Страхотна Диета за Страхотни Тела 12

• 11 787
  • 323
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, мили Страхотни!

Много се радвам на минусите и усмивките ви!
Kaлa , mimi_msm , lideto70 , b_ivanova   smile3501  love001
Мерси за кафето!    Hug

Ме4тателка , как си днес? Надявам се по-добре!  Hug

Вчера бях на спорт и съм малко като разглобена. Странно  Rolling Eyes , защото ходя съвсем редовно от 5 месеца , всяка седмица по 2 пъти. Не би трябвало да имам мускулна треска...
Много режимна съм, но не съм се мерила днес. Ще се премеря в понеделник сутринта и ще докладвам. Blush

За днес си приготвих риба - задушена мерлуза с домати и лук. Ще си направя и салата от домати.
Довечера ,обаче, също ще имам гости. Така ,че няма да е риба , а пържолки със салата. Надявам се,че няма да е проблем. Ще пия и бяло вино....хм.  Wink newsm56

Страхотен и режимен ден!  bouquet

# 136
Сати, според мен би било хубаво да се мериш преди уикенда,за да се стимулираш....събота и неделя е по-трудно май за всички  Crazy

# 137
  • София
Kaлa   Hug то и аз съм забелязала, че само алкохола ми вдига килцата на другия ден дори и бирата - може би просто задържам някакви течности защото ако към обяд се измеря пак сигурно ще съм минус някакви грамчета вода  newsm78 Единствено чаша вино не съм забелязала да ми действа така, но вчера ако исках вино трябваше да си поръчам бутилка, защото в това заведение не предлагаха на чаши - китайска им работа  Twisted Evil
Браво и на теб за минуса!  newsm68 newsm44 smile3501 дори и с малките прегрешенийца от въглехидрати - пак имаш резултат  Peace

Сати,   Hug браво и на теб за режимността  smile3501- в понеделник чакам да видя петичката при теб!
 newsm10

Днес и аз ще хапвам рибка на скара за вечеря със салата, а дотогава ще карам на кисело млекце и ябълки.

Никога не съм предполагала , че толкова ще се радвам да изям ябълка както днес след няколкото дни без плодове.

А за утре имам предвидени пилешки пържолки така че ще съм сравнително режимна тези дни.

Пожелавам ви приятен уикенд и ще се видиме чак в понеделник.

Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички, Страхотни момичета!

# 138
  • при моите деца .....
Здравейте,
минавам на отчет - за сега почти режимна - в 8, в 10 и в 16 ч - по 1 ябълка, на обяд вместо въглехидрат - хапнах шопска салата и пилешко филе, но...........
на вечеря съм канена на прясно пълнено агне и..............
от понеделник отново в строя, но довечера ще си хапна, пък и бях режимна 3 дни.
Успех!

# 139
  • София
Приятни и  весели  почивни дни!  И  умерено с нарушенията.  Party

Kaлa , така е. Аз се мерих вчера, май... Thinking Засега всичко е ОК. Wink

До понеделник!  bouquet Hug Heart Eyes

# 140
Здравейте момичета,  Hug
аз реших отново да се върна при вас  Heart Eyes нещо другите режими не ми допаднаха  Wink от утре съм страхотна  Peace

# 141
Пипи  Hug Hug Hug

Успешен минусов уикенд  Crazy

Аз добре ви изфилософствах,но дефакто вчера се оказа един въглехидратен ден,т.е. издънка  Mr. Green но спазих някакъв принцип де  Crazy

Нямамееееееее  Grinning

# 142
Явно всички сте запразнили  Hug никакви ви няма  Sad
днес засега успешно се справям с тараторче  Grinning

Кала ти докъде си с диетата  newsm78 Heart Eyes

Лиде а ти тук ли си  newsm78

До после  Hug

# 143
Май тези дни сама ще си пиша  Joy
днес ще лунувам  #Crazy и утре продължавам трети ден  Peace

# 144
  • София
Страхотни, здравейте!
Компанията много ми харесва и мисля да се присъединя към вас от утре.Диетата ми изглежда приятна и не толкова непоносимо трудна за изпълнение.Ще видим на мене как ще ми понесе.Издържам на голям глад  newsm44, но пък и на голямо ядене...  Cry

Преди 2 г. ми махнаха жлъчката и напълнях с 15кг.Сега, като гладувах 1 месец(по друга диета), отслабнах 8 кг, но ми се появиха отново болки в стомаха.
Ме4тателка, преди време каза, че си имала камъни в жлъчката.Доколкото разбирам, след прилагане на трите диети, не си имала влошаване?Това ме успокоява, че страхотната диета ще е подходяща и за мен.Ходих и на гастроентеролог.Тя каза, че е нормално да се появяват камъчета по жлъчните пътища след махане на жлъчката.Изписа ми Цинарикс, естествено...
Така че, от утре сте с мен!

# 145
Страхотни, здравейте!
Компанията много ми харесва и мисля да се присъединя към вас от утре...
Така че, от утре сте с мен!

welcome вече не съм сама  Simple Smile

# 146
Добро Утро СТРАХОТНИ!
Миленски -76  Hug Hug добре дошъл при нас.
Как изкарах те почивните дни. При мен резултата е на лица +1кг smile3511 smile3511 тъкмо си смених линийката и днеска направо щях да колабирам пред кантара като видях. Обаче съм в ПМС и имам проблеми с  smile3550.
Та се успокоявам, че може да е от това този плюс.
Стискайте ми палци днес след обяд излизат ми резултатите от изследванията.

# 147
  • София
Здравейте , Страхотни момичета!

Днес кафето е от мен:

Milenski76   welcome добре дошла и успех с диетата!  newsm10

pipy   Hug радвам се, че си пак при нас! Пожелавам ти много минуси!  newsm10

mimi_msm   Hug не се ядосвай - този плюс сигурно е от ПМС и ОО съчетани  newsm12    Стискам ти палци за изследванията всичко да е наред!  newsm10

Кала , Сати,  b_ivanova , Мечтателка,  Hug Hug Hug

През дните, в които ме нямаше не съм била много стриктна, но нямам поражения, дори лек спад от петък насам, но това е просто леко колебание, което не е от значение - все пак е надоло така че ме радва все пак   Laughing  още обаче съм с 1/2кг над линийката си Mr. Green

Лек и успешен минусов ден!  newsm51 newsm51

# 148
Ей ме на и мен  Crazy

И мен ме нямаше съботно-неделно,но нямам плюс  Party а петък и събота се поглезих с някое друго тестено изделие  Crazy

Пипи, аз съм на безвъглехидратен режим до петък и после съм нещо като почивка,защото си идваме и ще похапна това онова  Blush

Мен семките ще ме издънят  Confused

Наоколо съм  Crazy

# 149
  • София
Здравейте, Страхотниии! Heart Eyes

Milenski76 , добре дошла! Peace
pipy , добре завърнала се! Hug

Успех!!!

mimi_msm, аз съм като теб...  spoko Точно 1 кг съм лепнала за двата дни. При положение, че в събота много внимавах. Всъщност само вчера се поотпуснах малко. Е ,бива ли да съм такава ...порода!?  smile3511
Страшно се ядосвам...Ами така е като дълго време бях повече от пухкава....сега организма ми отказва да ме радва, hahaha     "отвръща на удара"...така да се каже. Кога ли все пак ще ми прости Thinking

Kaлa  Hug

lideto70, мерси за чудесното кафе! Hug

На голям инат продължавам и тази седмица високобелтъчния режим!  smile3516

Пожелавам успех и на вас, и на мен!
 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт