Страхотна Диета за Страхотни Тела 12

• 11 771
  • 323
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug Hug Hug

МечтателкаHug мерси за кафето   bouquet

_Rossy_   welcome добре дошла и успех!  newsm10

Сати   Hug  за една вечер не вярвам да имаш особени "поражения"  Peace

КалаHug дано детенце бързо се оправя ,  Peace аз не мога да ти препоръчам клиника, защото моите все си ги водя при личния ни лекар и нямам наблюдение към частните клиники, а работя в детска градина, така че и от професионална страна нямам наблюдения.  newsm78

Milenski76   Hug браво - ето това си е Страхотен резултат! newsm68 newsm44 smile3501

Мими Hug само така - никакво отказваме до последния грам - а ще ги преборим тез гадини/килограмите/  smile3521

ПипиHug браво за режимността  smile3501, успех на меренето!   newsm10

Аз тази седмица нещо хич не съм режимна - не че ям количества, но все пак не спазвам Страхотния ни режим - така че не се меря , за да не се стресирам  Mr. Green Мислех между празниците да си спазвам режим, но нещо не ми се получава - не мога ден да съм нережимна и после два режимна и след това пак отначало. Така че тази седмица я пиша свободна , а от другата - пак съм си в режима, че време до лятото не остана!  smile3506

Тези дни не мога да съм много с вас , че в къщи компютъра ми развален  hit , в работата нямам много възможност  smile3516 но се надявам събота и неделя да имам вече компютър, ако не се окаже, че ще ми трябва нов Mr. Green

Пожелавам ви приятен слънчев ден с много минусчета!   newsm51 newsm51  newsm51 newsm51 newsm51

# 211
мерси за топлото посрещане, знам че заедно можем повече. успехииии  Praynig Hug

# 212
Ей ме на и мен  пак Crazy

Сати, мерси за подсещането   bouquet

Видях,че и доцент Томова(при нея съм била на фетална морфология) е в списъка,може и на нея да се обадя,ще го измислям в неделя;)

Лиде, ще се раздвижвам май,а  box ?! Но няма да е днес,че така ме боли корема и се отказах днес да съм режимна,а и довечера ще хапнем готово нещо и няма да е много високобелтъчно  Crazy

Наоколо съм  Crazy

# 213
  • София
Ехоооо, къде стееее  Rolling Eyes

Кала, да ти мине бързо и приятна вечер! Hug

Аз хапнах преди малко, приготвям се за спорт и довечера няма да вечерям. Може би някой плод или зеленчук. Нали така си правя след спорт /ако успея/ .
Тоест размених храненията, защото ми трябва малко енергия за гимнастиката. Wink

Хубава вечер на всичкиии Heart Eyes

# 214
  • София
Ох, момичета, започвам да огладнявам...Днес съм на въглехидрати.Нещо боба не може да ме нахрани.Поне да можеше малко хляб...  Praynig
 Ще взема да направя една гимнастика за убиване на апетита.  261uu
Друго си е месцето. smile3518По-лесно се изкарва деня.

# 215
Шести ден режимен,но снощи малко се изложих  Embarassed Embarassed Embarassed

Ох, момичета, започвам да огладнявам...Днес съм на въглехидрати.Нещо боба не може да ме нахрани.Поне да можеше малко хляб...  Praynig
 Ще взема да направя една гимнастика за убиване на апетита.  261uu
Друго си е месцето. smile3518По-лесно се изкарва деня.

Миленски не се предавай  Peace спомни си за радостта от свалените килограми  newsm10

Сати веднъж като влезеш в ритъм няма да имаш такива "подвизи"  Heart Eyes

Кала,Лиде  Hug

Роси   welcome щом искаш ще успееш  Peace

# 216
да се похваля...само с 2 млека и 2 марулени салати днес.много не можах да спазвам часовете но не зависи от мен.доволна съм  Flutter дано само на пут за лягане не се изложа  Embarassed

# 217
  • София
Гимнастиката помогна да преодолея глада!!! Laughing Обаче преди това наруших с 1 филийка Бонус Embarassed
Ще видиме присъдата утре...

# 218
добро утро на всички.едно кафенце за разсънване с много слънчеви усмивки през деня... http://alameda.files.wordpress.com/2007/09/coffee.jpg
аз закусих вече с месце и краставички  Embarassed ама пуст глад поне е по програма  Whistling
успехи

# 219
  • София
Роси, добре че ми напомни да си направя кафе - все забравям и като стане 15 ч. ужасно ми се доспива, но пък вече ми е късно за кафе - ще се разбудя за цяла нощ...

Присъдата от вчера е ЗАСТОЙ.Ами то с тоя боб...Вече на въглехидратния ден ще ям ориз или картофи, никакъв боб!Коремът ми се разду като на крава!Дано днес на млечния ден да компенсирам!

Миленски не се предавай  Peace спомни си за радостта от свалените килограми  newsm10

АБСУРД, никакво предаване!Леки прегрешения и пак напред!!! newsm10

# 220
  • София
Роси мерси за кафето,аз както обикновено вече съм на второ.
От два дни гледам да ям само или основно белтъчини.И се тъпча с нитратни салатки.
Миленски застоя все пак е по-лека присъда от качване на грамчета.
Хайде хубав ден,страхотни! Hug

# 221
  • София
Здравейте  Hug

Milenski76 , аз пък от въглехидратната храна страшно се засищам. Като ям пилешко или риба, озверявам от глад  още преди 16,00ч... Rolling Eyes

pipy,   _Rossy_  Hug
И мерси  за кафето. Wink

Момичета, да ви кажа, не че се отчайвам, ама....забелязвам, че наистина с възрастта става все по - трудно свалянето на кг. Не, че съм престаряла, но все пак не съм на 23г. Тогава, след раждането на 1-вото ми дете,   само с ограничение в малки порции и без хляб, за една година свалих всичките си излишни кг и станах като ученичка. А даже и не спортувах.
И другото, което си мисля ...ами аз няколко години задържах наднормено тегло и организма си спомня. Как сега да го прилъжа...Свалих най-излишното и сега не мърдам.

Нищо де, продължавам. Толкова  е хубаво с вас. Heart Eyes 

Страхотен
петъчен ден! Hug

# 222
  • София
Е-е-е Сати сега на възраст ли ще се обиждаме?То и моята не е малко  Sad,но след първото си дете не можах да стигна заветните студенстски 50 кг.А след второто,макар и на 34 успях.
Благодарение на Страхотната диета!
Ще успееш дерзай,не се отказвай,последните килца са най-трудни.
Аз например исках да съм 48-49,ами нещо не се получава,за мен пък те са недостижими,защото това са ми килца отпреди 15 години и повече  Sad.А организма ми е свикнал толкова години на 55 кг. и около тях.
Много сме,силни сме,заедно ще успеем! Hug

# 223
  • София
Мечтателка, в никакъв случай не обиждам на възраст.  Grinning Никога, ама никога, не съм се притеснявала от това на колко години съм. Peace Неправилно си ме разбрала. Просто така го пише и в здравните сайтове. Факт е, че с всяка изминала година метаболизма се забавя. Peace Peace Peace  Просто си разсъждавах в писмен вид. Grinning

Благодаря ти за подкрепата. Hug Ще успеем, разбира се!

# 224
  • София
Сати не съм се обидила,пошегувах се с възрастта.Но е факт,че остарявам,бавно и неусетно почти...
Зная,че с напредване на възрастта метаболизма се забавя и става по-трудно,но ето аз като "по-възрастна" успях да достигна килограми,за които дори не си мечтаех.
Наистина вярвам,че ще стигнеш 55,нали към толкова се стремиш!

Общи условия

Активация на акаунт