Козметик - Бургас ??

• 114 939
  • 520
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Някой знае ли дали в М.Рудник има козметичка, къде, цени, какви са отзивите?

Меден рудник на гърба на бл.216 , салон "Дива"  мустак+вежди= 7лв, лице не знам  Thinking , момичето се казва Николета давам ти номер, ако искаш да пазиш час или да питаш нещо друго  - 0878445489  bouquet 
Дано съм ти била от полза.

# 151
  • Бургас
Аз съм щастлива, че най-накрая намерих изумително добра козметичка във Бургас- Женя, от студио Ева. След толкова обикаляне и търсене на професионалист открих нея и съм възхитена от работата й. Никога не ми се е случвало преди това да харесвам лицето си без грим.  Peace И за почистване на вежди за мен е номер 1.  Peace
LaDiDa, къде точно се намира това студио.Искам да ми оправят веждите.И какви са цените?

Присъединявам се към въпроса  Embarassed И цена на базистно почистване на лицето ако може?
почистването е 60 лв. Веждите обаче не съм сигурна, защото винаги правя и други неща, но ще попитам и ще пиша.
Намира се на ул. Дунав 11 (това е улицата, която свърза Стефан Стамболов и Демокрация на Механотехникума.  Whistling)

# 152
Почистване 60 лв.??? ooooh! Тези съвсем са се побъркали newsm78. От 2 години ходя при една и съща козметичка, която работи с висш клас козметика, почиства лицето ми невероятно и не ми е взела повече от 30 лв.  Почистването задължително завършва с две маски, а по желание може и да се включи ампула. Омръзнало ми е от прахвалени козметици, които като станат търсени и те цакат по всякакъв начин...  Naughty

# 153
Не исках аз да го казвам, но моята също работи много старателно, с хубава козметика и ми взима 27-30лв, не си спомням точно понеже винаги си правя няколко процедури.
Но все пак всеки сам си определя цените, как да работи, също и кой при кого да ходи. Не оспорвам уменията на момичето от "Ева".

# 154
  • Бургас
Омръзнало ми е от прахвалени козметици, които като станат търсени и те цакат по всякакъв начин...  Naughty
Добре, аз ли нещо не съм нормална, не мога да разбера?! Кой кара някого тук насила да ходи някъде си?!  Shocked Аз съм доволна от тази козметичка и затова я препоръчвам. Написала съм колко взима за почистване от там нататък всеки преценява ОК ли му е или не! И след като съм доволна нямам ли право да я похваля в тема отворена точно за тази цел?!  Peace

# 155
Омръзнало ми е от прахвалени козметици, които като станат търсени и те цакат по всякакъв начин...  Naughty
Добре, аз ли нещо не съм нормална, не мога да разбера?! Кой кара някого тук насила да ходи някъде си?!  Shocked Аз съм доволна от тази козметичка и затова я препоръчвам. Написала съм колко взима за почистване от там нататък всеки преценява ОК ли му е или не! И след като съм доволна нямам ли право да я похваля в тема отворена точно за тази цел?!  Peace

ОК, нямам нищо против препоръките, но е крайно време някои "професионалисти" да слязат на земята и да предлагат по-реални цени , а не да ни баламосват със супер "скъпите" си продути. Наясно съм с надценките които слагат и повярвай, няма такава цена с каквито и продукти да работиш.....Само ще ти кажа, че съм счетовдител на няколко салона за красота и знам за какво става дума Money     

# 156
  • София
LaDiDa, аз също ходя в този салон , когато съм в Бургас, само че при Ева..Много съм доволна- козметиката и апаратурата са страхотни, а тя си разбира от работата. В салона е инвестирано доста, така че нямам нищо против да плащам повече....
Аз също се шокирам ,че един бургер в Манхатън може да е 100 долара и нагоре, но за някой хора е ок..

# 157
 Момичета , къде в града мога да намеря фотоепилация ? Благодаря предварително   bouquet

rosenna , давам още един глас за Руми от Борсалино , ходя при нея от година и половина и съм страшно доволна , маникюра също е чуден , който прави !

Потресена съм от цените които споделяте за почистване на лице , това е лудост ! Аз се правя почистване с ултразвук за 30 лв , мустак за 2 лв и вежди за 3 лв ! Извинете но това е просто пресилено ! То в София няма такива цени !  #Crazy

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 10:31 от mmmshushy80

# 158
Здравейте,от скоро пиша,но чета по-отдавна  Simple Smile
Аз също съм клиентка на салон "Ева" и според мен си струва всеки лев.Обиколила съм доста салони в града,много съм претенциозна и единствено там получавам желания резултат. Предпочитам веднъж в месеца да дам 60 лв. и лицето ми да грее до следващото пичистване,отколкото за 30 след това да си доизтисквам порите вкъщи или след седмица пак да се чудя къде да ходя да ме дооправят.

# 159
Аз също съм клиентка на салон "Ева" и според мен си струва всеки лев.Обиколила съм доста салони в града,много съм претенциозна и единствено там получавам желания резултат. Предпочитам веднъж в месеца да дам 60 лв. и лицето ми да грее до следващото пичистване,отколкото за 30 след това да си доизтисквам порите вкъщи или след седмица пак да се чудя къде да ходя да ме дооправят.
Извинете, но скъпа процедура не означава качествена. И защо ли това ми прилича на реклама, а не на препоръка??? И аз съм обиколила доста салони преди време, за да намеря специалист, който да се справи с едно тийнеджърско акне на сина ми..., и дадох доста пари за прехвалени апаратури и козметици....Накрая едно момиче от не лъскав салон, с качествени продукти, реални цени и  знания ни помогна да се справим с проблема.За мен лично не е важно салона да е лъскав, да предлага безбожно скъпи услуги и да се опитват да те зарибят като ти предлагат чудеса. Мисля, че по-важно е хигиената, професионалната ръка на козметика и добър продукт. Защото ми се е случвало козметичка да ме съветва, а самата тя да има проблемна кожа. Лицето на козметика е огледало на работата му. Знаете ли в колко лъскави салони се предлагат евтини продукти в скъпи опаковки на нереалистични цени? Много са. Лично съм ставала свидетел как в опаковка на "оригинален продукт" се сипва евтино тоалетно мляко и как патроните от кола-маска се пълнят с евтина, като се има предвид, че изискването за работа с патрони е да се изхвърлят след всеки клиент. Но това колко ли козметици го правят???? newsm78 Казвам тези неща, защото е крайно време клиента да знае и търси правата си. А кой как предпочита да го цакат....си е негова работа. Wink

# 160
Извинете, но скъпа процедура не означава качествена. И защо ли това ми прилича на реклама, а не на препоръка??? И аз съм обиколила доста салони преди време, за да намеря специалист, който да се справи с едно тийнеджърско акне на сина ми..., и дадох доста пари за прехвалени апаратури и козметици....Накрая едно момиче от не лъскав салон, с качествени продукти, реални цени и  знания ни помогна да се справим с проблема.За мен лично не е важно салона да е лъскав, да предлага безбожно скъпи услуги и да се опитват да те зарибят като ти предлагат чудеса. Мисля, че по-важно е хигиената, професионалната ръка на козметика и добър продукт. Защото ми се е случвало козметичка да ме съветва, а самата тя да има проблемна кожа. Лицето на козметика е огледало на работата му. Знаете ли в колко лъскави салони се предлагат евтини продукти в скъпи опаковки на нереалистични цени? Много са. Лично съм ставала свидетел как в опаковка на "оригинален продукт" се сипва евтино тоалетно мляко и как патроните от кола-маска се пълнят с евтина, като се има предвид, че изискването за работа с патрони е да се изхвърлят след всеки клиент. Но това колко ли козметици го правят???? newsm78 Казвам тези неща, защото е крайно време клиента да знае и търси правата си. А кой как предпочита да го цакат....си е негова работа. Wink
реклама не правя в никакъв случай,нова съм във форума и просто изказах мнение. Тук не става въпрос за парите,наистина съм доволна,нали и за това е темата,да изкажем мнение от кой козметик сме доволни, а всеки сам решава дали цената и качеството го удовлетворяват.
А иначе спор няма,че много прехвалени и претенциозни салони не предлага адекватно обсужване.

# 161
  • Бургас
 Момичета , къде в града мога да намеря фотоепилация ? Благодаря предварително   bouquet

Миналата седмица говорих с Нели от Gallery по този повод. Та там правят. Аз съм в процес на проучване.
Мария, която работи в салона на Слава също прави, но днес говорих с моя приятелка, която е правила мишници и триъгълник при нея и тя сподели, че след всички процедури се е разделила едва с 40% (не знам как ги е сметнала  Crazy) от окосмяването. Аз явно съм останала с грешно впечатление за тази процедура, но си мислех, че подлагайки се на нея ще сразя космите завинаги.

Току що попаднах на това в една друга  тема тук. Опаковката не изглежда много обещаващо.  Shocked

# 162
Фотоепилацията е мноогоо относително и доста зависи от собствената ти кожа и пигментация.
Аз ходя, определено съм много доволна и ми остана малко до така желаният ефект. Но съм правила вече 6 процедури. Ако желаете - мога да ви напиша къде.

# 163
  • София
LaDiDa ,  защо не провериш в Ева, след като ходиш там. Аз си правих там фотоепилация на горна устна и съм доволна

# 164
  • Бургас
LaDiDa ,  защо не провериш в Ева, след като ходиш там. Аз си правих там фотоепилация на горна устна и съм доволна
там е лазерна епилация. Аз клоня към фото....  Tired

Общи условия

Активация на акаунт