Линк към третата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=248912.0
За голямо съжаление, линковете към първата и втората тема не се отварят.
Ами като това е темата, да споделя прясна случка:
Излизаме с една приятелка по женски. Понеже заведението беше доста препълнено, сложиха при нас двама - на пръв поглед симпатични младежи. Доста време ни оглеждаха и ние се кефим, че ни обръщат внимание. По една бира изпиха за двата часа, в които бяха в заведението и преди да си тръгнат, единия дойде да ми иска номера на мобилния. Реших да рискувам, дадох му го и се започна едно лудо звънене - на коя дискотека ще ходим с приятелката ми, не искаме ли да отидем с него някъде... Стори ми се прекалено и отклоних поканата. На другия ден ми звънна - да излизаме на кафе. На мен явно червената лампичка ми е блокирала напоследък и взех, че се съгласих. Муньо наш идва, изтупал се и сложил едни тъмни очила (навън нямаше слънце, ама карай). Води ме на едно място, явно върха на гъзарията за него, но не и за мен... Както и да е - изтипосал се нашия с/у мен и не маха очилата, а аз имам чувството, че не гледа мен, а някъде другаде (предполагам знаете дразнещото чувство да говорите с някой с тъмни очила)