Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 074
  • 695
  •   1
Отговори
# 615
iznamerih o6te 3 celi banski ot 'li4nata mi kolekciq",naduvaemi: du6ek,vazglavni4ka,poqs ,planik;havlii malka i golqma ;kofi4ka s lopatkii krem Avene 60 faktor. rema iskam da go dadete na nqkoe ot golemite momieta  li4no.

# 616
момичета,здравейте!!!! Hug Grinning аз вече съм варненка,всичко е нормално,благодаря на всички за подкрепата и най-вече на духчето  bouquet много ми е кофти че не можах да отида пак да видя децата,но най-важното е че все пак някой ходи,сигурна съм че се радват дори когато малко хора ги посещават.липсвате ми,ще продължа да пиша,ще се постарая  да продължавам  да помагам когато мога Heart Eyes Grinning

# 617
момичета,здравейте!!!! Hug Grinning аз вече съм варненка,всичко е нормално,благодаря на всички за подкрепата и най-вече на духчето  bouquet много ми е кофти че не можах да отида пак да видя децата,но най-важното е че все пак някой ходи,сигурна съм че се радват дори когато малко хора ги посещават.липсвате ми,ще продължа да пиша,ще се постарая  да продължавам  да помагам когато мога Heart Eyes Grinning

Аничка,и ти ни липсваш.

# 618
ани4ka успех в новото начинание! Peace
Драсвай, когато имаш възможност.

# 619
Аничка желая ти само успех и късмет в новия град.

А сега да питам- дадоха ми проходилка,аз мисля и моята да дам,един голям и един по-малък камион,пистолети - средни и 2 големи пушки водни.Имам събрани дрехи.Днессе видях и с Дефи,която също има 2 кашона с дрехи и ще ги даде.В бебешкия ще приемат ли проходилките и има  една детска количка от по-старите модели на Чиполино мисля че беше.
Духче трябвада се уговорим да ти дам всичко за склада и вече където каквото трябва да се разпределя.
Ще закупя 2-3 федербала и някоя волейболна топка и ще видя друго какво мога.Сега изчезвам че дребната ми лази в краката и вече изтрещява  Grinning

# 620
Здравейте и тук!
Аз също ще се поровя да видя банските как са, че определено от преди раждането няма да ми стават, а май имах 1-2 почти нови.
Аничка, топна ли се в морето или вече си наистина варненка, коята не вижда с месеци морето Simple Smile
Поздрави на всички!

# 621

А сега да питам- дадоха ми проходилка,аз мисля и моята да дам,един голям и един по-малък камион,пистолети - средни и 2 големи пушки водни.Имам събрани дрехи.Днессе видях и с Дефи,която също има 2 кашона с дрехи и ще ги даде.В бебешкия ще приемат ли проходилките и има  една детска количка от по-старите модели на Чиполино мисля че беше.
Духче трябвада се уговорим да ти дам всичко за склада и вече където каквото трябва да се разпределя.

Ивка,на проходилките много ще ти се зарадват в дома.Направо,ако имаш възможност ги носи,ама вземи свидетелство за дарение.

А за количката,нямат нужда.И в тоя случай да те питам - тя лятна ли е,че такава ми трябва?

# 622

Аничка, топна ли се в морето или вече си наистина варненка, коята не вижда с месеци морето Simple Smile

май започвам да ставам,защото за цяла седмица само веднъж отидох и то за 1 час,ама покрай това учене...много ми липсвате момичета Cry

# 623
Кабзи не е лятна,комбинирана се води, от големите е и е тежичка.

# 624
и аз имам някои не=а за малкия дом.в слада илитам направо?искат ли постелнобелйо и само ново ли?А обувки?

# 625
Кабзи защо е това свидетелство за дарение,аз мислех да ги дам на Духчето в склада и като се посъбератна едно да се занесат.Ама както кажете така ще стане,ако Мона реши да отиде да ги дам на нея и тя да вземе каквото трябва.Днес купих 2 федербала и една футболна топка за Брестовица,ще ги дам и тях на Духчето като решите да ходите,защото аз всеки един момент може да замина.Това се сещам за сега

# 626
Момичета дайте да се съберем да отидем поне да занесем нещата без да оставаме като толкова ги искат тия здравни книжки Confused  Имам много бебешки неща в склада,казвайте какво да измислим.
Да се опитаме да посъберем малко проходилки?Ако пишем в отчетната може и да се отзоват някои майчета.

# 627
Духче съгласна съм.Четвъртък,петък и събота мога да отделя време и аз,и който реши да отидем да занесем нещата. Hug

# 628
Привет,мамчета!

Мойто малко слънчице е болничко.

Влизам да задам няколко сериозни въпроси.
1.Кога ще ходим в Брестовица този месец?
2.Кога мислите да си направим среща?
3. не на последно място - ще правим ли септемврийска акция и на коя дата?Това трябва да го знам отсега,защото на момичетата в София им трябва това инфо до няколко дни.

Мона ми е дала бански за големите моми /цели/,спортни екипи на Каменица и др.неща за децата в Брестовица.

# 629
Кабзи бързо оздравяване на дечко  Hug.
За Брестовица не мога да кажа,тези които ходят трябва да се включат.За среща  в момента незнам дали изобщо може да се направи,защото всички са нанякъде.Снощи се видях с Мона и те заминават извън града,Луси я няма,Джаста май и те са на море,Дидката и тя чак другия месец се връща,и др.ги няма , ние другата седмица като свършим пустите кайсии  заминаваме.Много ще е трудно да се организираме.Сезона е такъв,ако стане най-много 4-5 я се срещнем ,я не и то зависи от деня и времето.Аз до вторник следобед може би ще съм тук,но пак нищо не се знае, ако има среща може и да дойда,но най-вероятно с детенце.След това поне две седмици няма да съм в града.
Колкото до септемврийската акция аз съм за и може би е добре да е в началото на месеца 1-2,някъде там.Писах в отчетната че събираме проходилки за бебешкия,дано някой се включи.
И в мен има неща за Брестовица,разбрала съм се с Духчето да и ги дам.Трябва обаче да разберем кога ще ходят децата на море,за да получат нещата преди това.

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 16:16 от Ива_Николова

Общи условия

Активация на акаунт