Страхотна Диета за Страхотни Тела 12

• 11 776
  • 323
  •   1
Отговори
# 180
Учудващо и на мен не ми се яде нищо. Чак сега огладнях и хапнах една филийка  бонус с топено сиренце не е голямо прегрешение щото смятам на вечеря или салатка или нищо.
На лидето мерси за кафенце.

# 181
  • София
СатиHug ти днес си била почти на воден ден така че не се притеснявай , че утре ще си на въглехидратчета, а и варени картофи и ориз както Кала ти е казала са най-добре за проблем със стомаха.  Peace

mimi_msm   Hug аз като усетя силен глад си хапвам Бонус без да се притеснявам - някъде пишеше до две филийки Бонус на ден - аз и по три за деня съм хапвала и съм имала резултат  Crazy

Тази вечер няма да съм диетична, защото ще празнуваме РД на шефката - и ще я уважа - на щеф не се отказва особено почерпка  Grinning но до сега бях на кисело мляко и ябълки  Peace

Пожелавам ви приятна и Страхотна вечер !  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 182
Здравейте момичета  Hug едва преди половин час се прибрах  #Crazy сложих децата да спят  1crib и веднага при вас  Heart Eyes
Днес съм на две ябълки, но просто нямах време за повече  Rolling Eyes,не че много ще заслабна от това,че не съм яла  hahaha

Сати дано по-бързо се оправиш  Peace

Лиде,Кала,Мими,Миленски,Мечтателка всички ще успеем  Heart Eyes Peace

# 183
  • София
Добро утро, Страхотни!

Отчет за вчера - бях на белтъчен ден.В сравнение с млечния, си беше голямо ядене.И въпреки всичко, пак съм отслабнала - 0.6кг!!!Диетата наистина е страхотна!!!Мъжът ми, като разбра, каза, че и той ще я почне от другата седмица...Но ме съмнява да издържи - той обикновено отслабва със спорт, защото обича да си угажда.

# 184
  • София
Добро утро страхотни!

Кафенцето от мен:

Да Ви се оплача за да ми се скарате.От нерви ЯМ!Язък ми за целия месец диета.Просто усещам как се тъпча,май ще трябва пак да мина на диета,че да се ограничавам.
Milenski76 добре се справяш,продължавай в същия дух!Моят мъж не вярваше,че ще отслабне,но вече на два пъти я прави.Първия път отслабна с 12 кг,зимата качи част от тях.Сега отново отслабна с 7 кг.
Така ще бъде по-лесно и за теб,да няма кой да те изкушава.
Сати как си днес?Солетките не са толкова голямо зло.
Лиде и аз си хапвам Бонусче.Освен,че е хляб без брашно някой знае ли нещо повече за него?
mimi_msm браво за хубавите изследвания!Сега дишай спокойно!

Хубав ден! Hug

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 09:27 от Ме4тателка

# 185
Добро утро и от мен   Grinning

Мммм....кафенце  Sunglasses

Мечтателка, има и такива периоди,но Фнимавай  Peace

Сати, как си днес?

Пипи, бравоооо   bouquet дружно сигурна съм ще успеем  Peace

Ся си представям как се каните на Великден ахахахаха и как някои си мислите...ох, след Великден започвам стриктно, а?

Аз не слабея от високобелтъчния режим,но съм забила на едни килца и това е  Peace

Хайде наоколо съм  Crazy

# 186
  • София
Добро утро, Страхотни!

Мечтателка , Hug мерси за кафето. Внимавай, защото сега ти е критичния момент след отслабването - не допускай да иде на кино резултата от диетата - ще се спавиш - ние сме с теб!  Peace

Кала , Hug аз не се каня за след Великден , а за от понеделник , че тази седмица много рожденници покрай мен и то все големи купони , та ще съм режимна между купоните , а на купоните - не  Mr. Green Та от понеделник мисля да съм стриктна до Великден, а след това пак.  Thinking

Миленски   Hug браво за минуса!  smile3501 newsm68 newsm44

Пипи , Сати , Мими, b_ivanova ,  Hug Hug Hug

Страхотен ден на всички Страхотни момичета !

# 187
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Наистина сте страхотни дружки! Heart Eyes Hug

По -добре съм. Направо съм си добре .Оказа се, че не съм имала Т , както предполагах, а е било от  недоспиване, преумора и нерви. Всичко това е свързано с прегледите на малкия ми син при  УНГ.Историята е дълга и широка , но засега всичко върви добре и не се налага да махаме 3-тата сливица.

Резултата от вчерашните солети и вода е - 1 кг почти. Flutter Но не бързам много да се радвам, че 1 кг винаги варира...Да не взема да го наваксам за 1-2 дни.  Laughing Но ще си поправя лентичката. Party

Milenski76 , Кала, Лиде, Мечтателка, pipy  Hug Hug Hug

Ще пиша след малко пак...

# 188
  • София
Сати   Hug и на моята дъщеря искаха да и вадят третата сливица като беше малка, но се размина и вече го израсна този момент. Дано и при вас стане така.  Peace Гледам линийката ти отброява в петата десетица!  smile3501 newsm68 newsm44

# 189
  • при моите деца .....
Здравейте,
виждам днес новините са добри!
Аз съм трети ден на режима на Ипократис, но си ви посещавам, че след Великден и офанзивата с яйцата и козунаците може да направя една страхотна диета!
 newsm51

Успех на всички!

# 190
  • София
Лиде, благодаря ! Hug

b_ivanova, много е хубаво, че се отбиваш. Hug   Да, наистина след Великден ще се хванем всички много сериозно, май. Laughing

То и аз, както виждате в момента не съм в режима, вече 2-ри ден.
Отидох на другата крайност и не мога да хапна нищо повече от солетки и вода.
Надявам се от утре да съм режимна, че това нехранене е много вредно.

Селд малко ще пием чай и ще се появя отново. Wink

# 191
  • София

То и аз, както виждате в момента не съм в режима, вече 2-ри ден.
Отидох на другата крайност и не мога да хапна нищо повече от солетки и вода.
Надявам се от утре да съм режимна, че това нехранене е много вредно.

То не знам дали е вредно, но със сигурност ще си имаш проблеми с  smile3550!Поне аз съм така.
Хапвай по някой друг плод или зеленчук!

# 192
Хей ме на и мен пак  Crazy

Сати, честита ти 5-ца;)

Аз само се чудя как сте свалили по толкоз много килограми от таз диета....аз свалих 6 и това е засега и си почивах,и започвах,а и съм режимна с редки изключения ...и пак съм си 76.5 и не мърдам  Peace

Б_иванова, на режима на Ипократис му харесвам свободния ден  Blush Blush Blush

Наоколо съм  Crazy

ПП Дечко пак е болен,аман таз година еййййййййй
Малко ОФФ: в коя частна клиника да го заведа ако ми се наложи(в София съм)?!Говориха ми добре за Токуда?!

# 193
  • София
Milenski76 , аз вчера бях с проблеми със стомаха. Затова се наложи да не ям нищо....Ако сега хапна салатка, мисля че пак ще тичам до WC Sick "Проблемацията " ми е друга...

Kaлa, не ходи в Токуда! Моя лична препоръка. Близка лекарка ми каза да не водя там детето. Няма да разказвам подробности.
А защо частна клиника?
 За частна съвет не мога да ти дам.  Иначе в 3-та градска са много добри .
Нека и друг да каже, но това са моите впечатления...

Какво му е на детенцето ти? Кажи да те посъветваме за специалист, примерно..

За килограмите не знам какво да ти кажа. Аз от раз смъкнах най-излишните и после мноооого бавно по 1-2 кг. Явно от един момент става доста по-трудно.
Бях пускала снимки " преди-след "...и аз не вярвах ,че може да се получи...Но стана.

# 194
  • София
Девойки хайде на кафето,след малко отивам да си правя!
Сати вече си към "5"-иците,браво!Само ми разбуди любопитството с Токуда.Уж я хвалят,какво ожбслужване,какво нещо...но може пък педистрите да не са добри.
Кала ти кога цъфна в София?Освен да си уредим една Страхотна среща.
Бързо да оздравява детенце.Иначе за д-р Масларски съм чела добри отзиви.Май във Вита работи,но не знам по домовете ли ходи или ти си водиш детето срещу заплащане.
Мисля че и МЦ "Детско здраве" го хвалеха,но да не излъжа.
Да се похваля денс се ограничавам,само на белтъчини съм...оф май не съм,лютеницата какво е  newsm78?И естествено кафе...

Общи условия

Активация на акаунт