Козметик - Бургас ??

• 114 941
  • 520
  •   1
Отговори
# 135
Аз посетих едно ново студио в Славейков и си направих веждите с конец. Доволна съм и го препоръчвам. Казва се Теа House.
къде точно в славейков се намира

# 136
Намира се зад учителския, до едно игрище - бл.148 в нова кооперация.

# 137
И аз посетих новия салон в славейков бл.148-  TEA HOUSE и съм мнг доволна.има две козметички,като едната чисти и  с конец и до доста добре се справя,бърза е и е сръчна,мнг е старателна.мисля другата седмица да пробвам някаква топла кола,която не била на ленти,а на топчета.предлагат мнг и най-различни услуги.всяка седмица има обявени промоции и ваучери-напр.маникюр с педикюр,маникюр с парафинова терапия и др.обстановката е мнг релаксираща.има и маникюристка и масажистка.мисля,че ще останете доволни,ако го посетите.дано имат късмет момичетата и си разработят салона,защото добре са го замислили.
собственичката на салона се казва мария,координатите са :
056/ 88- 46- 40

0894 65 25 82

# 138
И аз се присъединявам към добрите отзиви за Tea House Peace  Ходих за почистване на лицето (с Talion) и оформяне на веждите с конец - много съм доволна и от двете процедури. Обстановката е мн приятна, обслужването е на ниво, а цените според мен са достъпни. Мисля да пробвам един масаж следващия път като ходя за почистване на лицето Wink

# 139
Аз мога да гласувам с две ръце за моята козметичка. Работи с висш клас козметика, изключително добра е и цените са достъпни. За да не правя реклама на салона, в който работи ще кажа само, че се намира в центъра. Ако някой иска да пита нещо повече може да ми пише на лични.  Wink

# 140
Аз мога да гласувам с две ръце за моята козметичка. Работи с висш клас козметика, изключително добра е и цените са достъпни. За да не правя реклама на салона, в който работи ще кажа само, че се намира в центъра. Ако някой иска да пита нещо повече може да ми пише на лични.  Wink

кажи повече, че много искам да ми оправят хубаво веждите..

# 141
Знаете ли къде в Бургас правят перманентен грим?

# 142
Здравейте!
Някой знае ли дали в М.Рудник има козметичка, къде, цени, какви са отзивите?
Този салон в Славейков къде по-точно се намира?И също ако може някакви конкретни цени за мустак, вежди и почистване на лицето?
Иначе по темата - преди бала ми бях ходила при една козметичка, "салона" беше до кафе Галерия на Ботева, ами много много разочарована останах и то толкова, че чак сега се замислям дали да не опитам пак да отида някъде.Името й не помня, препоръчана ми беше от приателка.

# 143

Този салон в Славейков къде по-точно се намира?И също ако може някакви конкретни цени за мустак, вежди и почистване на лицето?

Салон "Tea House" в Славейков се намира в бл. 148, вход В, партер. Това е нова кооперация, салона гледа точно към стадиона до бл. 36. Там ходих за почистване на лицето с Thalion и оформяне на вежди с конец. Почистването с Thalion е 35лв, но си спомня, че имаше и почистване с италианска козметика за 20 лв, за веджите дадох 4лв. Wink Доволна съм от процедурите  Hug

# 144
4ari благодаря   bouquet

# 145
Днес ходих при една козметичка от която съм срашно доволна Simple SmileПърво,че работи със Selvert,а не с българска козметика сложена в скъпа опаковка и  голямо внимание обръща.Момичето е младо и си разбира от работата.За първи път от толкова проби при различни козметици лицето ми е толкова гладко и меко наистина.Намира се на Иван Шишман бай 15 беше,до стария съд, Борсалино се казва иначе салона.Отгоре на всичкото и не е скъпо

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 21:37 от rosenna

# 146
  • Бургас
Аз съм щастлива, че най-накрая намерих изумително добра козметичка във Бургас- Женя, от студио Ева. След толкова обикаляне и търсене на професионалист открих нея и съм възхитена от работата й. Никога не ми се е случвало преди това да харесвам лицето си без грим.  Peace И за почистване на вежди за мен е номер 1.  Peace

# 147
Здравейте!
Някой знае ли дали в М.Рудник има козметичка, къде, цени, какви са отзивите?
Иначе по темата - преди бала ми бях ходила при една козметичка, "салона" беше до кафе Галерия на Ботева, ами много много разочарована останах и то толкова, че чак сега се замислям дали да не опитам пак да отида някъде.Името й не помня, препоръчана ми беше от приателка.
Бл.185 Вх.А - Бояна
За редовни клиенти,много добри цени Peace

# 148
Аз съм щастлива, че най-накрая намерих изумително добра козметичка във Бургас- Женя, от студио Ева. След толкова обикаляне и търсене на професионалист открих нея и съм възхитена от работата й. Никога не ми се е случвало преди това да харесвам лицето си без грим.  Peace И за почистване на вежди за мен е номер 1.  Peace
LaDiDa, къде точно се намира това студио.Искам да ми оправят веждите.И какви са цените?

# 149
LaDiDa, къде точно се намира това студио.Искам да ми оправят веждите.И какви са цените?

Присъединявам се към въпроса  Embarassed И цена на базистно почистване на лицето ако може?

Общи условия

Активация на акаунт