Страхотна Диета за Страхотни Тела 12

• 11 782
  • 323
  •   1
Отговори
# 150
Малко стимулчета,че се отпускате май  Thinking

И Умната  Thinking

# 151
  • София
Привет страхотни!

Оф нещо съм напред с материала /разбирай с пустите грамчета-килограмчета/.Ама ще видим ние тази работа.
.
Миналата седмица нали два дни бях зле и лежах,но апетита си остана ей-й-й  #Cussing out.
Ама мисля тези дни да го карам повече на сирене,яйца,салати.Явно трябва ограничение пак.
Да се похваля,мъжлето за 4 седмици с тази диета свали 7 килограма.Да видим колко време ще ги задържи
Миленски 76 добре дошла!Нямах кризи,но докато карах диетата ми се появаха разни болки ту в дясно,ту в ляво,не знам дали не е внушение.
Иначе не съм имала оплаквания.На мен ми ги видяха камъните на профилактичен преглед,иначе нямаше да разбера.След около месец и половина пак съм на преглед и от сега ми се е свило сърцето какво ще се види.
Лиде мерси за кафето!
Сати спокойно,1 кг нищо не е,ще го смъкнеш.
Кала хайде чакаме те на българска земя.Аз умната я карам... Laughing
Успешна минусова седмица! Hug

# 152
  • София
Днес имам повод да почерпя- професионален празник - мед-сестра съм. Не че с тая заплата имам повод да се гордея с професията си, но такава съм си я избрала.  Grinning

# 153
Лиде, Честит Празник    bouquet  bouquet  bouquet не само заплатата 'играе'  Peace професията си е професия  Peace

# 154
  • София
Хм, Кала, тази с дънковите панталонки ще си я сложа на wall-paper . Laughing

Лиде, честит празник!!!   

# 155
Привет и от мен Simple Smile Снощи правих лунната и съм -1 кг, но последните дни имах малко гости и ядох доста, така че сега със този свален килограм пак съм си същите килограми от преди седмица Simple Smile От днес пак съм с вас!

# 156
  • София
Кала , СатиHug благодаря ви!   bouquet

Наистина стимулите са Страхотни - аз пък като гледам преди и след си мисля - могло значи и това да стане  newsm78

Аз нямам разлика в кантара, но ми се струва, че имам някакво намаление в обиколките - поне като съдя по дънките , не ги бях обувала една седмица и сега ги чуствам по-поносима тясни  Mr. Green преди седмица си ги носех , но ме стягаха чак болезнено на корема, а днес направо не ми пречат - сигурно имам някое сантиметърче спаднало , но ако имам време утре сутринта ще се измеря и ще докладвам  Praynig

# 157
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet ЛИДЕ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА. Да си жива и здрава и много свалени килограми. Веднага ще се почерпя от тази вкусотия дето си я пуснала  Joy Joy Joy Joy Joy няма да чакам да ме подканваш. Ламята в мене заговори.

# 158
  • София
Страхотни, благодаря на всички за топлото посрещане! Hug

Лиде, честит празник!Наистина имаш професия, с която можеш да се гордееш!

Аз съм първи ден от първата диета.Понасям го добре!Цял ден съм на тараторче.Много го обичам.Никакъв глад не чувствам.Ще видиме довечера... Crazy

Имам два въпроса:
Когато си правите зелена салата, слагате ли лук, краставица, репички, или само маруля с подправки и това е?
Кафето и чая може ли с подсладител или мед?

# 159
Миленски аз на салата слагам всичко даже и подправки малко. Зехтин и сол. А също така режа каквото ми падне. А кафето аз без захар не мога да го пия но гледам да си слагам мед по-малко. Не съм била на 100% стриктна и пак отслабнах. Желая ти успех.

# 160
  • София
Milenski76, зелената салата си я приготвям само с лук.
Кафето по принцип го пия без захар. Мед слагам много рядко и само в чай - 1 каф.л. най-много. Но по принцип го пия чист.

Стимулче Wink :

+      =   

Днес съм на спорт. jump

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 16:50 от Сати

# 161
  • София
Благодаря за бързия отговор! Heart Eyes

По принцип съм много изпълнителна.Важното е да имам правилната информация.

Ох, стимулчето е страхотно, но за съжаление, съм мнооого далече от подобна визия.Изглеждах така преди 13 години.Струва ми се толкова отдавна, че все едно, че е било в някой друг живот... Sad

# 162
  • София
Оооо, Миленски , аз също преди 13 години бях 53-54 кг, но...НЯМА ДА СЕ ДАВАМЕ!  Peace Peace Peace
Може да не сме като горните картинки, но пак ще изглеждаме добре. Wink  bouquet
Смело напред, без да се отчайваме. Става по-бавно, но можем! Hug

# 163
Охоо завърнахте се значи  Grinning

Лиде честит празник  newsm24

Кала,Сати благодаря за посрещането  Hug

Днес ми е трети ден и досега удържам зверския си апетит  Mr. Green дано и до довечера да е така  Praynig

# 164
  • София

Добро утро , Страхотни момичета! Hug Hug Hug

Оооо, Миленски , аз също преди 13 години бях 53-54 кг, но...НЯМА ДА СЕ ДАВАМЕ!  Peace Peace Peace
Може да не сме като горните картинки, но пак ще изглеждаме добре. Wink  bouquet
Смело напред, без да се отчайваме. Става по-бавно, но можем! Hug

О и аз преди 16 год бях 50-51 кг , а сега имам чуството че не съм аз това като се гледам на снимки от преди. Но мисля скоро да се гледам на сегашните снимки и да се чудя дали съм аз или не  Joy Joy Joy

Лек и слабеещ ден ви пожелавам!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт