес получих поръчката си от 15.03. Състоеше се от една тениска Адидас и едно якенце за малката.
Тениската е страхотна и си отговаря на номера. След 3 неуспешни тениски установих, че само футболните идват с 1 номер по-голям, т.е тези на Дейвид Бекъм. За другите марки не мога да кажа Peace

# 613
На спортните мъжки тениски(adidas, lotto, nike....), как вървят номерата. Мисля,че четох че идват по-големи от такива в България Thinking
Мерси отсега за отговора, за да не спамя после

Щях да пиша утре, но... Днес получих поръчката си от 15.03. Състоеше се от една тениска Адидас и едно якенце за малката.
Тениската е страхотна и си отговаря на номера. След 3 неуспешни тениски установих, че само футболните идват с 1 номер по-голям, т.е тези на Дейвид Бекъм. За другите марки не мога да кажа Peace

дай линк за тениската,ако обичаш.

# 614
  • Някъде в Европа...
Съжелявам, че спамя темата, но не намерих отговор на 1 стр. Embarassed с кои карти може да се пазарува...
Имам дебитна виза електрон на ПИБ... Става ли с нея, та да си правя регистрация?

Общи условия

Активация на акаунт