Страхотна Диета за Страхотни Тела 12

• 11 773
  • 323
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ами то разни хора - разни мнения....Нали знаете. Но понеже се бях засилила за УНГ в Токуда , ме предупредиха . Аз, разбира се отказах. Говоря само за себе си.
 Не знам какви специалисти има там , но не съм чула за утвърдени имена. Иначе имат страхотна апаратура. Нова болница, хубаво обслужване. Но си трябва и добър специалист/опитен/.Все пак моят случай беше за УНГ.

А за педиатър, може би няма проблеми. Peace

Хайде на чаяяяят!

А може и кафенце , Мечтателка  Hug

# 196
  • София
Оф Са-а-а-ти-и-и мнооу съм заблеяна хич и не съм видяла кафето и си направих сама.Мерси!
 Hug
А ти къде заведе малкия на УНГ?Навила съм си на пръста да заведем дъщеря ми при Френгов,но вероятно след Великден.Отлагам прочитането на присъдата...махане на 3-тата сливица,а и ще навърши 3 та поне тогава да е.

# 197
  • София
Точно при него бяхме сутринта! При д-р Френгов.Много мил ,внимателен, много обяснява , направи обстоен преглед и каза ,че засега не ни е проблема 3-тата сливица.
Като решиш да я водиш, ми пиши на ЛС да ти дам координати.  Peace

# 198
  • София
Точно при него бяхме сутринта! При д-р Френгов.Много мил ,внимателен, много обяснява , направи обстоен преглед и каза ,че засега не ни е проблема 3-тата сливица.
Като решиш да я водиш, ми пиши на ЛС да ти дам координати.  Peace
Четох тук във форума,че се ходело след обед при него без час и се чакало,когато ти дойде реда.
Иначе аз съм водила малката при Тодоров от ИСУЛ още в края на август.Предвид това че ходи на ясла беше категоричен за вадене на 3-тата сливица,въпреки вероятността от рецидив и крехката и възраст 2.2 години тогава.

# 199
Ето ме  Crazy

Ами има лек бронхит и пие антибиотик+кортизон 3дни и после ако имам съмнения би ми се искало да го преслуша някой  Peace

В петък идваме  Peace За срещата съм на линия(само на 18 вечерта съм заета)!Дано има и други желаещи,но надявам се да не страхотно диетична ...ужас,а уж режим щях да спазвам  Blush Blush Blush,отсега се точа на любимия ми китайски и ...да не изброявам  Blush Blush Blush

Май съм наоколо  Mr. Green

# 200
Здравейте момичета  Hug записвам 5-ти успешен ден  Peace е то още не се е мръкнало  Rolling Eyes 

отсега се точа на любимия ми китайски и ...да не изброявам  Blush Blush Blush

Кала само разваляш дисциплината  Naughty Heart Eyes дано детенцето ти бързо да се оправи  Peace

Сати честит ти минус  smile3501

аз утре ще се претегля и ще отчета резултат  Whistling

# 201
момичета октомври стигнах до 52... заедно с вас сега съм 56-7 а след месец бала чука на вратата пак а аз ще пръсня роклята. пуст характер не мога да започна още  smile3511 Banghead а много искам ама корема ми се разщити вече, а си знам че това мойта диета. все викам да минат малко изпитите че много лощо ми става и трябва да си седя повече унас а като уча и само търся нещо.ще се набия вече сама  fight май май ще почвам от утре ( дано не е като  типичното "от утре" )

# 202
Добро утро Страхотни!
Кала бързо да се оправя детенцето.
Браво на всички за минусите. Аз си седя на моите килограми и не помръдвам ни нагоре, ни надолу. Сега заведох малката на село, че още ме е страх да я пусна на яслата и снощи майка ми развали цялата диета. Е разбира се не ми е тъпкала в устата но пуста мойта лакомия не спира да ми се яде. Но от днеска смятам да съм режимна  и това е остават ми да сваля 4-5кг и накрая да се изложа ще си е цяло нещастие. Смятам да намаля цигарите и да включа малко спорт, че работата ми е седене цял ден пред компютъра и дупето ми ще се сплеска вече да седя. С вас съм няма да се откажа докато не сваля и последния грам.
МНОГО МИНУСИ НА ВСИЧКИ.
Роси какви са тия плюсове вземай се в ръце и на бала да си най-красивата.

# 203
  • София
Добро утро страхотни!Къде сте се изпокрили?

Едно кафенце за събуждане от мен.

Желая Ви хубав минусов ден без никакви изкушения!  bouquet

# 204
и аз точно сега правя кафенце (добро начало Simple Smile ) само да питам като ще е един плод/зеленчук нали същото през целия ден трябва. А кафето с мед има ли проблем? сигурно прясно мляко не може  Confused

# 205
  • София
ЙО - ХО - ХО  И  БУТИЛКА РОМ (или бутилка мляко) !!!  Свалила съм общо за 3 дни - 3 кг!!!!!

Може би толкова бързо ги свалих, защото тези 3 кг ги качих 10 дена преди диетата - бяхме на почивка ол инклузив и се тъпках като невиждала ядене...Те затова хората казват, че като вземеш мерки навреме, е лесно.Но като отлагаш за по-натам, си остават трайно качени килата.

Не зная, може пък да съм намерила най-после "моята" диета.Дано да е така, защото я "търся" от години.

Роси, и аз преди няколко дена питах нещо подобно и ми отговориха, че може 1 каф.л. мед за деня.А на 1 стр. пише, че плода, зеленчука, въглихедрата и белтъчините са еднакви през целия ден.Прясно мляко не може.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 09:41 от Milenski76

# 206
  • София
и аз точно сега правя кафенце (добро начало Simple Smile ) само да питам като ще е един плод/зеленчук нали същото през целия ден трябва. А кафето с мед има ли проблем? сигурно прясно мляко не може  Confused
Аз знам,че кафето не трябва да е със захар,мед и т.н.Но по принцип от 12 години го пия така и всъщност не съм се интересувала с какво може да бъде.Но мисля,че и прясно мляко не може.
Да през целия ден плода/зеленчука трябва да бъде един и същи.

Миленски76 браво за премахнатите килца.Дано си намерила твоята диета!

# 207
Добро утро и от мен  Crazy

Росси, Hug Успех и Много Минусчета   Peace кафето аз го пия с мляко+2лъж захар,но иначе не мога  Rolling Eyes 2 кафета за деня  Peace

Миленски  БРАВО БРАВО   bouquet  bouquet  bouquet Продължавай все така   bouquet  bouquet  bouquet

Пипи ,  newsm43 покривам се  newsm43 и няма да разказвам за прегрешенията си обещавам  newsm56

Дечко е по-добре ...благидаря ви  Hug Ще го измисля на място при кой да го заведа да го преслуша  Peace

Аз май бях забила на едни килца,защото днес ми дойде МЦ...малко по-рано и неочаквано  Rolling Eyes

Наоколо съм  Crazy

# 208
благодаря за бързите отговори.днес ще гледам да е зеленчук... и к.мляко.Пожелавам ви и на вас многоооооо - - - - - - - успех   bouquet

# 209
  • София
Добро утроооо! Hug

mimi_msm , май всички сме така. Ето аз 2 дни бях на солети и вода, поради "технически причини" , но вчера вечерта бях на гости , смесих храни , хапнах и салата ...."и отиде коня в реката" Embarassed Rolling Eyes
 Но както е казала Milenski76, вземат ли се мерки навреме е лесно. Peace
Браво Milenski76!!!!

Така, че линийката няма да променям. Нека си ме стимулира. Mr. Green

Ме4тателка
, мерси за кафето...мммм , пия си го в момента. Wink

Kaлa, радвам се че дечко е по-добре!   Heart Eyes В Белия списък за доктори в София, може да провериш.

_Rossy_ , до бала има цял месец, ще успееш!!! Peace С теб сме!

Лиде, pipy   Hug

Страхотен, слънчев ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт