Аз съм все още тук,до средата на другата седмица вероятно,но ни предстои откриване на новия обект и съм плътно там,така,че 100% не мога да мръдна никъде.
Генова каза,че до към 12-15 най-късно трябва да им дадем плажните принадлежности,които сме събрали.След тази дата ще тръгне първата смяна от децата.
Миналата есен когато събирах учебните помагала за децата от Брестовица установих,че е по-изгодно да се съберат пари и накуп да се купят тетрадки,блокчета,химикали,...и т.н. от складовете.Излизат доста по-евтино.Имаме две връзки за складове,едната е Светла,а другата е моя близка приятелка.Иначе първо предлагах на желаещите те да закупят и да дадат каквото могат,за да не се усъмнят,че давайки парички бих злоупотребила с тях.
Преценете какво бихме могли да дадем от себе си и евентуално дата ,преди 15септември на която да обявим публично акция за набиране на помагала и други необходими неща.Мисля,че 1-2 септември е твърде рано,много от хората все още са на почивки и села по това време.Може би около 10-ти?
И пак да напомня на четящите темата да събират подходящи естествени материали за изработка на сувенири за базара,както и да използват летните отпускарски дни за направа на такива,така ще ни е много по-лесно и спокойно,като знаем,че не тръгваме от нулата и в последния момент както миналата зима.