Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 057
  • 695
  •   1
Отговори
# 645
Момичета как сте?
 Grinning

Казвайте коя кога се връща,че да можем да си организираме по-голяма среща.
Да обсъдим и акцията за септември.Само училищни помагала ли ще събираме?

Кабзи как си,оздравя ли?

# 646
  • Русе
Аз съм от заминаващите,утре тръгваме Mr. Green,жиовт и здраве да е ще се върнем към началото на септември.В мен има комплекти кофички и пояси,днес ми ги донесе Светла,ще се опитам утре да ги дам на Кабзи,че ми е най на път.
Ако някой летува на Обзор,Бяла,Камчия и региона и му е домъчняло за мен,да свирка.Ще имам интернет там,така че ще ви шпионирам
Весело и щастливо лято желая на всички Ви.До скоро! Heart Eyes

# 647
Духче,благодаря,оправям се вече.
За септемврийската акция само училищни неща ще събираме,тетрадки,химикали,блокчета,четки,лепила,раници и т.н. - всичко необходимо на ученика.
Луси и тя утре заминава на почивка.

# 648
Ами аз днес се завърнах от провинцията,вторник щяхме да заминаваме на море,но трошката се развали и е на сервиз.Не се знае кога ще стане,може и по нова година,но сега сме се навили да си купим нова кола.Така,че почивката ми се отлага и поне до към 2-3 август ще съм тук с малки изключения.
Кабзи надявам се ,че вече си се оправила.Дано повече да няма болни. Praynig Hug

# 649
  • Русе
Привет от морето момичета newsm08
Виждам,че редиците ни съвсем оредяха Sad
Много Ви моля,опитайте се да организирате нещо,месеца е на свършване,а имаме рожденници......Милите,много искаха да са сигурни,че ще отидем и този път няма да закъснеем.......
А аз им обещах,че няма да ги забравим......
дори и само две да отидат както предния път все ще е нещо.....Айде помислете как да стане...... Praynig

Кабзи,надявам се да си добре вече.Да не забравиш да  вземеш багажа от магазина.

# 650
И аз това си мислех днес...

Ако някой още иска аз съм навита,ще се опитам и ще направя всичко възможно да отидем.

Макар че ми се вижда невъзможно...ако трябва да съм честна.

# 651
Привет и от мен! Аз съжалявам че съм малко несериозна последните месец два, ама все кашлици и сополи ни морят, а последните 2-3 седмици ми се наложи и на няколко пъти да отскоча до София. Ако ще се ходи през седмицата до Брестовица, може би ще успея да се включа, само да не е сряда. Гого е на ясла вече и се надявам да няма повече болести. Иначе по план ние отлитаме другия понеделник (28-ми) на морето.   grinning039
Духче къде ходите следобед на разходки не мога да ви открия. Обади се някой път.
Ивка много съжалявам за колата Sad , дано скоро да си имате чисто нова   car003

# 652
от другата седмица и аз съм вече на разположение

# 653
Мона честито ти християнче,нали сега правихте кръщене  Hug

# 654
Няма ли желаещи за Брестовица?

# 655
Мона честито ти християнче,нали сега правихте кръщене  Hug
da,blagodarq!
Няма ли желаещи за Брестовица?
ami na men maj 6te mise razmineuikendanamore,taka4e moga.

# 656
Мили мами, почерпете се за РД на бъдещата третокласничка Яна.
Да ми расте здрава, всичко друго се постига!

# 657
da ti e ziva i zdravakakata Hug

# 658
  Това е за каката,да е жива и здрава
 А това е за теб Дидка    Hug Благодарим за почерпката.

# 659
Здравейте мами! Много се радвам като чета за грижите ви за дечицата в домовете. Бих се радвала ако мога да съм ви полезна с нещо. За съжаление финансите ми са ограничени, но любов към децата не ми липсва, макар самата аз все още да не съм майка. По образование съм педагог, работя като социален работник, а в момента работя по проекта за закриване на дома в Могилино. Е, толкова от мен засега, ще съм доволна ако ми пишете.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт