Арабско слънце тук изгрява и с нежна обич ни дарява~::~60

• 27 176
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Ахаха, Деска, така съм се смяла, със сълзи и то на Нансито. Ей я тука в движение:
http://media.fastclick.net/w/get.media?sid=19225&m=5&tp= … -nancy-ajram.html
В тяло не е зле, ама иначееееееееее...като ламята Спаска.  Mr. Green
Айде, утре ще пиша пак....

# 181
Амалке я покажи ''новата ''версия на това Нанси Crazy (това за ламята спаска ..бях го забравила ,разсмя ме)

# 182
Амалче, тъкмо изгледах Нансито, малеее много е различна, направо едва я познах. Но това с ламята и мен ме разсмя много:) Това за ламята приказка ли е?

# 183
prinzeca-bg браво страхотни снимки,благодаря че ги сподели с нас .така се унесох някъде далече далече еееххх колко малко ни трябва на нас жените за да почнем да си мечтаем и да отлетим далекоооо,далекоооо...........
още веднъж ти благодаря  bouquet
ЛЕКА Вечер И СЛАДКИ Сънища НА Всички

# 184
Добро утро, нежни цветя!
Желая ви приятен и усмихнат ден!

Благодаря на принцеса-бг и Надя, че ме просветиха... аууу, наистина ИМА Айфелова кула на Златните  smile3525 newsm44!! За любовта, архитектурата и хорската суета НЯМА граници.

За агенцията за запознанства - тя ще е с идеална цел - няма такса, няма лихви и комисионни: не сме евреи все пак!! За подкупите - шам-фъстък, кедрови ядки, баклавички, тажин и даааа, течното злато - АРГАН. Ще има комисиийка - и ние като арабките ще обсъждаме и тези дето сме се отдали на чара ... и на арабската рода безчетна .... ще ги покъсаме от въпроси.... "Ами ти сега защо я искаш нашата мома? Ще се грижиш ли за нея добре? Обещаваш ли да нямате повече от 7-8 гостита на месец? Това е взривоопасен въпрос ......  Mr. Green Ще й купиш ли кола, нови кафтан /ама с бродерийка да са и да не са все розови , в кухнята ще помагаш ли? Като дойдете в Европа нали няма да искаш да вади визи и да праща покани за 88-те братчеда?" 

А иначе, момичета, вчера в края на работния ден, с предложението "искаш ли този календар, че няма къде да го сложа?" ми продариха прекрасен, идеен, като качество на печата - супер, а като толератност между религии и хора и като модел на занаяти и красоти.... ненадминат/ехааа, днес съм пила кафе със суперлативчета/ ...стенен календар на една фирма .... дори не е международна, не е по някоя програма - да промотира културно разбирателство ....

Аз така го харесах, сетих се за вас от форума и за нашите "мостове между културите", и им писах един благодарствен и-мейл и те пък отговориха и днес ще ми пратят един наръч календари  да раздавам - като се видим със софиянки, има по един, а за другите - ще ги помоля за ми пратят снимките "заключени", за да ви ги покажа.   
Бележка: ад тази фирма не я бях чувала- не правя скрита реклама.

Ама да не се откажете като почнат да ви искат "от няколко страни!"

Принцеске - какви снимки само.... аххх, защо и аз не съм като тебе? Снимането ми като писането.... вдигам фотоапарата и ... тук-там нещо съм отрязала...  Laughing Crazy

# 185
това "да не се откажете като ви искат от няколко страни" е за дамите, които ще ползват услугите на агенцията за запознанства  ...... къде съм го метнала само .........

# 186

добро утро и по едно кафенце
принцеса извинявяай пак, но както казах темата е малко 4увствителна ,не съм искала да обидя никого
катя Аифелова кула има и до нас, един опт ресторантите има направена Айфеловата кула,кулата в пиза и т.н а самия ресторант е направен като замък,от 1001 нощ-въй,не споменавай комшиите с лоша дума ,4е ще станем квартет "терористка' hahaha
хари,погледни ми подписа под ленти4ката Laughing
-това е нанси сега

http://www.vbox7.com/play:45fc75ff    -нанси
http://www.vbox7.com/play:53036141  - хаифа
ра4е имам още госпожици на 12,6 и 11,3
амал4е при нас блоговете не се отварят Close

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 08:28 от dtti

# 187

Добро утро,кафето е готово-за всеки вкус по нещо.
Елисиния,направо ме разсмя с това за бебето -предател.Какво да ги правиш- деца,още не разбират.На мен например вчера нещо ми беше криво и свекървата цъфна-тя живее отгоре.Седя,говори и така 2 часа,а аз чакам само да си тръгне.И когато я гледам май ще си ходи ,синът ми и вика -стой бе бабо,айде да си говорим ... #Cussing out и така откара още 2 часа.
 #2gunfire

# 188
добро утро и от мен!
пийвам едно двойно кафе, че банята ме чака. мойта Ивка явно вчера много емоции, много нещо с родата и днес повечко поспа сутринта. чакам и майка да дойде, така че ще си чистя на спокойствие, а Ивето ще я забавляват. тя по принцип много реве от свеки и затова не й виждам очите много, но сега взе да се заиграва и общо взето се радва на всеки, че и на улицата ги закача хората и им вика, пищи, смее се.
а на златните си имаме и айфелова кула, и виенско колело- върха на кича е. не знам дали сте ходили скоро, но е голяма цигания на места. сега като бяхме в неделя виждам че са поразкарали много стари хотели-строят апартаменти за продан, и алеята са поизчистили от магазинчетата. алеята взела да добива хубав вид. това лято ще се щракаме с Ивето на златните и ще ви пращам снимчици да видите как е. иначе съм заплънувала да ходим в слънчев бряг за 10ина дена. там съм открила един невероятен хотел, който напълно отговаря на моите изисквания и очаквания за почивка, та дори и с бебе. и от там ще се фоткаме с Ивка.

а ако почна да ви разправям за свеки-има да си пиша ли пиша- няма да ми стигне мясотото на тази тема, но това са обичайните простотии, които всяка от вас среща в ежедневието. лошото е че съм доста чувствителня- явно хормоните още бушуват в мен от бременността и доста се впрягам. ама не му мисля много, че ако почна само за нея да мисля и ще си скапам и деня и всичко....
айде весел ден от мен, че да почвам да чистя. нали вчера се прибрахме чак вечерта и не ми се занимаваше, аи днес е топличко тук и да побързам, че и на разходка да отидем.

# 189
Моля, искам да поправя една двусмислица - моя, в похвалната ода за пъстрия календар....
Не съм писала, че пиша в един форум, не съм представила нас,  а под "благодарствено писмо", имах предвид, че съм ги похвалила за много добрата идея .... и те, откликнаха на потупването по рамото с наръча пъстри календари ... и тогава си помислих, че мога да подаря на някои от вас, които видя.   

# 190
           Добро утро

бреййй, Десис това Шахбат-шахабит ни напомни за Ливан-стана ми мъчно,че миналото лято беше хит за децата  bouquet...а уауата-на кака ни Хайфа-е Sick...една изкувствена кукла-имам чувството ,че и сърцето и е такова-демонстрира нежност,но не и се връзвам-тя има дъщеря на 18год.-ма познайте колко я е гледала...

е Лиле-наистина ливанките са хубави и Хайфа е хубавица-обаче е като змиика студена Mr. Green-а всъщност в Ливан бащината и къща е в нашия район-тя произлиза от шиитско семейство,но е толкова "религиозна" Mr. Green,че баща и се е отрекъл от нея...а тя е отраснала в Африка с нейната Мама(ударението е на първата сричка Wink)-и тя я е възпитала екстра Joy-а снимката дето я даде Деси,на нея пише-Маликат жамал ал жануб-Кралица на красотата от юг-има се предвид южен Ливан-е тя е била и мис Ливан-обаче на снимката е убавица-а мъжът и е оле-мале Joy  Twisted Evil
...а каква е тя всъщност-какъв човек-ето линкhttp://www.youtube.com/watch?v=SSQQE-aaIo4&NR...това е предаване по ел би си-гледах го-водещият Тони се извинява,че влизат в тази тема,но я пита защо последната снимка с дъщеря и е когато тя е на годинка и оттогава -7-8години не я е виждала(вероятно и повече,защото дъщерята е по-голяма),не знае как изглежда-а тя казва,че не обича да говори за това и само -"плийз,плиййз-стига"-повтаря...

ей това е жената,по чиято физическа красота се прехласва сума народ-ето защо всичко това е харам-и ето къде е отговорът на това-защо е нужно да се носи хиджаб-ми защото, от зор да сме привлекателни и харесвани-можем да се превърнем в такива същества като нея-с нещастна съдба-но блестяща визия...ето ви и цената,която тази"мюсюлманка "плаща

# 191
Добрутро. Мерси за почерпката.   bouquet  bouquet

Деси, защо не се отварят при вас? Наде, това с айфеловата кула е много интересно, и аз не знаех. Виждаш ли който не ходи на Златни какво става.  Mr. Green
Снеже, е какво да правиш, нали емного далече от вас и път я чака докато стигне в къщи та затова има време да седи.  Mr. Green
Елисина, много смешно прозвуча за бебето.  Heart Eyes
Катя, какво представлява календара, опиши ни го малко де. Сирийските дето имахме преди са много хубави. Незнам кой ги прави, май мин. на културата на Сирия. Просто те потапят в един чуден свят. И на печат са докарани и на гланц, големина, цветове, всичко.
Много весела и прагматична програма за агеницята си създала. Личи си, че разбираш от мениджмънт по поректи.  Mr. Green Мерси за линковете, ама докато вляза в час бая време ще ми трябва. Ами хайде да почваме предложения от тебе проект от сайта, който даде. Ти ще ни даваш насоки.
Рачето, голяма си късметлийка наистина.  bouquet
Цецифло, и на мен тия "цвички" както им викам хич не ми харесват.  newsm78
Дуа, не съм те забравила, вчера ми преинсталираха РС, сега ще пиша и ще ти дръпна витруално ушите.  Confused Рабубата пие ли антибиотика? Heart Eyes
Деси, а снимки от мероприятието, сложила ли си?  Party
Секси, как си ти? Simple Smile)
Хари, видя ли какви чудеса прави пластичната хирургия с момите?  Joy Хайфа си е била хубавичка де, не мога да отрека, ама все пак - нос, лещи и ако виждам добре на старата й снимка с коронката - бюст и т.н., наполовина не е себе си вече. А на Нанси не мога да й простя за бузите, безумни сааааааа.....Ама не разбирам как може един мъж да се разведе заради певица.  Shocked Помня тука преди години като дойде Освалдо Риос, един латиноамерикански актьор от първите сериали които излъчваха и някаква жена се била развела заради него. Голям смях.  Joy Joy
Сабинка, предвидлива мама си, ама с тези две палави сладурчета няма начин. Припкат и тропкат здраво сигурно.    Heart Eyes
На всички останали - лек ден и усмивки.

# 192
Добро утро и от мен хубав и успешен ден ви пожелавам   bouquet, а болните дечковци бързо да оздравяват  Praynig .
Някой знае ли какво става с Мама*Мия и нейната кайсийка, дали вече са в София?

Наде, Принцеса ама те на Златните остана площад Трокадеро и  Шан-з-елизе да примъкнат към айфелова кула и няма нужда човек да ходи в Париж  JoyЕдин голям период от живота ми е минал във Варна и знам че собствениците на туристически обекти на Златните и по плажната ивица във Варна са много изобретателни и какви ли не чудеса не измислят, за да са по-оригинални и по-интересни, ама тая кула ме разби направо  Crazy  хич няма да се учудя ако конкуренцията не  реши да го карат тематично по европейски градове и да пуснат венециански гондоли в черно море  Thinking

# 193
МОмичета признавам,че не разбирам от арабска народопсихология,затова ще ви попитам нещо:Виждам,че сте писали много за тази Хаифа певицата и я оплювате в общи линии.Признавам и аз не одобрявам подобно поведение,каквато и кариера да има една жена нищо не оправдава факта,че тя е лоша майка.Но не мислите ли,че ограничеността на арабската жена като цяло (нали нямате напълно равни права с мъжете)понякога води напълно естествено до такива резултати.КАто всеки човек когато е ограничен или му налагат забрани винаги се стреми към това точно към забраненото.Всеки от нас по някакъв начин го е изпитал на гърба си.Аз каквото  и мнение да имам в такива случаи казвам никой не знае със сигурност какво се крие зад една човешка съдба,каква трагедия или нещо друго.Може би това,че иска да бъде известна я е довело до куп грешки,човек рано или късно осъзнава какво е направил с живота си-нали това е право на всеки.Всеки плаща някаква цена в живота си.Явно това е нейната

# 194
Но не мислите ли,че ограничеността на арабската жена като цяло (нали нямате напълно равни права с мъжете)понякога води напълно естествено до такива резултати.КАто всеки човек когато е ограничен или му налагат забрани винаги се стреми към това точно към забраненото. на всеки.
нека и ливанките да се вклю4ат,но Криси явно не си 4ела темата за Сирия и Ливан ,жените тук са доста по свободно от колкото си представят на запад-жените работят,карат коли,заемат ръководни постове и в някой отновения правата им са по големи от тези на жените в западния свят-къде например в някоя опашка жената ще мине без ред само защото е жена,или ще и се отстъпи място в автобуса пак по тази при4ина и понеже правата и са защитени можеш да видиш само моми4е да пътува в нощен автобус без да я страх,4е ще и посегнат или нещо подобно.Арабката не е затворена в къщи-напротив за работещите е ясно,но за тези които са избрали да останат в къщи деня проти4а приблизително така -към 10 сутринат когато вси4ки останали са извън къщи и домакинската работа е свършена жените се събитрат на кафе,следобед пак са по гости или на по магазините/е има и онеправдани-,но те са малко,а и навсякъде има такъв процент/

Общи условия

Активация на акаунт