Номинации за Муньо - 2008г.

• 60 245
  • 358
  •   1
Отговори
# 30
Темата е страшна!  Peace
А за колегите мърлячи - и ние имаме един такъв и всички подозирахме, че хигиенните му навици не са в ред, но подозренията ни се затвърдиха след като един ден трябваше да измие една машина и на подканата да действа той отговори: "А, не може! Днес е четвъртък, вчера ми беше деня за къпане и сега съм чист, няма да се цапам да мия машината. Да бяхте казали вчера, преди да се изкъпя." Май само той не усещаше собствената си миризма, която се носеше през останалите дни от седмицата newsm78

# 31
..."А, не може! Днес е четвъртък, вчера ми беше деня за къпане и сега съм чист, няма да се цапам да мия машината. Да бяхте казали вчера, преди да се изкъпя." ...
                      Аз пък познавам ужасно чистоплътни момичета, едната от които отказваше да готви, ако не и е Ден за миене на косата. Другата изобщо отказваше да се готви у тях - мирише и. Ами така си е - мирише пък  Crossing Arms. Но държа да подчертая, че са много чистоплътни. Така че това не е точно критерии...

# 32
Муньо (с треперещо гласче) - Ми вие двете се разберете по женски и при която решите, аз съм съгласен ...

newsm09 Тоз е било муньо-пу*ьо, ако питате мен !  smile3532 smile3532 smile3532

# 33
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Що ли ми се струва,че по -честичко ще кацам тук? Mr. Green

smile3521 smile3521 за да ме виждаш по-честичко, нали? smile3534
айде да не е само спам  Sunglasses искам дебело да подчертая - този не е мой муньо

на въпрос на колегите си защо търпи жена му да ходи (и не само) с друг мъж той отговаря: "Нали принася(носи) у дома, а не изнася"  Rolling Eyes

# 34
Аз мога да се похваля само с един смръдливко до менв работата.
До  него на 1 метър не може да се седи - не знам каква точно му е историята.
Вчера идва и казва, че си е ходил в къщи на обяд и даже се е измил по случай посещението на един от големите шефове.
Ама хич не му личеше по миризмата, която излъчва. Може да си е измил ръцете само, след като се е напапкал.

# 35
Да довърша с най-пресни бисери от номинирания от мен муньо. Онзи ден бяхме нощна смяна и човека разказва (цитирам): "Отварям днес хладилника и гледам в единия край нещо беличко мърда! Като се навеждам и се заглеждам по добре - ми то бели червеи! Плъзнали из целия хладилник. Мале, добре че не бяха нападнали месото, че кво щях да правя..." Пояснявам: Умопомрачен рибар, всеки възможен миг е на накой гьол и клечи цял ден да лови риба. Червеите са за стръв и му изскочили от кутийката, която явно не е затворил добре иначе сами няма как да си повдигнат капака Mr. Green . Но като знам какъв е мърляч, нищо чудно и собствено производство да са. И втория бисер: " Ох омръзна ми това време, от тоя вятър две седмици ходя вече болен и носа ми тече... Ми няма пък да се подстрижа докато не се оправи времето и не спре тоя вятър!". Божке ooooh! кога ли ще се изкъпе тогава...

# 36
О, момичета, оправи ми се настроението с тези муньовци...
И ние си имаме двама тамън - баща ми и брат му на мъж ми...Ще пиша като имам време истории.

# 37
Божке ooooh! кога ли ще се изкъпе тогава...

Че за какво да се къпе?! Скоро ще почнат летните порои, знаеш ли колко е хубаво под дъжда? Mr. Green

# 38
Искрено се смях с вас, по- късно ще се включа и аз.

# 39
Божке ooooh! кога ли ще се изкъпе тогава...

Че за какво да се къпе?! Скоро ще почнат летните порои, знаеш ли колко е хубаво под дъжда? Mr. Green
Недей! Изпаренията ще са смъртоносни...

# 40
С едно момче се бяхме харесали и ще ходим у тях да правим секс.Целувки, милувки, ала бала , всичко както си му е реда, събличаме се,и, о, ужас, не си беше измил члена Sick Както  и да е , направих се, че не виждам, лиших се от френска, слагам му презерватива ,той ляга върху мен и започва да извършва разни странни движения без изобщо да си е вкарал члена в мене Laughing Това продължава сума време, чудя се аз как да му кажа, че нищо не прави и да ги направим нещата както трябва,но нищо тактично не  измислих.Пробвах да се завъртя-не мога,той си лежи върху мен без изобщо да усеща, че въобще не е проникнал в мен и нищо не прави.Трябва ли да пояснявам, че повече не правихме опити за секс Laughing Ама пък въпросният младеж си беше доста симпатичен

# 41
... едната от които отказваше да готви, ако не и е Ден за миене на косата.

Blush  и аз не готвя , ако съм си мила косата Blush

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 21:26 от звездичка

# 42
С едно момче се бяхме харесали и ще ходим у тях да правим секс.Целувки, милувки, ала бала , всичко както си му е реда, събличаме се,и, о, ужас, не си беше измил члена Sick Както  и да е , направих се, че не виждам, лиших се от френска, слагам му презерватива ,той ляга върху мен и започва да извършва разни странни движения без изобщо да си е вкарал члена в мене Laughing Това продължава сума време, чудя се аз как да му кажа, че нищо не прави и да ги направим нещата както трябва,но нищо тактично не  измислих.Пробвах да се завъртя-не мога,той си лежи върху мен без изобщо да усеща, че въобще не е проникнал в мен и нищо не прави.Трябва ли да пояснявам, че повече не правихме опити за секс Laughing Ама пък въпросният младеж си беше доста симпатичен

hahaha hahaha hahaha
това ми напомня на един пич!Иво се казва!И той така.легнали си с приятелката му да се обичат!През цялото време мадамата му викала:
-Ивоооо не си там....
-Там съм,там съм!
и накрая и свършил между коленете!!
тия мъжете са.....нямам думи! Peace

# 43
  • out of space
малко позачистих  Peace

# 44
  • Sofia
Ох, и тука си имаме един миризливец на работа... А той много работен, понякога с дни седи в офиса, а тук, разбира се, нямаме баня.
В петъка буквално ме болеше носа, след като си имах работа с него, а и моето бюро се вмириса.
Днес е понеделник и пак смърди.  ooooh!
Подозираме с една колежка, че дори и да се къпе от време на време, то дрехите не си пере. Редовно ходи с поне 2 пуловера раздърпани и прокъсани тук-таме, веднъж му намекнах как така не му е горещо в този топъл ден (на мен по къс ръкав ми беше жега), но не му било...
В момента обмисляме стратегия как да му кажем, че смърди, че то не може да се общува с него, а за беда ми се налага често...  Sick

Общи условия

Активация на акаунт