ЮЛСКИ БЕБЧЕТА'08 (тема 31)

• 12 081
  • 318
  •   1
Отговори
# 120
kris_iv , както каза Катинче и както сме писали вече тук, и както може да се прочете навсякъде с търсачката, диоптрите нямат отношение към начина на раждане. Начинът на раждане се определя от повишено очно налягане, опасност от отлепване на ретината и май това беше по отношение на очите. Това може да се определи не по-рано от 7 месец. Така че щом не ти се иска, не се настройвай отсега. Настроиш ли се за секцио, 100 процента си родила със секцио.

Агата   bouquet на много хубав ден си се родила! Любов, здраве и винаги пролет край теб!

# 121
Хей,варненските мами ,а мен защо ме забравихте?Аз дето съм толкова горда и щастлива,че след две момета ще ставам мъжка мама Crossing Arms Веси-то и Инка не съжалявайте,че сме малко мъжките мами,така ще имаме по-голям избор за снахи smile3508 И оф коя мама каза,че ще се мести във Възраждане,къде по-точно щото аз живея там и ако сме наблизо можем да си спретнем една среща.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АГАТА!Здраве,щастие и любов от мен,а през юли живо,здраво и усмихнато бебче!
Хайде,лек и спокоен ден на всички!

# 122
А какво означава крампи Embarassed
Това са болезнени спазми на мускулите, най-често на краката. Обикновено се получават в 3-ти триместър. Смята се, че се дължат на недостиг на магнезий и калций, на наднормено тегло и на притискане на кръвоносните съдове по време на бременност, но всъщност причината не е доказана  Simple Smile
Lucia аз ще се местя във Възраждане, дългия блок до Кауфланд на главната улица

# 123
Ето, пак съм аз, но за последно, повече няма да ви занимавам...  Crazy

Лекцията в Майчин дом София на 29.03 относно началото на кърменето, както стана ясно, е в 10 часа, сбирката е на 8-ми етаж, пред неонатологията (има някакво фоайе с пейчици), оттам ще ни отведат към съответната зала.
Всеки, който пожелае, може да заповяда! (не си оставям номера, тъй като най-вероятно няма да мога да дойда  Cry ) Но ако имате проблем с намирането, или се обадете на номера на консултативния кабинет по кърмене, или питайте на регистратурата за него, ще ви упътят (най-вероятно Wink )

# 124
ЧЕСТЕТ РОЖДЕН ДЕН,АГАТА! newsm51Бъди щастлива!И през юли ти пожелавам здраво и красиво бебече!
Честит празник на всички бъдещи и настоящи мами!  bouquet

Искренни прегръдки на мамите,загубили бебечетата си Hug!

Честито на тези,които са узнали пола на наследниците си.  bouquetАз още съм на кантар-момче/момиче-и май ще съм в неизвестност до края!

И аз да ви се оплача,от няколко дни имим ужасни киселини,направо нетърпими.Пред време,бяхте споменали с какво се спасявате от тях,но не се сещам.Та ако може,помогнете!!! Praynig

Май нещо се преуморявам с този ремонт в къщи,сетрин не мога да се надигна от леглото,всичко ме боли  и така здрво ме стяга корема!Аи от вътре не спира канонадата от удари Joy!

# 125
Варненски мамчета, а ще ходим ли заедно по разходки като се появят бебешорите  newsm78?
Е, че как ,аз след седмица - две мисля даже да тръгна с корема по разходки редовно, само да ми намерят заместник ....
Завиждам ви момичета, аз чак в началото на юни ще имам повече свободно време и то в най-добрия случай. А ако ме накарат да ходя на редовната сесия ще има и целия юни да си стоя вкъщи затворена Cry

# 126
Варненски мъжки майчета като гледам как се заформихте май, май нашите малки момиченца ще имат да си избират да не излезнете накрая повече от нас  newsm12 smile3503 newsm53. Няма значение това важното всички бебоченца да са ни живи и здравички и мнго да ни радват   bouquet на всички. Ех че хубаво време а аз съм затворена в офиса  smile3516
Агата честит рожден ден жива и здрава ти и мъничето в теб, а и около теб

# 127
КИСА 05 то това май по-скоро е към Младост,ама ако искаш да се уговорим да се видим и запознаем.Аз не ходя на работа/в отпуск съм/,живея в карето над КАВАГАЗ.

# 128
  • непостоянно
Добър ден и от мен Grinning

АГАТА Hug

ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, РАДОСТИ, ЛЮБОВ, УСПЕХИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ МАМИ bouquet

Пухчо и Россин, много Hug и кураж милички! Дано скоро се похвалите пак и всичко бъде наред Praynig

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 12:36 от Ивончето

# 129
Здравейте, мили мами  Simple Smile

Агата, ЧРД     ura Gift

Такива юнашки киселини ме тресат, че сигурно на бебка къдрици и се оформят  Joy

Това, че не съм сама, малко ме успокоява, ма все пак, какво ви помага ? Знам, че това беше обсъждано вече, ма явно не съм внимавала тогава  Blush Аз досега сода пиех от време на време..., но разбрах, че това никак не е полезно.

Hug

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 13:04 от gnidka

# 130
  • София
За киселините вместо сода може да се пие газирана вода и да се спи на високо.

# 131
За киселините на мен ми помага сок от лимон, гадно е за пиене, ама  10 мин. след това няма и помен от тях  Whistling

# 132
lucia близко е. Вашето каре трябва да се води Възраждане 3, аз съм във Възраждане 2. Още не сме се преместили, още има малко довършителни ремонти, но силно се надявам другата седмица вече да се нанасяме. Аз ходя на работа, но сигурно ще си пусна болнични от 17-ти април и ще съм свободна. Ще ти пратя GSM-a си на лични, за мен ще бъде удоволствие да се видим  Grinning А може направо и среща на Варненките да си организираме  Wink

# 133
Ей, варненските мамчета, а едни девойки от крайните квартали ще приемете ли?  Hug
Аз съм доста далечко от морската (Вл-вово), че не ми дават и да пътувам сега,но ЖЗ, съботите и неделите като дойдат бебките, тати ще ни кара до моренцето!  Wink
За киселините ми помага краставица и ако е много зле- газирана вода. А за да не се появяват открих начин- вечерям рано до 19ч. и си лягам почти гладна.  Confused
Крампи получавам от години, даже ми остават синки по прасците от нощните схващания  и съм забелязала , че ми се  получават при обезводняване. От седмица пак ми се появиха - няма отърване... ще си търпим.  ooooh!

# 134
  • София
Здравейте мамчета и честит празник
 Рита и Кетито  сме в един квартал , много се радвам ,явно ще заформим бебешка дружинка  : Hug
Пожелавам на всички хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт