LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 376
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 900
уф, много трудно изчетох 20 стр, които сте написали от вчера Close
Това го дават без парички ама се мъча да преведа и не схващам какво е
http://www.laredoute.fr/vente-echantillons-de-tissu-gratuits.asp … e&pagesize=12
не видях някой да ти е отговорил
това са мостри на платове, от които може да ти направят диван
echantillon=мостра
съжалявам, ама докато успея да си публикувам поста, са ти отговорили
спирам повече да пиша в темата, ако някой има нужда от превод, да ми пише на лични

# 901
  • sofia
Desi_2 , с новата оферта, която е персонална и на всеки му е разлечин кода, виж 2 страници назад

# 902
и аз си нямам оферта за мишката, но имам това http://www.areyounet.com/runet/client/Reponse?i=15830942&s=56A3A което май не е оферта а някакъв въпросник, и каталог си нямам Confused
Това е анкета Simple Smile

# 903
Към тези, които имат тези обувки
Подлъгах се от една мацка във форума, която пишеше, че са 39 номер и стелката е 25,5 вм. Дрън дрън, като ги отворих вкъщи, 23,5см
Та въпросът е има ли шанс да се отпуснат на дължина, кожата ми изглежда мека, но знам ли. Обувам ги но леко ми опърат отпред и се притеснявам, че може да почнат да ми обиват, чудя се дали да ги задържа.

artexa, така както го описваш ми изглежда да са ти пратили 37-ми номер обувки с лепенка за 39-ти. Няма начин 23.5см да е 39-ти номер... По-вероятно е те да са сбъркали, отколкото момичето да сгреши с два сантиметра според мен.
Преди време като получих дългоочакваните велурени балеринки (ама наистина два месеца ги чаках) първата ми работа беше не да ги пробвам, а да им видя лепенките с номерацията. Като видях на едната 37, а на другата 38 - изтръпнах!!! Слава богу и двете си бяха 37, но лепенките бая ме стреснаха - това стана горе-долу по времето, когато май wb (ако бъркам, че е тя да ме прощава) получи двете леви Пуми...

# 904
Пробвах двайсетина кода - нищо не намалих, обаче доставката ми стана от 5 на 6 евро  Rolling Eyes Кофти работа. Продължавам да се мъча.

# 905
  • Бургас
Vi4ito, кои са дънките? Много е малка снимката и не мога да ги позная  Laughing

Не мога да вляза нормално в сайта, за да дам линк, за жалост постоянно ме изхвърля.
Обсъждахме ги преди да ги поръчам, 50памук, 50% лен са, имат лек блясък, отзад с два джоба с капаци. Към панталон клонят. Когато имам по-нормален нет ще ти пиша на ЛС с линк.

Благодаря!
Ще чакам, че ме заинтригува!  Party

# 906
  • София
Момичета, от мъжките блузки с къс ръкав, като тази например:http://www.laredoute.fr/vente-polo-edeis-manches-courtes.aspx?ca … documentid=445608 какъв размер взимате за мъжете си- като този в БГ или...? За тази блузка някой има ли отзиви?

# 907
Момичета, прощавайте за малоумния въпрос, но не разбирам грам френски, а досега не съм поръчвала от този сайт и не мога да се оправя.

Искам да си поръчам ето това. http://www.laredoute.fr/vente-mi-amor-la-housse-de-couette-agath … e&pagesize=16

Нали първото (коеот е 50 евро) е целия комплект, а отдолу са разбити на възглавници, чаршаф и завивка?

# 908
  • sofia
Момичета, прощавайте за малоумния въпрос, но не разбирам грам френски, а досега не съм поръчвала от този сайт и не мога да се оправя.

Искам да си поръчам ето това. http://www.laredoute.fr/vente-mi-amor-la-housse-de-couette-agath … e&pagesize=16

Нали първото (коеот е 50 евро) е целия комплект, а отдолу са разбити на възглавници, чаршаф и завивка?

На първа страница са преведени частите на комплектите за спане, не е целия комплект 50Е

# 909
Момичета, от мъжките блузки с къс ръкав, като тази например:http://www.laredoute.fr/vente-polo-edeis-manches-courtes.aspx?ca … documentid=445608 какъв размер взимате за мъжете си- като този в БГ или...? За тази блузка някой има ли отзиви?

Тук носи ХХЛ, взимам му същия. Или 45-46, пак си отговарят.

# 910
и аз си нямам оферта за мишката, но имам това http://www.areyounet.com/runet/client/Reponse?i=15830942&s=56A3A което май не е оферта а някакъв въпросник, и каталог си нямам Confused
Това е анкета Simple Smile
Като отговориш на анкетата, ще ти дадат право да използваш въпросния код за намаление от 10 евро.

# 911
  • Враца
 ааааааааStefoni как може да се сбърка ..аз съм, аз съм с двете леви кой друг   hahaha чакам още резултат...писах на Сабине...още не са я получили
та да попитам и аз някой да има впечатления от тези чехли хвърлила съм око на цвят кемъл ..
иначе или аз съм залухава но не съм обърнала внимание на въпросната Зара  newsm78 ..видях че беше суматоха, но реших че на всички не им е ден а не обърнах внимание че е от един човек  ooooh!
иначе към зарибените Врачанки пишете още 5 женки от мен...  Laughing ще провеждам курс за поръчка тези дни  Hug на едната девойка беше коментара след като цяла вечер разглеждала сайта...ей тук ще се харчат хиляди евро  #Crazy

# 912
Мерси, момичета. Реших, че съм ударила голямо намаление. Нищо де, успях да си комплектовам 4 възглавници, с чаршаф и горен плик. Дано не съм объркала нещо.. Но не ми излезе 50 евро, а 137. Което впрочем пак не е скъпо, защото бельото изглежда качествено.

Почти успях да си оформя поръчката, обаче тези кодове за намаления на всички ми излиза, че вече не важат,

# 913
Момичета,а тези красоти някоя от вас вече да е получила и ако може да сподели мнение,отдавна ги гледам,а с 64947 и поръчка от 100Е ми ги намаля наполовина. Та какво мнение имате?!  bouquet
Имаше хубави отзиви за тях и реални снимки ако не се лъжа Peace

Точно така! Имаше ги в албума на едно момиче в цвят camel. Аз също съм си ги заплюла Mr. Green Използвала ли си вече 17523 - намалява ми ги до 26.94 евро  и доставка 2 евро Peace Или те е страх, че е персонален? Аз го имам изпратен на пощата и уж важал до 25-ти март, но още действа. Как мислите ако го използвам "с изтекъл срок на годност" дали ще ми се сърдят французите ooooh!

54305 ги намалява до 29.18  Peace
60720 също намалява до 29.18 + подарък тренч 38/40
В моя албум сте ги гледали-ето реалната им снимка-на живо са си точно като в сайта и аз много си ги харесвам (но още не съм ги носила,естествено,само вкъщи Mr. Green ).Бях ги коментирала като ги получих-аз нося и 38,и 39,тези ги взех 39 и са ми ок,кракът ми е нормален.Имам спомени,че с 36900,в поръчка с още нещо ги намалих до към 27-28Е Peace
Оххх.чудни са.При мен повечето кодове не работят,не искат и не искат тия хора да ми пращат прИмоции Laughing ,та само 36900 ги намаля и 64947 дава още по-голямо намаление,ама чак при 100Е...няма дълго да им се точа още ... Crazy Благодаря на всички,които се отзовахте!   bouquet

# 914
  • Враца
сега и аз оформям една поръчка (да ме види шефа само колко съм съсредоточена)
кодовете които съм им фенка са:
52140, 52159 - 18/60, 29/90, 40/120
52655 - същото  като горното + подарък оранжевите прибори
36064 - намали ми 50% на единя акаунт спортни стоки
35492
54305, 57185
58564 -20е
61751 - % + сак розово и кафяво
както и фаворита за тази поръчка дотук 36900, който ми дава най - голямо намаление + оранжевите прибори и каренца (вече 4 или 5 комплект ще получа )

Общи условия

Активация на акаунт