LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 318
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 975
Прашките ми са 36-ти размер,но като ги видях и се хванах за главата.Викам си това е огромно,но като се обуят всичко е точно  Wink ,заради басмичката и ластиците на са толкова разтегливи.

# 976
Добре де, никой ли не знае практика ли е в чужбина да се изпращат данните за картата по факс или поща?  newsm78
И преди са искали, но вече не помня от кой да си прати номера на картата. Тогава се коментираха и някакви варианти, за да се излезе от ситуацията и мисля че в крайна сметка се стигна до друго решение, обаче не помня какво  Embarassed

# 977
Мама на Хари, много благодаря! Страхотни ми изглеждат. А и блузата ти е много красива. Да си я носиш с удоволствие!  Hug

# 978
  • София
Здравейте,
може ли някой да ми каже дали е поръчвал от тези маратонки и отговарят ли си на номера?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5978025& … ue&ksource=-1

Синът ми сега носи 21-22. Дали 24 ще е прекалено голям номер за лятото?

Благодаря ви предварително.

# 979
Със сигурност ще му е ужасно голям №24.

# 980
Някой опитвал ли е да попълни заявката за томболата?/ в дясно на сайта/ Аз реших да се регистрирам, въпреки че не разбрах всичко, което пита Blush, обаче не иска да ми приеме пощенския код с 4 цифри  newsm78 Та питането ми е дали е възможно да сложа примерно 0 пред него  newsm78 или ще реши, че не са ми коректни данните?!?

Току-що имах този проблем. Проблемът не е в пощенския код, а че си написала точки и запетаи в адреса. Махни ги и пробвай пак.

# 981
Някой опитвал ли е да попълни заявката за томболата?/ в дясно на сайта/ Аз реших да се регистрирам, въпреки че не разбрах всичко, което пита Blush, обаче не иска да ми приеме пощенския код с 4 цифри  newsm78 Та питането ми е дали е възможно да сложа примерно 0 пред него  newsm78 или ще реши, че не са ми коректни данните?!?
Каква е тази томбола? Аз такова нещо не намирам  newsm78

# 982
Момичета, имам спешен въпрос. Praynig Днес направих първата си поръчка но накрая ми изписва: Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse , преводача го преведе: Плащането по картата отказан, veuillez стига до стопанка . Ако някой знае от какво идва проблема и какво да правя от тук нататък нека ми обясни, ще му бъда много благодарна. Praynig

# 983
  • Пловдив
Казва ти да се свържеш с банката си.
Да не си поръчала под 10 евро?

# 984
Добре де, никой ли не знае практика ли е в чужбина да се изпращат данните за картата по факс или поща?  newsm78
За чужбина не знам, но по принцип това е конфиденциална информация. На мен ми се е случвало за поръчка от 24.01. Пратих им все пак факс след хиляди мейли, защото така или иначе аз вече веднъж съм им дала данните от картата си, пък и тя е дебитна и внасям само когато ще правя поръчка. Получих си пратката, а парите все още не са изтеглени.
Ако не искаш да си пращаш данните може да ти анулират поръчката и да си я пуснеш наново (само идея).
Успех със Сабине thumbsup

# 985
  • Дупница
Добро утро! От снощи се опитвам да пусна поръчка, но ми отказва картата.С тази карта имам над 10 поръчки. Имала ли е някоя от Вас подобен проблем? Благодаря Ви

# 986
Добро утро! От снощи се опитвам да пусна поръчка, но ми отказва картата.С тази карта имам над 10 поръчки. Имала ли е някоя от Вас подобен проблем? Благодаря Ви

Излез от акаунта и пак влез и пробвай. Най-вероятно ще стане.

# 987
Здравейте, някой от вас получавал ли е по e-mail съобщението - votre panier arrive a expiration - и какво трябва да се направи, аз горе-долу си преведох това, което са ми написали и накрая имаше je valide mon panier, отидох на него и ми излезе страница, на която трябваше да напиша е-mail-а и паролата си, но не отидох на никоя от поръчките си та дали с това се приключва или има и още нещо?Имал ли е някой този проблем.Съобщението ми е пратено 3-4 дена след като е направена поръчката.Като отида да си погледна поръчките и двете, които съм направила са там.

# 988
Ако не искаш да си пращаш данните може да ти анулират поръчката и да си я пуснеш наново (само идея).
Успех със Сабине thumbsup

Пратките си ги получих, а след седмица ми пратиха писмо, че не са си изтеглили парите!?! #Crazy newsm78
Въпроса, е че са от 10 март и аз настоявам да ми обяснят, защо не могат да си ги изтеглят, като не са минали 45 дни, а те ми отговарят, че не знаят! Еми като не знаят-да се оправят, няма да им пиша повече, а и няма да си пратя данните, както вече писах, змейковица имала такъв проблем, но тя си ги е пратила данните, доколкто разбрах, но ми се искаше да видя дали и при други се е случвало и как са се разбрали.

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 08:45 от ORHIDEA

# 989
Здравейте, някой от вас получавал ли е по e-mail съобщението - votre panier arrive a expiration - и какво трябва да се направи,.............
Най - веротно имаш продукти в кошницата и те подканят да я валидираш

Общи условия

Активация на акаунт