Номинации за Муньо - 2008г.

• 60 279
  • 358
  •   1
Отговори
# 60
  • Шотландия
И това не е нищо..., ами вика ехидно - "Ке ке ке... девствена си била, а? Бая си широчка, за да лъжеш така, малката!"  Mr. Green
Божееее, слез си прибери вересиите  Joy И ти какво му каза? newsm78

# 61
И това не е нищо..., ами вика ехидно - "Ке ке ке... девствена си била, а? Бая си широчка, за да лъжеш така, малката!"  Mr. Green
Ами помня ли вече... мрънкам там нещо и се червя. Бях малка и смотана. Мислех се за много отворена, ама не и в такива ситуации Mr. Green. Умирах от срам hahaha.

# 62
Ню???  newsm78 newsm78
Да не се разсърдиш, ама да не би да ти е уцелил дупиту??  Blush
   Joy Joy

# 63
е, там едвали е толкова широко  Tired

# 64
е, там едвали е толкова широко  Tired

Може пък да е индивидуално?? newsm78

# 65
  • Варна/UK
Приятно четиво са кафето ми! newsm62
Познавам няколко Муньовци и аз, ама с един имах и среща даже.. Среща е силно казано, но пихме кафе за около 30 миниту, че едва го издържах. Направих така да се каже-проучване с тази ни среща, за да видя до къде ще го доведе простотията и високото му самочувствие. Та с въпросният се запознахме в един клуб предната вечер, имаше танци и поприказвахме, бяхме голяма компания. От неговото държание си личеше, че иска да ме закара у тях и да покаже колко е велик smile3532 Аз просто се забавлявах в клуба и се прибрах у нас. На другият ден разбирам, че той поканил една от моите приятелки с които бяхме предната вечер и излезли за кафе и после и направил намеците. Аз реших да видя до къде ще стигне неговата наглост и се съгласих за едно кафе с него. Пием си кафето двамата, а аз едва намирам тема за разговор с него/по принцип съм много общителна/ Хвана ме нервата и решавам, че съм била права за този човек и искам сметката. Докато чакаме сметката, той ми казва директно:"Хайде да те водя у нас да те ч...м"  newsm09 Аз за малко да забравя да дишам. Гледам срещу мен стои мъж на около 30 години и ме пита в 12 на обяд това нещо, след като сме пили кафе. Аз, тъй като излязах за да видя докъде ще доведе тази му наглост му казах:"Хм, все пак съм жена която уважава себе си и цени мъжете, които знаят как да покажат, че са джентълмени" Той май не разбра, какво искам да кажа и продължи:"Еееее, нищо де, набързо само ще отидем в квартирата ми, че приятелката ми сега е на работа, а по-късно се прибира и аз мога само по обяд между 12 и 2 часа" smile3514 Вече не помня какво му казах, просто станах, платих цялата сметка и тръгнах. Не бях много изненадана от него, то му личеше какъв е, но исках да се убедя лично. Тъй като му развалих обедният секс, той веднага се обадил на приятелката ми със същото предложение.

# 66
Ню???  newsm78 newsm78
   Joy Joy
Еееее....  Crazy Twisted Evil 

# 67
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ню???  newsm78 newsm78
   Joy Joy

Чети бре бобче,  hahaha нищо не е уцелил Joy Joy клати въздуха

# 68
  • София
Е този е Муньо и половина, той не видя ли къде е свършил???

# 69
Е този е Муньо и половина, той не видя ли къде е свършил???
Ми видя... и какво от това?

Joy Joy Joy
Че и доволен остана...

# 70
# 71
  • София
"Еееее, нищо де, набързо само ще отидем в квартирата ми, че приятелката ми сега е на работа, а по-късно се прибира и аз мога само по обяд между 12 и 2 часа" smile3514 
Трябвало е да го убиеш, за да не се мъчи #2gunfire
Ами помня ли вече... мрънкам там нещо и се червя. Бях малка и смотана. Мислех се за много отворена, ама не и в такива ситуации Mr. Green. Умирах от срам hahaha.
Joy Joy Joy Боже, колко мъка има по тоя свят!  Joy
Май "Муньо" е меко казано за такива екземпляри!  newsm78

# 72
  • Пловдив
Ох, ша ма побъркате #Crazy 

# 73
бях с едни муньо около 2.5 год.,но го оставих зарарди друг,обесних му направо ,4е съм срещнала друг,4е няма смисъл да продължаваме,мом4ето много спокоино реагира(предвид ,4е беше голям нервак),но си поиска презарвативите(от 3,бяха останали 2) понеже тои ги бил купил :Д върнах си му ги  Mr. Green Laughing

# 74
                Преди около 4 години,когато тръгвах насам,поех ангажимента,че ще помагам с превод на брата и снахата на един приятел на брат ми.Те хората някакви дела си имаха из френско,ама никой от тях не говореше езикът.
И един ден мобилката ми звънна със зов за помощ-мъжът,който пристигнал сам, си наранил жестоко пръст на ръката два дни преди обаждането.Раната се инфектирала и трябвало  да се отиде на лекар.Обаче къде и как не знаел.И аз -тогава все още сама,скачам в метрото и хуквам да спасявам нашенец в беда...
Докато пътуваме към доктора той ми разказва как си е наранил пръста.
Дошъл сам за една седмица да изтегли пари те с жена му имат редовни френски документи и получават социални помощи за безработни,които си харчат в Бг-историята е дълга,но не това искам да разкажа сега).И  ,за да не се охарчва се настанил в хотелче тип туристическа спалня с по една тоалетна на етажа,но умивалник във всяка стая, за 20€ на нощ.И за да мине още по-тънко си взел ядене за цялата седмица -салам "Камчия",кренвирши,сиренце...ракийка....Да,ама историята се развива през  яки  юлски жеги,а нашият кандидат-Муньо е пътувал с автобуса...Тоест като извадил хапването и то лекичко смърдяло...
Но Муньо си помислил :"Пениш се,не пениш ке те ям!" и се нама'ал като попско прасе на задушница. 
Човекът е дебеличък,не страда от липса на апетит  Laughing
После избутал единствения шкаф пред вратата на стаята,защото се страхувал да не влезе през нощта някой да го обере. Само за инфо на драгия читател-тук в Париж много се крадат развалени салами и вмирисани от двудневен път с автобус чорапи и бельо.
Легнал си нашият герой и потънал в сладка дрямка-вече броял паричките,дето на другият ден ще изтегли от банката smile3508 И хоп изненадка-вмирисаната" Камчия" искала спешно да излезе...  да,ама изхода към WC на етажа преграден с  голям шкаф и никакво време той да се избута.
И тогава Муньо се сетил за умивалника...Покатерил се отгоре,подпрял се с една ръка на кранчето за водата,а  с другата на порцелановата поставка за сапун и си свършил работата.Добре че било рядко,та направо си се изтекло и не му създало ядове да чисти...
И сигурно никога нямаше да я чуя тази история, нито пък  вие,ако "тая гад" поставката не се беше счупила точно в тоз' момент и не беше срязала палецът на нашият герой.
Той обаче си полял щедро раната с ракийка,овързал си ръката с една носна кърпа и си легнал да спи...
Както казах,два дни по-късно го водих в спешното да го позакърпят и натъпчат с антибиотик.За малко да си остане без палец.
Според него отърва пръста само 'щото не го беше мокрил-не се беше къпал след пристигането-пък и зак'во да се къпе,кат' няма да се преоблича-да не е луд да мъкне дрехи само за една седмица престой.

Имам историйки за тоя Муньо още,а и за Мунка-жена му...Сърбах им попарата и втори път,преди да спра да си вдигам телефона за тях...
Имам и няколко други Муньовци предвид,ама ще ги вкарам в конкуренция та  newsm78 дали да пиша и за тях...Единият май ми беше гадже даже-още не знам беше ли,или не беше-щото според него ми е бил...Ама аз му бих шута преди да се изясни този въпрос  Laughing         

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 18:03 от Шомон

Общи условия

Активация на акаунт