ЮЛСКИ БЕБЧЕТА'08 (тема 31)

• 12 061
  • 318
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз също много трудно спя,имам киселини почти непрестанно и вчера даже не дойдох на работа #Crazyнеможах да стана...Ми то така е,като се въртя до 4 сутринта така е.А иначе едвам се влача,но гледам да се движа...доколкото мога

# 106
  • Варна
А това училище за родители на ул. Битоля 1 не е ли добро. Аз още не съм ходила, но мислех там да посещавам лекциите, когато съм си вече вкъщи.

# 107
  • София
Много ми се ходи на училище за родители и изобщо на всякакви събития. Имам още 2 месеца на работа, как ще ги изтърпя не знам  Sad
И аз още си нямам заместник и това е най-лошото. Никой не се трогва, шефа ми говори за шест  #Crazy месеца напред?!?! Накрая ще си хвана шапката и да се оправят.
Искате ли на среща другата седмица? Събота и неделя естествено, 5 и 6 април?

# 108
  • Варна
Крис ив, ама ние с тебе сме на еднаква възраст и с еднакъв термин  Simple Smile. Макар че моят малък мъж сигурно ще го извадят юни, нали секциото е 10 -ина дни по- рано.
Сисони, майките на момиченца са със задължитено присъствие  Hug.
Кисса, а може ли повече инфо за училището? Аз съм много навита.
Крис, когато има контракции нетрябва да се ходи много, трябва да се пазиш. При мен има такъв проблем. Затова си почивам на доста пейки и столчета.

# 109
  • Варна
Е ние като ще сме майки на момиченца неможе ли да се разхождаме с вас...
Не , не може ... Laughing Laughing Абе , Сиси, айде сега , всички ще се мотаем, уговаряме се и айде към морската...
Инка, не знам душа..Не смея да питам , да не ми се озъбят нещо, дойдоха 7 човека .. Надявам се мениджъра да е одобрил някого..Иска мъж/момче/ по-техническа е работата и ще свикне по -лесно и с автомобилите и с терминологията, ама заплатата не е мъжка за съжаление.. Crazy Аз така или иначе съм казала че ще чакам до 10-ти април най -късно.. Омръзна ми да се лашкам в трафика с колата всяка сутрин и вечер, получавам контракции вече.. А до тук,на края на града нямам удобен автобус...Не е работата за бременна , пак че 6 месеца геройски издържах.

# 110
  • Варна
А ние сигурно ще раждаме края на юни. Почти сигурно е, че и аз ще съм със секцио.Така, че нашите мъници ще са връстници Laughing

# 111
Inka 26, аз неможах да разбера, защо ще раждаш със секцио! Заради скъсена шийка на матката или заради ниско разположена плацента? И още един въпрос - нетрябва ли да се изчака до 28-та седмица за да се реши окончателно? Питам защото аз ги имам и двете и ми казаха, че нещата могат да се променят до 28-та седмица!

kris_iv, а ти защо?

# 112
  • Варна
А ние сигурно ще раждаме края на юни. Почти сигурно е, че и аз ще съм със секцио.Така, че нашите мъници ще са връстници Laughing
Joy Joy Joy
Аз съм съгласна за училището в четвъртък, само да не съм сама.
Катинче, нито едното нито другото. Имам раничка и не е добре за моето здраве, ако имам тежко раждане. А мъжа ми каза, че ни иска здрави и двамата и да не се правя на "героиня".

# 113
  • Варна
Ами при мен може би ще се наложи секцио заради очите. Имам близо 4 диоптъра. Още не е 100% сигурно, но аз вече съм се подготвила, въпреки че не ми се иска.

# 114
Инка това е линк на сайта откъдето взех телефоните и звъннах на старшата акушерка http://www.svetaanna-varna.com/view.aspx?f=139&s=220 Лекциите не са на 15-то и 30-то число от 5 часа както пише, а в четвъртък от 3. За съжаление не питах за повече инфо, ако искаш звънни да ти обяснят по-подробно.
Сега и аз да се оплача. Докато си спях сладко снощи и изведнъж се събудих със страшна болка в прасеца, а мускула не искаше да се отпусне доста време . Ясно ми е, че това са т. нар. крампи, но е много болезнено и още ме наболява днес. Дано не ви се случва Wink
Вчера четох за контракциите, че ако са под 10 на ден на неравни интервали не е опасно. В чужбина дори не изписвали никакви лекарства. Ако са над 3 за час, тогава е наложително прием на медикаменти и консултация с доктор. Препоръчват да се полежи, а ако се случи докато лежите да смените позата и да се пие вода.

# 115
  • София
Варненки , приемате ли една софийска мама за разходки? Лятото, живот и здраве с бебето за месец , два ще съм във вашия край. Wink
И аз обаче ще съм мама на момиче. Мечтая си за морската градина. По-добро място за разходки в летните жеги НЯМА!

# 116
  • Варна
Някой знае ли каква ще бъде темата на лекцията в Окръжна болница в четвъртък, момичета?

# 117
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ момичета разбира се че се шегувам. Ние да спрем да работим пък другото е лесно само желание да има.

ОООООООООО Киса случвало ми се е на мен това с крака и то 5,6 пъти откакто съм бременна нещо ужасно е

А какво означава крампи Embarassed

# 118
Ами при мен може би ще се наложи секцио заради очите. Имам близо 4 диоптъра. Още не е 100% сигурно, но аз вече съм се подготвила, въпреки че не ми се иска.

На мен акушерката във Вита ми обясни, че не е важен диоптърът, а състоянието на очните дъна!!! Даже каза, че доста жени са раждали нормално с 4 диоптъра при тях!

Инка, сега се сетих за твоето състояние, дано всичко е ок! Praynig

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 11:59 от Katinche

# 119
  • София
Киса, на мен откокто съм бременна ми се е случвало само веднъж, но наистина е супер неприятно и аз се събудих от болка и охках сумати време почти в просъница.

Крис ив - само диоптерите ли са причината за плановото ти секцио ?!

Общи условия

Активация на акаунт