Машина за хляб - 9 част

• 60 872
  • 664
  •   1
Отговори
# 510
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ  newsm44

# 511
Мами, имам нужда от помощ! Току що заредих новата машина за хляб: Мулинекс, на 3 та програма. Спазих всички пропорции. Лампичката свети и отчита време, обаче вече 15 минути не е започнала да меси. това нормално ли е? Може би трябва да загрее предварително, в упътването нищо не пише  #Crazy

# 512
Мами, имам нужда от помощ! Току що заредих новата машина за хляб: Мулинекс, на 3 та програма. Спазих всички пропорции. Лампичката свети и отчита време, обаче вече 15 минути не е започнала да меси. това нормално ли е? Може би трябва да загрее предварително, в упътването нищо не пише  #Crazy

Загрява. Спокойно. Ако е около 3 часа програмата, подгрява около 20 мин.

# 513
Благодаря мнооооого !!!!! Вече  помислих, че е дефектна. програмата е 3 часа и 45 минути.

# 514
  • тук
Сигурно вече сте извадили и хапнали хляба, но по принцип 3 програма на Мулинекс-а е за пълнозърнести хлябове и при тях загрява. Трябва да имаш книжка, в нея има една таблица с минути - следи внимателно и не се притеснявай Simple Smile

# 515
Да, по рецептата правих селския хляб, сложих и брашната, които бяха посочени.Остават още 30тина минути, обаче "хлътнал" ми се вижда  Sad,ама нали е за първи път. . .

# 516
ами хлътнал, щото е превтасал! 3 часа и 45 минути - мнооого дълга програма, много!

# 517
  • София
Аз откакто съм с Мулинекс правя хляб само на програма 2-тя е около 2ч и 10мин.Никога не ми е превтасвал. Peace

# 518
Аз откакто съм с Мулинекс правя хляб само на програма 2-тя е около 2ч и 10мин.Никога не ми е превтасвал. Peace

е, за толкова време няма как да ти превтаса, но тази програма е 3 часа и 45 минути - 1час и 35 минути отгоре.

# 519
  • София
Да де,именно това имах предвид и аз Wink-може да ползва без проблем съкратената програма и няма да и превтасва хляба.

# 520
  • София
От няколко дена имаме Мулинекс, досега сме направили 3 хляба, все на 1 режим, около 3ч,15 минути. Направи ми впечатление, че въпреки че правим средният размер хляб - 1кг, така бухва, че почти ще опре в капака  Laughing. Дали ни е дълга и на нас програмата или прекаляваме с маята  newsm78

# 521
добър ли е на вкус и вид? това е най-важното!  Simple Smile

3 часа и 15 минути е абсолютния максимум, дори за зимния сезон.

# 522
От няколко дена имаме Мулинекс, досега сме направили 3 хляба, все на 1 режим, около 3ч,15 минути. Направи ми впечатление, че въпреки че правим средният размер хляб - 1кг, така бухва, че почти ще опре в капака  Laughing. Дали ни е дълга и на нас програмата или прекаляваме с маята  newsm78
Щом имаш МУЛИНЕКС значи имаш и дозатор и рецептурна книжка.За бял хляб(основна рецепта) аз слагам всичко по книжката само малко повече вода.За хляб 1000гр.+10-15 гр. и суха мая пак по рецептата 1,5 от дозатора.Но за ръчен хляб-точно по книжката защото има три вида брашна и последния път сложих повечко вода и не стана много хубав.

# 523
  • Разград
И моята машинка е Мулинекс.Преди си правихме всеки ден хляб на 2 програма-3,30 часа.Никога не ми е превтасвал,чудесен беше.Сега съм си намерила рецепта за бърз хляб и само него правя,че не ми се чака толкова дълго.

# 524
  • София
На вкус е супер, правим го точно по рецептата от книжката  Peace. Само дето се чудя, ако реша да направя по-голям хляб какво ще стане, щом сега излиза над контейнерчето.
max-mama дай и на нас рецептата за бързия хляб  Grinning, или я има в книжката  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт