Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 097
  • 695
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте на всички!!!Как я карате в тия жеги, ние сега извеждаме децата по-рядко навън, че директорката на дома не ни дава дори и под сенките да ги извеждаме.
Да се похваля нашите дечица от Могилино ще дойдат в края на август в нашата къща.

# 676
Добре дошли,дано тук да се чувстват по-добре дечицата!
 Мен така ме завъртя колелото,че имам много малко свободно време.
Луси,с какво си се захванала?

# 677
  • Русе
Свещници правя а ти се захващай със свещите, че ще има нужда Mr. Green
mishenceto, а колко деца ще дойдат при вас?

# 678
ами довчера бяха пет, днес ни уведомиха, че ще са шест /иначе капацитетът ни е 8/

# 679
Привет на всички,съжалявам,е ме нямаше тези дни,но трябваше спешно да се изнесем тези дни от квартирата,дойде ни като гръм от ясно небе,сега живеем при баби,свеките и т.н. Mr. Green докато ни стане апартамента.

Кабзи съжалявам,че не се обадих,мъжа и е загубил някъде зарядното на телефона и нямам батерия,то добре,че нет се намира поне.Има ли смъсъл да ти звъня за списъка?

Организация наистина няма никаква Confused и хора като гледам няма.
Поне да се съберем да решим дали ще правим септемврийската акция.Предлагам да се опитаме да посъберем и малко маратонки и обувки,защото положението там не е добре.

Добре дошли на Дидка и Луси,има да ни радвате с вашите красоти Hug

mishenceto вие да не би да излизате в парка с децата? Grinning

# 680
Засега само си правим планове къде ще ходим с децата - живот и здраве като дойдат дечицата и в парка ще идем. Само не знам как двама човека ще извеждат 6 колички smile3506.
Днес обаче изведохме част от големите момчета в центъра и една жена ни покани да пием сок в тях. Децата бяха много щастливи. smile3501
Мисля си обаче, че тук в града това едва ли ще ни се случи!?!

# 681
  • София
Здравейте, момичета!
Само заявявам желание да помагам!
Недейте да унивате, че редиците са ви оредели!
Предполагам, че причината за това е само отпускарския период!
Записвам се да следя темата!
Нямам представа досега как сте действали и в какви направления/в момента нямам и време да чета/, затова не се чудете, ако задавам тъпи въпроси, моля ви! Blush

# 682
  • Русе, у дома
Момичета, искам да попитам дали ходихте до ДМД в Дружбите? Имам едно ХА мляко и ХА каша, които не ми трябват вече. Ако не сте, мога да взема някои неща с мен. Малко ми е малък багажника, но все е нещо. Нямам здражна книжка и няма да ме пуснат.

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 22:46 от barfly

# 683
  • Русе
barfly, за момента не ходим там защото повечето от нас също нямат здравни книжки.Mona25 беше писала, че ходи всеки ден ако искаш пиши и на лични.
beauty, добре дошла  Hug ако следиш темата ще намериш с какво да помогнеш.И аз се надявам, че причината за затишието тук са отпуските.
EAspirit, хайде няма ли вече да ми ставате комшии GrinningДомъчняло ми е за вас .

# 684
Барфлай,ако млякото е от серията на ФРИЗОЛАК-а,ще го вземат и ако не е разпечатано,естествено.Макар,че те по принцип не вземат адаптирани млека и други храни без документ.

Бюти,добре дошла!

Духче,и аз чакам да се чуем и видим скоро с теб  Hug.Това,че ще ни ставаш комшийка,ме радва изключително.

# 685
  • Русе, у дома
На Милупа са и двете кутии, неразпечатани. Аз съм носила преди 3 години, имах пак ХА, само че на Нестле, взеха ми я без проблеми кутията. Ще пиша на Мона на ЛС. Благодаря.

# 686
ОК,Барфлай  Hug.

# 687
привет и от мен
Ние ходихме на море, насам натам а сега и ремонт си захванахме (ей така да не ни е скучно Simple Smile та много ме няма по форума
Добре дошли на новите надявам се след седмица да мога да се включа по-активно, а ще трябва и на работа да се върна след 3 месечен отпуск Sad няма как трябва да се папа Simple Smile
Поздрави и до скоро на всички

# 688
Здравейте мацки и ние се завърнахме днес следобед.Вече ще съм си тук, с много малки изключения за по ден два до Тутракан ако си отидем.Така,че съм на линия.
Духче избяга ми зетя,внимавай че не го давам лесно  Grinning.
Добре дошли на всички  Hug

# 689
Девойки,завърнахте ли се вече.Трябва да си направим среща в най-скоро време - имаме да обсъждаме някой неща.Кой е на линия?

Общи условия

Активация на акаунт