Арабско слънце тук изгрява и с нежна обич ни дарява~::~60

• 27 162
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
I~Abra~I   bouquet  bouquet добре дошла сред нас и си говори по много,ние оби4аме да 4етем(особено аз като нямам време да пиша,само 4ета Tired)пожелавам ти много късмет с твойто хабиби... Peace
ти покана ли ще му пращаш или той на екскурзия ще идва?питам защото станах спец със визите Flutter

# 91
ABRA-добре дошла  bouquet
мама Миа 4естита виза,а и преди ти писах за братов4ед4ето и при нея едното кра4е изглеждаше по дълго ,но се оправи,дано и при вас да е така Praynig
кате мила,явно не съм се изразила добре,аз съм си БГ ама нали тук живея затова и писах вси4ко сирийско Wink
надя къде из4езна newsm78
марси абе то време има,ама ...........,в една от другите теми засякох майка с 2 годишно детенце и батковци м/у 18 и 20 години,само после  след години да не разкарвам бебе и вну4е hahaha

# 92
Деси тука съм ама като не ми идва какво да пиша и предпочитам само да чета, че да не пропускам събитията. В мойта къща засега всичко е спокойно alhamdulilah и дано така бъде и занапред. В събота девойките имат изпит във Варна, seximomiche да не сте заедно, защото ще бъдат с публичната администрация.
Радвам се на щастието на арабелките и тайничко се надявам и мене да ме огрее нещо такова Simple Smile
Мама Миа радвам се, че и на твоята улица изгря слънчице, дано скоро да се гушкате двамцата и кайсийка и идва ред и на орехчето да се появи, нали няма да останете само с едничко Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Добре дошла Абра, все повече стават виртуалните запознанства и бракове в нета, така, че няма нищо страшно и срамно в това. От професионален опит знам колко щастливи двойки има както с европейци така и с хора от други националности. Всичко си е до късмет, ама и много разум е нужен защото опасности колкото щеш.
Ще ти стискаме пали за първата среща, май много срещи носи това ранно лято за много девойки от форума. На всички ви желая късмет и щастие, защото щастието в любовта е заразна болест и може и ние останалите да прихванем нещо Simple Smile Simple Smile
Изгуби се Мина, някой да е чувал за нея? То момичето си публикува снимките на свекитата си, да не е станало някой гаф? Много си я харесах и ми липсва. Евичка и ти се изгуби някъде...

# 93
Нещо стана грешка, изписа ме гостенка Sad на предния постинг

# 94
моми4ета погледнете  темата за израел-и по то4но подписа на  ANDY и имайте в предвид 4е е етни4еска бг и християнка

# 95
Абра, добре дошла на правилното място.   bouquet

Наде, намали ги малко тези букви бе, очите ми изтекоха докато прочета дългото съобщение.  Shocked

Мия, ха честито. Кога се очаква точно пристигането? Голямо нервене падна за теб, ама си заслужава. Hug

Абе Кате, е как да ги поканя у нас като сме баба, дете и двама възрастни в двустаен? Нема начин просто, тва дете трбва да спи. Бабата болна.  newsm78

Деска, смешки. Опити за провокация. И много други неща, ама нейсе....да не изпростяваме. Наистина би могло да се отвори такава тема дето ни предложиха модераторите, ама заради Петя не искам, че им е сипматична.  newsm78

# 96
amal абе нещо обърках нещата и като гостенка ме изписа, извинявай  Praynig

# 97
  • по пътеката
I~Abra~I,добре дошла!  Hugтука си е мястото за египетските хабибита! Crazy Mr. Green
наде, верно се губиш, пиши ,споделяй, накъде сте с египетската връзка?
радвам се за студентските,4е после по4ивка май ще имат? newsm78 Laughing
амал, дано имаш гости както искаш, важното е да са пожелани, не като при катето натресени!
сабинке в една нива орем, дано господ гледа и да вижда! и аз съм с твоите похвати, само с добро, май и с децата съм така или от тях ли прихванах!  newsm78
мама миа, супер новина за тати, но се надявам и с малката да се оправят нещата , има си доста добри май в горна баня, както 4ета! Peace Hug
погледнах,деси! ти за знамето ли? това с хамаз по ме подразни, все едно гледам плакатите за смърт през втората световна! малко натуралисти4но е! като да убием саркози, щото се гаври с емигрантите, след като франция се пише самата демокрация! ами само меда да се  лапа, не става! само да се пе4ели от слабостта на другите, е , къде така? newsm78 #Crazy Thinking
 Crossing Arms

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 20:56 от marsy

# 98
I~Abra~I-ти си мистериозният гост значи Party
Има и други в твоето полужение,спокойно!Питай и споделяй!
Сетих се,че и Ред чери се загуби..Сигурно са по планините с нейния еджипшън Thinking

Марси,така и не разбрах къде сте ходили с Линда newsm78
Да не би да сте били на концерта на Хаифчето Уахби в Джерба Laughing
Брей,ама на втора страница я изтипосали,красива била,бла-бла...

Абе Дес,къде ходиш ти по комшии само,ядосана ли си ??

# 99
Мама Миа, писах ти на лична, ако имаш нужда от помощ или кураж с детенцето, имаш ми телефона, зарязвам ЧЕРГА-та и идвам с тебе, дори ако искаш да компания .... Горна баня е ега ти ..... където и да ходиш, викай, знам какво е детето ти да има проблем!  Кайсийката ще стане чаровница  Laughing  Laughing Laughing то щерките от българските мами взимат всичко хубаво.
За визата -честито!!

# 100
Здравейте мили арабелки
Сърдечни благодарности за топлите думи към мен и любимите ми същества   bouquet много се радвам че се запознахме.

Добре дошли на новите момичета

Другарче-ти оздравя ли.?Тази твоя  новогодишна трапеза...мале така ми се е прияло българско овче сиринце и баничка......хубави са френските сирена,ама...не са като нашето!
Днес  четох много във френската преса и реших да споделя и с Вас сапунената френска сереалка....

Серия 1-  Семейсто Саркози-Сесилия и Никола,ръка в ръка пристъпят свенливо към Елисейския дворец,където Никола ще бъде обявян за президент на Република Франция.Радостта е изписана по лицата им,а в главите им вече са се зародили Велики идеи.
Фото- искренна целувка уста в уста между двамата съпрузи-израз на голяма и преданна любов в едно голямо и сплотено семейство

Серия 2- дата-19.10.2007 -Официалното оповестяване на развода между френския президент Никола Саркози и съпругата му Сесилия.Сесилия Саркози не иска да бъде украшение и не се задоволява със скучната роля на първа дама. Затова реши да си тръгне, коментира за ВВС журналистката Кристин Клерк.„Това, което ми се случи, се случва на милиони хора: един ден просто преставаш да се чувстваш част от това семейство“, призна Сесилия „Опитахме се да оправим нещата, да поставим семейството си преди всичко останало, но това не беше възможно. В продължение на година се опитвах да се държа професионално, но не винаги са получаваше.“
.Никола Саркози е първият президент в съвременната история на Франция, който се развежда със съпругата си по време на управлението си. За последен път Сесилия и Никола са били видени заедно на 14 юли на тържествата по случай националния празник на Франция.Никола Саркози се ожени за бившия модел Сесилия през 1996 г. Освен деца от предишните си бракове, двамата имат и 10-годишен син

Серия 3-дата 17.12.2007-Френското издание Le Figaro пуска в новия си брой снимка на френския президент Никола Саркози с известния топмодел и певица Карла Бруни. Двамата били засечени преди няколко дни в Дисниленд, близо до Париж.Президентът, който се изявява като галантен джентълмен, този път се поизложи, тъй като подари на новата си любов пръстен, извънредно приличащ на този на бившата г-жа Саркози.Карла се сдоби с пръстен във формата на сърце, какъвто има и Сесилия.Италианката Карла, която е била гадже на мъже като Мик Джагър, Доналд Тръмп и Ерик Клептън, не си направи труда дори да скрие пръстена, а продължи да обикаля Луксор усмихната, допълва изданието.Още масло в огъня добави майката на Карла - Мариса, която сподели пред медиите, че 52-годишният президент е поискал официално ръката на дъщеря й.Саркози, който преди 2 месеца обяви развода с втората си съпруга Сесилия, е на посещение в Египет и поради работна среща с египетския президент Хосни Мубарак.

Серия 4-дата-07.01.2008-Любопитни снимки на френския президент Никола Саркози и неговата приятелка Карла Бруни по време на разходка с малкия син на манекенката обиколиха за секунди света. Именно тези кадри предизвикаха прогнози за бъдещето на двойката.По време на обиколката си из Петра - древен град в Йордания през уикенда, двойката приличаше на семейство, допълват от изданието. В един момент силният политик дори сложи шестгодишния син на хубавицата върху рамената си.

Серия 5-дата-03.02.2008-Най-сетне чакането приключи. Френският президент Саркози и певицата и бивш супермодел Карла Бруни се ожениха в Елисейския дворец вчера сутринта, писа Hello. Това потвърди кметът на VIII район на Париж Франсоа Лебел, като заяви, че сам е извършил бракосъчетанието. Венчах двама влюбени, каза кметът Лебел за радио Юръп-1. Булката беше облечена в бяла рокля и изглеждаше неописуемо красива, както винаги, допълни той. И младоженецът изглеждаше отлично.
Сватбата е исторически момент, тъй като  53-годишният президент се ожени, докато още е в длъжност. Според кмета последният държавен глава, който се жени, докато е на власт, е Наполеон III, а преди него Наполеон I.
Младоженците имат 4 деца. Саркози има 10-годишен син на име Луиз от брака си със Сесилия и двама вече пораснали сина от първия си брак – Пиер и Жан....Брей  newsm78

Серия 6- През това време-Бившата първа дама на Франция - Сесилия Саркози няма намерение да се наслаждава дълго на свободния си живот, пише Експрес.Докато медиите изкъсо следят екс съпруга й, който се радва на бурната си връзка с певицата Карла Бруни, хубавицата си развя коня, пише електронното издание Либеро. Според запознати Сесилия стяга сватба с новия с избраник - рекламния бос Ришар Атиа.Мароканският бизнесмен с швейцарско гражданство имаше романтична връзка с г-жа Саркози още през 2005 г. Сесилия дори напусна Никола Саркози и избяга с Атия, но после прекрати романса и се върна присъпруга си, припомня изданието.

Серия 7- Бившата първа дама на Франция Сесилия Саркози,  се омъжи за трети път на 21 март-Тя беше облечена в стилен тоалет с марка Versace. Младоженецът - рекламният бос Ришар Атиа също  блестеше с костюм на известната марка. Най-близките гости, поканени да присъстват на щастливото събитие,  уважиха зададения от младоженците дрес код и ще се появят в тоалети на Версаче.
Сесилия се разведе с Никола през октомври миналата година. Двамата имат един син. От първия си брак Сесилия има две големи дъщери. Връзката й с Атиа датира отпреди 3 години, когато Сесилия изостави Никола и замина да живее при рекламния бос в САЩ. После тя се върна в предизборната му кампания. Като причина за раздялата Сесилия намекна забежки на съпруга си. На 2 февруари тази година Никола Саркози също се ожени за трети път, за манекенката Карла Бруни, с която имаше връзка само от месец и половина. Общото между Сесилия и Карла е еврейската кръв в жилите им. Както е известно, Никола Саркози е потомък на унгарски евреи, емигрирали във Франция. ....Да им пожелаем Цветя и Рози   bouquet

Серия 8-дата 10 февруари 2008 г.-Сватбата на Саркози и Бруни може да бъде обявена за невалидна
Бракът на френския президент Никола Саркози с певицата и манекенка Карла Бруни може да се окаже недействителен, защото според френското законодателство една сватбената церемония трябва да бъде публична и открита, за да бъде признат бракът за валиден, пише италианският в. "Месаджеро", позовавайки се на публикация във френския в. "Фигаро".За да бъдат спазени изискванията на френския закон, следователно вратите на Елисейския дворец е трябвало да бъдат отворени по време на сватбата на Саркози и Бруни, уточнява в. "Фигаро". Разбира се подобен брак при закрити врата може да бъде обявен за недействителен само в случай, че има сериозни съмнения, че младоженците са се опитали чрез тайната сватбена церемония да извършат някаква измама с промяната на гражданското си състояние, допълва в. "Фигаро".Френският всекидневник обаче подчертава, че кметът на Осми район на Париж Франсоа Льобел ще отнесе глоба, защото е извършил бракосъчетание, което не отговаря на изискванията на френските закони, пише "Фигаро", цитиран от "Месаджеро".

Същевременно главният редактор на "Нувел обсерватор" Ери Рутие заяви, че информацията му, че осем дни преди сватбата си с Бруни Саркози е бомбардирал бившата си половинка Сесилия с умолителни есемеси да се върне при него, е достоверна и е получена от "стабилен като бетон източник".
Рутие допълни, че Саркози не преставал да изпраща съобщения на Сесилия. Тази информация била предоставена на "Нувел обсерватор" от източник, който обаче изданието не иска да разкрива, уточни Рутие. В четвъртък Никола Саркози заведе дело срещу "Нувел обсерватор" за лъжа и клевета заради твърдението за есемесите, които той изпращал на Сесилия и в които й обещавал, че ще се откаже от брака с Бруни, ако тя се върне при него. ......Е тук вече-да се смеем ли да плачем ли...... newsm78 Laughing Laughing

Серия 9 -Карла чака дете от Сарко

Бившият модел и настояща певица Карла Бруни е бременна в третия месец. Водеща тема за изданията на Апенините, вече втори ден, е сватбата на Бруни с френския президент Никола Саркози.Карла очаква първото си отроче от френския президент, съобщават италианските медии. Започва нов епизод в сапунения сериал Саркози-Бруни,
"Идва щъркел за Карла и Никола", пишат италианските електронните издания "Куотидиано" и "Либеро", позовавайки се на френското електронното издание "20 минют". Според него Карла Бруни е бременна. Ако новината се потвърди, това ще бъде четвъртото дете на Саркози, който има двама сина от първия си брак и едно момче от брака си със Сесилия. За Бруни пък това ще бъде второ дете. Тя има момче - малкия Орелиан.

Изданието припомня и обстоятелствата, при които Бруни и Саркози се срещат за пръв път през ноември. Тогава Саркози тъкмо се бе развел със Сесилия и явно не издържа да стои сам вечер в къщи. Той помоли рекламния магнат Жак Сегела да организира вечеря с приятели, на която да се разтуши от болката от развода. На вечерята присъстваха няколко семейни двойки и една самотна дама - госпожица Бруни. Последва любов от пръв поглед и бързо узаконяване на връзката

Дано ви е харесала сапунката-.....края-имайки се предвид че героите са добри професионалисти-ще бъде също неочаквано интересен.......

# 101
ДОБЪР ВЕЧЕР И ОТ МЕН    bouquet
наи-накрая и аз да се прибера Mr. Green
НАДЕ-имам изпит в събота по местно самоуправление и регионално развитие,ама аз се оттървах щото присъствах и събрах подписи и правих контролно всеки час и сега само с курсова работа ще мина.слава богу сега се изтарикатих ама другия път няма да ми се размине Mr. Green.принцесата и сестра й по какво имат изпит?аз съм от 9h.стискайте палци да го взема.
аз отивам да пиша курсова работа от15стр.
а и във варна има Коста кафе.
лека вечер

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 22:39 от sexymomiche

# 102
Mama Mia дано да се оправи детенцето! направо ме натъжи като прочетох сега. Cry
иначе и аз не се разбирам с свекито,или по-точно просто не се обичаме- поне аз нея. ама не сме и като близнаците2004( извинявай но не знам името ти, а към старите теми все не остава време да се насоча). даже си мисля че дори и да съм чувствителна и съжалителна чак да  отида да я гледам като боледува..................абсурдно ми се вижда. ама ние сме и прясно женени де, има мноооого време още!

# 103
Здравейте момичета!
Цяла вечност не съм писала при вас и сигурно вече сте ме забравили!
Извинявам се за това, но не съм изцяло аз виновна. Имах проблем с компютъра, после с интернета и така си мина доста време. А в интерес на истината и много работа ми се е насъбрала напоследък - още се опитвам да вляза в ритъма да съм доста работеща жена и домакиня в същото време. Та понякога ми идва доста нанагорно. Това е в общи линии при мен - нищо ново и нищо за хвалба. Сега просто наминавам, за да не ме забравите окончателно. Ще се опитам да ви прочета назад, но се съмнявам, че ще успея - доста сте пописали.

Специални поздравления за Светлето за смелостта и благословията да даде живот на толкова деца! Миличка, стискам ти палци всичко да е наред, да минат безпроблемно тези месеци и на финала бързо и лесно да родиш едно страхотно бебче. Само не разрбах кога ти е термина?

Сега ни пожелавам лека вечер и обещавам скоро да се разпиша повечко!

# 104
dtti, току-що се връщам от израелската тема- по твоя заръка отидох там .... какво да ти кажа, видят подписа на andy..... Иска ми се да беше смислова грешка, но като чета и няколкото нейни постинга: хмммм... добре, че между нас няма такива хора.....
Пустинна принцеске, за блок 13 на "Студентска" - помниш ли двата входа на блока - "парадният" - черен с прозорците - от страната на "бикините" /още пътя за квартал Виница" и малкия вход - от страната на блок 14 /още известен като Колю Фичето?"/ Колко хубаво се прибягваше от единия вход през другия - при игра на криеница или "стрелки", хахахахах, а на стълбите, какви концерти: направо Мюзик Айдъл - пеехме здравата.... тогава мисля, най-популярната класация беше по "Всяка неделя";
Училище "Раковски"?  #Crazy ХА сега стана ясно колко съм стара: 5-то ЕСПУ беше "Димитър Полянов" /и съм учила там до 7-ми клас/, имаше математическа гимназия и 7-ма "Морис Торез" до завод "Дружба"??  newsm78 newsm78 newsm78           

Общи условия

Активация на акаунт