Страхотна Диета за Страхотни Тела 12

• 11 779
  • 323
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Лиде-е-е-е мерси за кафето!

Гледам за килца сте се заговорили,коя кога колко е била.
Само ще Ви кажа не се отчайвайте!И никога не казвайте никога....
В момента като килограми съм толкова,колкото и в студентските ми години.Определно обаче изглеждам по-различно след раждането на двете деца.
Ако някой някога ми беше казал,че ще стигна тези килограми щях да му се изсмея.От както забременях през 1997 г. и прибавих има няма 20-22 кг. се чувствах подтисната.
След около 2 години ги свалих и се закотвих на 55 кг.46 номер дрехи и туй то,няма мърдане с години.Не можех да преодолея това,че не изглеждам и не съм както преди да забременея.
Благодарение на тази диета недостижимото за мен се превърна в реално!

Хубав ден! Hug

# 166
Добро утро и от мен  Crazy

Еееее,Мечтателка, с последният ти пост ме зареди с положителна енергия   Hug Hug Hug

Лиде-е-е-е мерси за кафето!

Гледам за килца сте се заговорили,коя кога колко е била.
Само ще Ви кажа не се отчайвайте!И никога не казвайте никога....
В момента като килограми съм толкова,колкото и в студентските ми години.Определно обаче изглеждам по-различно след раждането на двете деца.
Ако някой някога ми беше казал,че ще стигна тези килограми щях да му се изсмея.От както забременях през 1997 г. и прибавих има няма 20-22 кг. се чувствах подтисната.
След около 2 години ги свалих и се закотвих на 55 кг.46 номер дрехи и туй то,няма мърдане с години.Не можех да преодолея това,че не изглеждам и не съм както преди да забременея.
Благодарение на тази диета недостижимото за мен се превърна в реално!

Хубав ден! Hug[/b]

202uu  newsm80 coolcool

Индриимс, браво за минуса  Peace

Ох,супер  начало на деня   newsm18

Наоколо съм  Crazy

# 167
  • София
Мечтателка,   Hug напълно съм съгласна , че не трябва да се казва никога. Аз в последните две-три години точно това си бях навила, че никога няма да отслабна каквото и да прява на тези години.  Embarassed И резултата ми беше - затвърждаване на натрупаното до момента и прибавяне на още кг.  Но сега мисля, че ще успея и ще отслабна независимо колко време ще ми трябва и ще го направя. Сигурно няма да изглеждам като на 22 г. /не си го и помислям/ , но поне няма да съм отпусната топка сланини каквото съм в момента - направо ужасно изглеждам , но мисля до края на годината да вляза горе-доло в някаква прилична форма!

newsm78

Така че заедно вярвам , че ще успееме!  Peace

# 168
Добро утро Страхотни!
Лиде мерси за кафето. Аз нямам минуси. Но изследванията са ми готови. ВСИЧКО Е ОК. Благодаря на всички дето ме подкрепяхте и ми стисках те палци. Толкова ми е хубаво, че чак не ми се яде  Joy Joy Joy Joy Joy

# 169
Но изследванията са ми готови. ВСИЧКО Е ОК.

Браво много се радвам  Praynig Praynig Praynig

# 170
  • София
Здравейте, Страхотни!
Виждам, че днешния ден е зареден положително! Party

Ме4тателка, Лиде, pipy, Миленски,  Кала  Hug  
 mimi_msm , много се радвам, че всичко е наред!!!

Peace

Аз днес май няма да мога да спазвам режим. Имам стомашен проблем. Пих чай от мента, вода и  ям солетки ...и така.

Но съм тук...все още. Wink

Весел ден!  bouquet

# 171
  • София

Така че заедно вярвам , че ще успееме!  Peace

И аз вярвам в това.При мен кг са ужасно много и целта ми не е да стана каквато бях преди да родя.Целта ми е да вляза в някакви по-нормални граници.Един път успях-преди 2 г. отслабнах 27 кг.Но претърпях операция, отчаях се и започнах отново да плюскам безразборно и без мярка.Килограмите неусетно пак се натрупаха...
Случайно попаднах в форума bg-mamma преди 1 месец и оттогава съм му верен фен.Свалих около 10 кг!!! newsm44 и ще продължавам да свалям - това е сигурно!БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШАТА ПОДКРЕПА!!! Hug

Вчера първия ден от диетата ми мина много добре - без никакъв глад!Днес установих, че съм свалила 1.5кг!!!Знам, че първите дни най-лесно се сваля, но все пак за мен това си е постижение и добър, стимулиращ старт!

...изследванията са ми готови. ВСИЧКО Е ОК. Благодаря на всички дето ме подкрепяхте и ми стисках те палци. Толкова ми е хубаво, че чак не ми се яде  Joy Joy Joy Joy Joy
Мими, страхотно, много се радвам за теб!Здравето е на първо място.

# 172
Хайде Миленски Браво:)Така е в началото,но само можеш да се радваш,а и ние с теб  Grinning

Сати, стискам палци да премине бързо  Praynig

# 173
  • при моите деца .....
Здравейте,
виждам, че слънчевото време донесе повече оптимизъм на всички!
Ще успеем! Аз с тази диета достигнахот 48-50 номер до 42-44 номер, а сега временно съм я изоставила, правя един режим на Ипократис, но той много наподобява страхотната, храня се пак 5 пъти, спазвам почти часовете на страхотната! А и при вас ми е хубаво, та ще си наминавам!
МНОГО УСМИВКИ, МНОГО МИНУСИ И МНОГО ПРИДОБИВКИ В ПО-МАЛКИ РАЗМЕРИ! Hug Hug Hug Hug

# 174
  • София
Благодаря ,Кала  Hug

b_ivanova , същите размери носех , а и сега съм на същите р-ри като твоите. Party

А и аз правих Ипократис. Наистина е хубав режим. Според нашия си вкус.
Успех!

# 175
  • София
Добро утро Страхотни!
Лиде мерси за кафето. Аз нямам минуси. Но изследванията са ми готови. ВСИЧКО Е ОК. Благодаря на всички дето ме подкрепяхте и ми стисках те палци. Толкова ми е хубаво, че чак не ми се яде  Joy Joy Joy Joy Joy

Много се радвам , че всичко е наред - сега вече можеш с леко сърце да спазваш режима и да гониш целта, най-важното е че си добре!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сати,  Hug дано бързо минава проблема ти!  Peace

Milenski76  Hug аз се амбицирах да отслабна като видях какви чудеса правят момичетата от форума , преди това се носеш по инерция и си дебелеех, а сега съм друг човек и то благодарение на подкрепата, така че наистина вярвам , че като се подкрепяме можеме.  Peace

# 176
  • София
Малко да се пораздвижиме с по едно следобедно кафе:

# 177
  • София
Лиде, мерси!
Тъкмо  добре ми дойде. Wink
Мдаа, знам, че кафето дразни, но си пийнах едно.
Днес съм а 2 пакетчета солети "хрус-хрус " и вода. Нищичко не ми се хапва.  Rolling Eyes

Утре с какво ли да се захраня, ако се почувствам по-добре.  Thinking   Дайде идейки. Hug

# 178
Кафенце и за мен  Crazy

Сати, варени картофки  Peace  супичка с ориз  Peace

Наоколо съм  Crazy

# 179
  • София
Кала, мерси!
Хм, пак въглехидратчета....Но, така ще направя.

Общи условия

Активация на акаунт