Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 065
  • 695
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
мнооого сме се разпръснали...
Аз съм все още тук,до средата на другата седмица вероятно,но ни предстои откриване на новия обект и съм плътно там,така,че 100% не мога да мръдна никъде.
Генова каза,че до към 12-15 най-късно трябва да им дадем плажните принадлежности,които сме събрали.След тази дата ще тръгне първата смяна от децата.

Миналата есен когато събирах учебните помагала за децата от Брестовица установих,че е по-изгодно да се съберат пари и накуп да се купят тетрадки,блокчета,химикали,...и т.н. от складовете.Излизат доста по-евтино.Имаме две връзки за складове,едната е Светла,а другата е моя близка приятелка.Иначе първо предлагах на желаещите те да закупят и да дадат каквото могат,за да не се усъмнят,че давайки парички бих злоупотребила с тях.
Преценете какво бихме могли да дадем от себе си и евентуално дата ,преди 15септември на която да обявим публично акция за набиране на помагала и други необходими неща.Мисля,че 1-2 септември е твърде рано,много от хората все още са на почивки и села по това време.Може би около 10-ти?

И пак да напомня на четящите темата да събират подходящи естествени материали за изработка на сувенири за базара,както и да използват летните отпускарски дни за направа на такива,така ще ни е много по-лесно и спокойно,като знаем,че не тръгваме от нулата и в последния момент както миналата зима.

# 631
  • Русе
Сетих с нещо...трябва да попитаме дали в дома разполагат с дигитален фотоапарат,ако не да им купим един,вече има на достъпни цени.За да могат да ги снимат дечицата,а ние евентуално да се погрижим за ваденето на снимките.много от тези деца пораствайки и напускайки дома тръгват с празни ръце и никакви материалн спомени за другарчетата си там и за хората,които са ги обгрижвали.Макар и не като в желания от тях живот,те  съжителствуват там като семейство и би било да имат лични снимчици,та дори и по 2-3 ,тръгвайки си от там.

# 632
Леле утре е 11-ти Confused  Дайте да се организираме набързо и да им пратим нещата,ако не можем да отидем до няколко дни.Имаме ли по какво да ги пратим всъщност?

Идеята на Джаста за фотоапарата ми харесва,но едва ли ще успеем,имаме 2-3 дни и сме една шепа хора останали Tired Аз имам един,мога да им го подаря,но няма да им свърши кой знае каква работа,защото проблема му е в батерията,която пада много бързо,след 5-6 снимки.А няма време да намерим нова.Може би ако някое майче има от старите фотоапарати с ленти,ние ще им вземем няколко ленти и после ще ги проявим.Като намеря батерия ще им подаря апарата,но сигурно ще стане по-късно.

За акция съм съгласна.дайте да правим,няма какво да го мислим толкова,а и в началото на септември ще сме повече хора мисля.И без това от карнавала насам нищо не сме правили.

Бебешките неща тия дни ще ги метна с мъжа ми до дома,само ми трябва телефон да се обадя преди това.

За среща-нека да е неделя,ако се съберем изобщо,нека пипе кой може.И ако успеем да го направим тогава да решим кога ще ходим и с какво най-вече.

Но нека сега да видим какво ще съберем за морето,защото нямаме време,обещахме все пак,а и те наистина си нямат нищо за там.

# 633
От мен скромно,но това мога 2 федербала,1 футболна топка - нови, и 2 водни пушки.За неделя ако има среща ще мога да дойда преди обед сама,ако е следобед с детенце. Hug

# 634
В неделя ако е по-раничко ще мога и аз,защото от 12 съм на работа.

# 635
Привет, момичета!

Надявам се да приведа в подходящ вид нашата проходилка и на кого да я предам - на Духче ли?

Ако се наложи транспортиране на багаж до Брестовица, напомням, че съм на разположение.

Поздрави на всички:))

# 636
Тел. на директорката на дома е 86 11 39 - д-р Веска Христова.Хубаво е тя да е там,като носите нещата.И пак напомням да вземете свидетелство за дарение,не за друго,а за да сме сигурни,че нещата ще се ползват от децата в дома.

За неделя предлагам,тези които могат,да се видим към 10ч. примерно наплощадката на  Кенора,че там е по-спокойно.

И дайте да съберем багажа за Брестовица на едно място.То стана ясно,че ще се възползваме от услугите на Снежина.Снежи,къде да ги съберем нещата,как ще ти е удобно - има багаж в няколко човека?

# 637
  • Русе
Може и на Здравка Генова да ги дадем,така или иначе пътува всеки ден до там с кола.

# 638
В мен има неща,ще взема утре и тези от Ива.Мона май е дала нейните на Ивка пак,така че ако има в някой друг казвайте.Повечето май са в мен,дайте да видим на кого ще ги дадем и кога,за да мога да наглася багажа и аз.

В неделя,10 ч. на Кенор ще дойда Peace

# 639
Ще дойда в неделя.Аз съм взела слънцезащитни лосиони и два комплекта кофичка и багерче с лопатки за игра.

# 640
В неделя и за ще дойда.Довечера ще дам моите неща на Духчето.В мен няма неща от Мона,говорих с нея тя ги е дала на Кабзи,15 е вторник,а доколкото си спомням Джаста беше казала до 12-15 най-късно трябва да им ги дадем. Hug

# 641
Момичета остава ли срещата за утре на Кенора към 10.Аз ще съм без малката.Кой ще събере нещата за Брестовица?До сега за неделя потвърдиха мисля Кабзи,Духчето,Илиана и аз.Дано Снежи и Джаста успеят, а и от другите ако се включи някой добре ще е . Hug

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 19:51 от Ива_Николова

# 642
Момичета,нека решим как,кога и с какво ще изпратим нещата.

# 643
Момичета,нека решим как,кога и с какво ще изпратим нещата.

Духче,утре ще говоря със Снежина и ще пиша,или пък тя ще пише  Hug.Радвам се,че ви видях днес,макар да не бях много адекватна.

# 644
И аз се радвам че се видяхме.Кабзи бързо да оздравяваш мила,никак не е приятно в тези жеги да си болен.Дано повече не ви спохождат болести Hug

Общи условия

Активация на акаунт