Страхотна Диета за Страхотни Тела 12

• 11 790
  • 323
  •   1
Отговори
# 120
ЛИДЕТО   newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3501 поздравления това са чудесни новини. Така както си тръгнала май ще стигнеш скоро и 59кг.
Мерси и за кафенцето.
МЕЧТАТЕЛКА мила бързо оздравяване ти желая. Стискам палци да не заразиш и децата. За яденето не му мисли, после ще сваляме. ЗДРАВЕТО ПРЕДИ ВСИЧКО.

# 121
Привет и от мен  Crazy

Браво на Лидето  smile3501 newsm44 newsm51

Аз също имам малък минус днес и съм в супер настроение;)Тоз режим действа  Peace

Само с чая съм на вие,но няма изгледи да се поправя  Crazy

Успешен Страхотен Ден  Hug

# 122
  • София
Браво Лидеееее!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm10 Мерси за кафенцето.
Kaлa, браво и на теб!  newsm44 newsm10 newsm10

newsm51

Ха, здравейте и от мен. Grinning

Аз съм режимна, като изключим, че вчера вечерта опитах 2 лъжици ориз, който бях сготвила... Embarassed 
Сутринта си приготвих омлета и чакам обяда с нетърпение... Party
Взела съм си и зелена салатка.

Хубав ден на всички!  Hug

# 123
  • при моите деца .....
Здравейте и от мен!
Да приготвя аз следобедното кафе

Лиде, Кала, браво за минусите! smile3501 smile3501 smile3501
Мими, пожелавам ти всичко да е ОК с изследванията.
Мечтателка, грипа е много опасен, ако не се лекува се получават страшни последици, така че хапвай, пий витамини и се лекувай. Аз когато съм болна избягвам нурофен и др. такива с ибупрофен (не съм сигурна точно за наименованието на активната съставка) и аспирин, защото ми дразнят стомаха. Парацетамола мен не ме дразни и пия фервекс и колдрекс. Много витамин С пии.
Бързо оздравяване и дано децата не се разболеят. За температурата защо не опиташ Хексалгин - немски течен аналгин, сваля бързо, не дразни стомаха, дори е подходящ за бебета.
Аз съм режимна.
Сега пия айран (малко закъснях с обеда).
Кала, и аз не съм пила вчера на белтъчния ден чай.....
Сати, 2 лъжички не ги броим за прегрешение!
Успех на всички!
 Hug Hug Hug Hug

# 124
  • София
ЛИДЕТО   newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3501 поздравления това са чудесни новини. Така както си тръгнала май ще стигнеш скоро и 59кг.
Мерси и за кафенцето.
МЕЧТАТЕЛКА мила бързо оздравяване ти желая. Стискам палци да не заразиш и децата. За яденето не му мисли, после ще сваляме. ЗДРАВЕТО ПРЕДИ ВСИЧКО.

МимиHug надявам се да си направя този подарък за Нова година!  Laughing Laughing Laughing ако не поне да съм под 65 тогава  Mr. Green

Мечтателка , Hug  и от мен скорошно оздравяване, а междудругото и аз като съм болна съм постоянно гладна и то зверски  #Crazy

КалаHug браво и на теб за минуса  newsm68 newsm44 smile3501 направо формула 1 с теб правиме - на грамчета се надпреварваме!   motor

СатиHug браво за режимността  smile3501 , чакаме да се похвалиш с петичката!  newsm10

b_ivanova   Hug мерси за кафето!   bouquet

Пожелавам ви Страхотен следобед на всички!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 125
  • София
Момичета благодаря за пожеланията!Не съм с грип,а с гнойна ангина.Пия Theraflu,колкото да ми смъква Т. и малко да ме освежи.
Преди малко си хапнах филийка ръжен хляб със снежанка.В момента нЕмам нерви за ограничения.И без това главата ме цепи като за световно.
А на всичкото отгоре съм в МЦ.С две думи цъфнала като майска роза...но имаща амбиция в събота да щурмува магазини за обувки  Shocked!
Браво на всички режимни и не чак толкова режимни!
Хайде едно следобедно кафе от мен!

# 126
  • София
Преди малко забравих да споделя, че  днес пак си промених режима - обяда ми беше броколи и извара, защото три дни после ще сме в провинцията, а там по принцип караме на скара и месото ще си го оставя за утрешното и съботното меню.  Не мисля, че е нарушение, защото е спазен принципа - храната тези дни да е белтъчна. Thinking А утре имам плод - най-после ще си хапна ябълка!  newsm44 Най-много в този режим ми липсваха плодовете, но пък мислех, че няма да мога без плод, но се оказа че издържах и оживях.  Mr. Green

МечтателкаHug то и ангината не е по-приятна от грипа, а и температурата и в двата случая се повишава. Лекувай се - сега не е момента за ограничения - и без това ти е отслабнал организма при боледуване, а пък и ръжен хляб със  снежанка не е толкова калорично. Аз тези три дни съм си позволявала към 3 следобяд по филийка Бонус с лютеница и пак имах минус. Това за бонус с лютеница го прочетох в допълнителните режими, че може и когато чуствам глад или лакомия го ползвам и ми идва добре.  tooth
Мерси за кафето!   bouquet

# 127
Ей ме на и мен  Crazy

Лиде, ще успеем сигурна съм  Peace ,но аз лентичка няма да си сложа,защот кат те гледам ти как я гониш и тормоз + или - ...не не,няма да слагам засега  Crazy

Кафенце и за мен  Mr. Green

Аз уж грамчета свалям,но мисля че на обиколко съм свалила...единият ми домашен анцунг ми беше супер прилепнал,а сега ми е леко широк  bowuu bowuu bowuu

Наоколо съм  Crazy

# 128
  • София
Kaлa  Hug със сигурност си свалила и обиколки! А за линийката - не е чак такъв тормоз - просто аз бързам да я смъкна , после взема че дигна малко килата /след някой и друг нережимен ден / , но нагоре не я променям  Mr. Green и затова така ми се получава.  Joy Joy Joy А пък лентичките са по желание , а не задължителни , така че който иска с лентичка, който иска без!  Hug
Но със сигурност ще успеем - важното е да не се отказваме докато не си достигнем целите!  Peace

Време ми е за кисело мляко , но без чайче ще го хапна  Thinking

Приятен следобед, Страхотни момичета!  bouquet

# 129
  • при моите деца .....
Здравейте,
аз днес зарадвах душата си с нов панталон - жълт - но не от ярко жълтото, а по тъмен.
Режимна. Пийвам айран и хрупкам ябълки!
Желая ви приятна почивка и лека вечер! Hug

# 130
  • София
Честито панталонче!  bouquet
И да го покажеш...!

# 131
ДОБРО УТРО СТРАХОТНИ!Черпя кафе ама някой друг да качи снимката  Joy Joy Joy
 newsm44 newsm68 smile3521 е да ви кажа голямата новина в тази сутрин. МОЯТ КАНТАР МРЪДНА  newsm62 ВЕЧЕ МОГА ДА СЕ ПОХВАЛЯ С - 500ГР.
Неуписуема радост. След толкова чакане днеска се качих и 58,500.
Ами днеска ще съм още по-диетична щото имам сериозен стимул.
На всички лек и успешен диетичен ден.
А и на всички благодаря за подкрепата.  smile3525 smile3525 smile3525 newsm51

# 132
  • при моите деца .....
Добро утро!
Аз днес съм на 4 ден от І страхотна - въглехидратен, но утре ще имаме гости и ще наруша..... след часове готвене не върви всички да хапват, а аз да пия айран!
Та се чудех дали днес да не си направя белтъчен ден с месце на скара, че е по-диетично от картофки?
Някакви съвети?
От понеделник пак в режим, че иначе ще му изпусна края, но явно няма да направя пълни 14 дни, а просто поредица от 5- 6 дни и 1-2 свободни (но без сладко и хляб).
Добрата новина е, че от неделя времето ще се оправя - повече движение - по-стегнати фигури!
ХУБАВ ДЕН И ДИЕТИЧЕН! Hug Hug

# 133
  • София
b_ivanova   Hug честит панталон! Ти утре като имаш гости ако хапнеш месо и зеленчуци - тогава утре го пиши белтъчен ден , а днес може да ти е въглехидратен, а пък след това млечен. Поне аз така бих направила. newsm78 А ти вече нали стигна целта и сега трябва само поддържащо? И съвсем свободен утре да го дадеш деня пак няма да е страхно  Peace

mimi_msm    Hug  newsm44 newsm68 smile3501  браво! Видя ли че днес имаш минус!  smile3521

А аз снощи бях на китайски ресторант и уж хапнах "диетично" задушени зеленчуци и няколко хапки ориз и пих един джин с тоник , но днес кантара ми се скара  smile3515  с половин кг нагоре  #Cussing out  Така си е - всяко прегрешение се наказва  Mr. Green Ще гледам тези дни да съм по-стриктна, но дали съм го изпълнила ще ви споделя чак в понеделник, защото два дни ще съм далече от любимия си компютър  smile3518 и няма да съм с вас  newsm51

Хубав и диетичен ден и от мен!

mimi_msm  Hug ето го кафето с което черпиш  Heart Eyes

# 134
 newsm03 Ей ме на и мен  newsm62

Ох, много се радвам за минусите  smile3501 денят ми е по-красив  newsm08

Бравооооооо smile3501

И аз днес имам -100 грама, въпреки че снощи изядох цяла порция макарони с доматен сос и половин пакетче гризини....добре,че поне домата ми беше зеленчука през деня,та само въглехидратите са прегрешение  newsm47

Б_иванова, честит панталон и искаме снимка преди 'освинването'  newsm62 И аз бих избрала месце със салата и зеленчуци,пък дори и да си хапнеш някой друг картоф няма да е фатално  newsm10 а и месцето е по-засищащо поне за мен  newsm03

Лиде, споко Simple Smile...избягвай алкохола...според мен по-добре една бира или кока кола,отколкото концентрати,та дори и 50гр.!

Наоколо съм,така че Фнимавайте  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт