Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 066
  • 695
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
Добре дошла  Hug Благодарим ти, че искаш да се включиш към това, което се опитваме да правим. В момента сме в отпускарски застой  Laughing Но скоро пак запретваме ръкави.  Hug Ако желаеш, можеш да посетиш с някои от момичетата децата в Брестовица.
Момичета, много ми се идва Sad но започвам работа на 1ви и използвам последните дни, за да свърша всичко, което няма да мога да направя после. За септемврийската акция знаете за какво можете да разчитате на мен.  Peace Ако ще е събота и неделя мога евентуално да се включа и с присъствие на място за няколко часа. Ако таткото ни няма да работи тогава през уикенда, ще остана и двата дни, ако трябва.

# 661
  • русе
Здравейте, момичета, досега не съм писала при вас, случайно ви намерих. Моля ви, погледнете тази тема, вие доколкото разбирам имате опит в организирамнето на такива неща и може да ни дадете някоя идея, а защо не и да се включите, по същество ние също работим за подобряване живота на децата ни.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=316139.0

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 08:39 от mirelkata

# 662
Благодаря за топлото посрещане Деб. В Брестовица съм ходила само веднъж и тогава децата бяха на училище, пък и повода беше много неприятен - настинихме детенце там. Знайте, че можете да разчитате на мен след отпускарския сезон. Аз също съм отпуска, но за да работя с децата в Могилино. Grinning

# 663
  • Русе
Момичета, говорих с Деси. Тя от известно време е без компютър и ме помоли да ви предам, че в четвъртък ще са готови мебелите за дома и е хубаво да се отиде тогава, хем да се занесат и подаръците за рождениците.
Ако има желаещи, моля да се организирате за четвъртък преди обяд!  Hug

# 664
Браво за хубавата новина,дечицата ще се зарадват на новите си придобивки. Hug.
Добре дошла mishenceto, сигурна съм че опита ти ще ни е от полза.
 mirelkata може и ти и други да се включите и в нашите инициативи.  Hug.Четох темата ви и разбирам че има сериозна подкрепа от много места,това което общо взето е нужно мисля че сте го подсигурили.Аз също бих се включила в акцията,но за съжаление точно в този период няма да съм в града.Ако преди това имате нужда от разлепяне на плакати или нещо друго с което мога да помогна ще се включа за района около училище Възраждане и РУ .Ако има и още някой да ми пише.

# 665
mai4eta,v 4etvartakizpra6tam mebelite s kamion do brestovica-raztovarva i se vra6ta.v doma ne iskat sega da im se sglbiavat.no ako ima niakoia mama s kola mogem da si organizirame edno hodene do obiad,za6toto ot 13 imam angagiment.kabzi ve4e e zapo4nala organizaciata za podaracite.ako se nameri transport -vrazka po tel s kabzi ili bisko

# 666
Привет и от мен!

Вече съм с компютър.Ще имаме ли кола за четвъртък?

Мишенцето,добре дошла!Ще те чакаме с радост да дойдеш с нас при децата в Брестовица.Засега основните ни  усилия са насочени именно към тях.

# 667
мога да дойда ,но не съм с кола.

Да допълня,че имам дрехи тениски за момчетата и къси панталон за момичетата по 5 чифта.Нека някой ги вземе да им ги предаде преди да свърши лятото.

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 11:18 от mona25

# 668
Благодаря на всички!
Съжалявам, че не мога да дойда с вас до Брестовица, но през седмицата ме чакат дечицата в Могилино, а утре ще ни посетят англичани, които ще донесат материали за работа. Hug
Между другото, кметът на Две могили е издал заповед за затваряне на дома от 01.01.2009, въпросът е какво ще правим с децата?!

# 669
Нали щяха да им изградят защитени жилища,какво стана?Бях чула също,че тук във Възраждане където беше "Дом Майка и Бебе" щели да настаняват дечица от Могилино,затова изместиха социалните от там и ги върнаха обратно в бившето у-ще Смирненски.Горките дечица ще ги подхвърлят напред назад като някой кукли.Какво можем да направим и аз незнам.Някакви подписки,митинги ли.Да помислим ,ако можем с нещо да помогнем.
Мишенце пиши как са нещата и ако има нужда от нещо да знаем,мисля че всички останали ще се съгласят с мен.

# 670
Звеното "Майка и бебе" беше част от Комплекса за соц.услуги, който се намира в бившето  "Христо Смирненски". Услугата там беше преобразувана в Център за настаняване от семеен тип. Аз ще работя там като дойдат децата в края на август. В момента знам, че правят ремонт на сградата - преустройват я за деца с увреждания. Какво точно и правят не знам?newsm78
Момичета, вие ходихте ли в Брестовица, как са децата? При нас идваха едни англичани и донесоха дарения, само че този път протокола бе оформен на името на самите деца и така като ги извеждат те ще си тръгнат с тях, а не да изчезнат в забвение в този дом. Hug

# 671
 smile3501 smile3501 smile3501 Мишенце

# 672
 Браво, на нашия координатор за това.smile3501
Да знаете, че ще сте добре дошли като отворим къщата!

# 673
  • Русе
Привет на доста оредялата ни банда.Аз се завърнах за малко.
Виждам, че редиците ни са доста оредели и има тотална липса на автомобили.Много е кофти, че не можем да посетим децата сигурно им е много мъчно Sad
Да не забравя да кажа добре дошли на новите момичета Hug

И искам да ви съобщя, че вече започнах няколко неща за коледния базар скоро ще покажа снимки да си кажете тежката дума.

# 674
Тези дни ще ходя до ДМД/Дружбите/,че имам един кашон за тях и не ми се чака вече -явно организация нямя да има.Ако някой др. иска да праща нещо,моля..Всеки ден водя Мона на плуване там ,само намерете начин да ми ги дадете.

Общи условия

Активация на акаунт