ЮЛСКИ БЕБЧЕТА'08 (тема 31)

• 12 068
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
 newsm59 hbdtu ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АГАТА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЧЕ ПРЕЗ ЮЛИ!Росини  Hug, много съжалявам за случилото се, дано скоро пак имаш повод за радост  Praynig

# 91
Ч Е С Т И Т  П Р А З Н И К,  М О М И Ч Е Т А   newsm51

Днес бил Деня на майката (мъжо ми го честити току що Laughing), на този ден Дева Мария е разбрала, че ще роди Божия син!!!

# 92
Инка,извинявай,не успявам да следя темите и със сигурност ми се губят  няколко мами.

# 93
  • Варна
Веси, искам и аз на бременни разходки, но незнам кой ще ме изтърпи, аз на 5 минути трябва да почивам, много ми е трудно.

# 94
  • София
Агата, честит рожден ден! Желая ти на първо място много здраве. Нека живота да ти поднася
много прекрасни изненади, и Юли месец да гушкаш прекрасното си дете.

Днес е Благовещение, честит празник на всички майки.
Нека Богородица да бди над нас, да ни пази и закриля.

# 95
  • София
Да днес е благовещение - освен благата вест в България празникът се свързва по-често с идването на пролетта и затова на този ден задължително трябва да се яде „нещо зелено“ (коприва, спанак, лапад и др.) Празникът се пада винаги през Великия пост и на него се разрешава риба. На празника празнуват всички с името Благовест, Благовеста, Благой, Благойна, Богдана, Богдан и други.
Така че и честит имен ден на всички празнуващи!!   bouquet

# 96
  • София
Агата, Честит пожден ден ! Желая ти да бъдеш много здрава и щастлива! Много късмет и любов на теб и цялото ти семейство!

Пумичка, аз и първия път родих в МД при д-р Дуковски. Сега той ми следи бремеността и ЖЗ пак при него ще раждам лятото.

# 97
  • Варна
Веси, искам и аз на бременни разходки, но незнам кой ще ме изтърпи, аз на 5 минути трябва да почивам, много ми е трудно.
И аз съм същата , както съм и едрогабаритна вече яко ..вървя и се задъхвам, полека - лека ..ще се разхождаме..

# 98
  • Варна
Веси и Инка и аз съм бъдеща майка на момченце. Поне засега се вижда, че е мъж. Ами хайде през лятото да ходим заедно на разходки в морската. Аз живея до Пикадили център.

# 99
  • Варна
Веси и Инка и аз съм бъдеща майка на момченце. Поне засега се вижда, че е мъж. Ами хайде през лятото да ходим заедно на разходки в морската. Аз живея до Пикадили център.
На близо си ми ...  Mr. Green Перфект  Hug

# 100
  • София
Хайде, варненските мами се уредиха  Grinning
Някоя мама от София има ли от Света Троица и района. Засега с Коколин сме съседки и се оказа, че сме излизали в един и същи парк с децата, но само времево малко сме се поразминали.

# 101
  • Варна
И ще разглеждаме бебешки магазини  Laughing. Веси, вчера не ти ли харесха заместник? Предлагам при неветровито време да се разхождаме. Аз съм по- далечко но мъжа ми обеща, че ще се престраши най- накрая да ме пусне с колата сама до морската лятото, а засега ме возят, така че пак няма проблем.

# 102
Е ние като ще сме майки на момиченца неможе ли да се разхождаме с вас. Аз от 04.04 съм в отпуск така че мисля да не се пребирам в къщи много. Е и работа си имам в къщи, но всяка сутрин по малка работа в къщи а следобад като се позатопли айде навън. То това детенце иска чист въздух пък в този офис дето съм затворена по цял ден ......, а и сме 14 човека в една стая представете си  Rolling Eyes Не ми дават да отварям прозореца че им било студено, а аз умирам нямам въздух. На работа стоя по къс ръкав от доста време. Сигурно в стаята е поне 35 градуса, но на мацките все им студено. Когато съм ходила на гости точно на тези с притенциите у тях изобщо не е топло даже съм умирала от студ. Явно от тук събират топло за вкъщи.

Да ви се оплача цяла нощ не съм спала от киселини и сега продължават, повръща ми се а немога ужасно е и съм на работа.

# 103
Разбира се, че ще ходим на разходки Laughing Аз скоро ще се местя във Възраждане, сега живея близо до Окръжна и предпочитам този район за разходки. А ходи ли ви се на училище за родители? Вчера звънях на Окръжна, обясниха ми, че има този четвъртък от 3 часа, бременните се събирали до спешния център, където спират линейките и лекцията струва 4 лв.

# 104
  • Варна
Я се стегнете бе мимичета. Трябва всеки ден да се върви за тонизиране на мускулатурата. Аз ходя и се връщам пеша от офиса и целия ден се чувствам много добре.

Общи условия

Активация на акаунт