Номинации за Муньо - 2008г.

• 60 247
  • 358
  •   1
Отговори
# 15
Балу, твоят колега е достойна конкуренция на моят съсед.
Заслужена номинация за Муньо и мърляч  Peace
 Mr. Green
И аз това писах! Питаш ли ме, вече трета година работя с този човек ... Tired ooooh! И в темата за миризливците писах за него... Тежък случай!

# 16
  • София /Абсурдистан
Сега ще номинирам за Муньо-смотаняк един непознат. Миналата седмица чаках в едно кафе една приятелка, която както винаги закъсняваше. На съседната маса до мен (на 1 ръка разстояние) седяха и водеха разговор на висок тон мъж, жена му и любовницата му  Mr. Green Личеше си, че са такива, защото съпругата на моменти доста шумно съскаше и темата на разговор беше - така и така разбрах че имате връзка, сега какво ще правим по-натам? Жената изглеждаше страхотно - стройна фигура, стилни дрехи, грим, прическа, красиво лице. А също и доста агресивна, което е обяснимо с оглед на конкретната ситуация. Не може да се каже същото за любовницата обаче. Една свита женица, пораздърпана, поразрошена, с едно смачкано яке, никакви видими следи от грижа за себе си, без възраст и с вид на стринка, което силно ме озадачи. Не пасваше никак в изградените ми представи за любовница. Седи там и нещо мънка под нос, но гласа и се губи пред този на съпругата, личи си, че доста я е страх. Чудех се, какво ли и е харесал пича, виждайки каква мацка е жена му. Та разговора, до колкото си спомням, върви приблизително в тази посока:
Съпругата - И точно от колко време сте заедно вече, а?
Муньото - Нали ти казах, от 1г.
Любовницата - Всъщност от 5 ....
Муньо - Аа, по-сериозно е от 1, това от преди не се брои, тя тогава още беше омъжена. Брои се след като се разведе...
Съпругата към любовницата - Ама ти заради него ли се разведе? Не го ли виждаш, какъв е боклук?
Любовницата (набрала смелост) - Не е вярно, ние се обичаме и искаме да живеем заедно.
Муньо - Ама аз не съм съвсем сигурен...
Съпругата - И двамата сте боклуци.
Любовницата (още повече набрала смелост) - 1-во, това изобщо не е вярно и 2-ро, ти нямаш никакво право така да ни обиждаш.
Съпругата (вече бясна) - Коя си ти ма мърло, та ще ми казваш на какво имам право?!
Любовницата - А ти като не си мърла и си толкова идеална, какво търси мъжът ти при мен толкова години?
Напрежението расте, двете жени всеки момент ще се хванат за косите. През това време Муньо се е свил, видимо загубил ума и дума от страх, гледа уплашено и си трае.
Съпругата се обръща към Муньо - Ти мъж ли си бе, кажи нещо, с коя от нас искаш да живееш?
Муньо (с треперещо гласче) - Ми вие двете се разберете по женски и при която решите, аз съм съгласен ...
Аз  Shocked

# 17

Муньо (с треперещо гласче) - Ми вие двете се разберете по женски и при която решите, аз съм съгласен ...
Аз  Shocked

Joy  Joy  Joy
И кво стана после?

# 18

Аз  Shocked

Joy  Joy  Joy
И кво стана после?
Куул Mr. Green
Този като всеки истински мъж слуша какво казва жена му.
В случая-жените му Laughing

# 19
  • Стара Загора
... Ми вие двете се разберете по женски и при която решите, аз съм съгласен ...
Аз  Shocked

Лелеее, горкичкия той  Joy Joy Joy

# 20

тоя не е мърльо, но е номер 1  Crazy

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 09:08 от bubanka

# 21
Хахаха, този случай го продай за киносценарий.

# 22
здравейте момичета!надявам се нямате против и аз да се присъединя към темата!Прочетох историята unknown lady на по-долу!е как може да ги има тия мъже още!!!! Joy Joy smile3532 дори докато четях си представях как точно е станало!ле-ле....

# 23

Съмнявам се да има конкуренция. Уникален е. И слава Богу.
Има, има!  Close Имам колега, който живее сам от няколко години, откакто почина баба му, която се грижеше за него колкото можеше. Но пък си се напиваха заедно и си се псуваха взаимно. От тогава обикновения муньо се превърна в голям муньо. Работните си дрехи "пере" като ги накисне в кофа с вода и така стоят през двата почивни дни. След като дойде на работа просто ги изважда от кофата и ги оставя да съхнат. Миризмата на разкисната и не изпрана мръсотия след това е просто убийствена. В стаята, в която седи, не проветрява. След два часа от цигари и непрани дрехи вътре не се диша. Дрехите, с които идва на работа също не са прани с месеци и от тях се носи аромат на нечистотия примесена от време на време с дезодорант. Не се подстригва на време и не си мие остатъка от коса, но грижливо затъква кичурите зад ушите и по 3 минути старателно разделя на път, по средата рехавата си, на темето коса пред огледалото. Има 14 зъба в устата (сам го каза) и нищо не може да го накара да направи каквото и да било по въпроса. Дъха му може да убие и скункс! Непрекъснато ни информира как и днес е с разстройство защото си купил развалена кайма (примерно), а тя просто е развалена защото е стояла седмици в хладилника му, но храна не се изхвърля, защото това са си излишни разходи...  Close Close Колата му напълно отговаря на неговото описание и в нея е абсолютно нездравословно да се влиза. Тежи 70 кг на 180 см и се смята за великан с огромни мускули и перфектно телосложение. Постоянно обяснява как по рейсовете се бил с този, онзи, а като шефа му скръцне със зъби става като мекотело, което се лигави и увива само и само да не му се карат. Има кошмарни жестове, които нищичко не говорят на никого, когато си служи с тях, но много се ядосва, когато не го разбират какво обяснява. Като пие кафе си мие чашата с два пръста и на тънка струйка хладка вода. За гъба и веро нямало нужда, защото не било мазно  Shocked ... След него някой постоянно премива съдовете. Смята се за красив, як, умен и готин пич, и постоянно предлага, придружени с риба (той е умопобъркан рибар), сексуалните си услуги... ooooh! Работата с него е истинско наказание, добре, че не се застоява в лабораторията!

Стомаха ми се обърна няколко пъти,докато го четох това Sick

# 24
Стомаха ми се обърна няколко пъти,докато го четох това Sick
dontknow smile3544 Питаш ли ни нас! И другите ми колеги са отвратени, но този е такъв кретен, че ако му каже някой директно ще налети на бой! Но вече съм склонна да рискувам, щото мен ме слуша за някои неща, а идва лято...

# 25
Неее, не мога да повярвам, че има такива мъже, като описания от Unknown_lady !!!
Дано съпругата да го е разкарала тоя!

# 26
  • София /Абсурдистан

Аз  Shocked

Joy  Joy  Joy
И кво стана после?

Еми после жена му изфуча, хвърли 20лв. на масата за сметката и се изнесе от кафето с бясна скорост. След нея тръгна да си ходи и любовницата, а Муньото я увещаваше да остане. Тя обаче стана и също си тръгна, а той остана, спокойно си дояде тортата, допи си кафето, запали цигарка... Сигурно го умуваше къде и при коя от двете да се прибере  Mr. Green
Наистина звучи като виц, ама е самата истина. И ако не беше толкова жалко, направо щеше да смешно. Искрено се надявам, Муньото вече да е изритан и от двете жени.

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 14:18 от Unknown_lady

# 27
Ама той и тортичка си поръчал!
 smile3532 Циркът е бил пълен!!

# 28
тортичка за да си подлади живота! Joy Joy Joyче знае ли се!като се прибере може да има бой!

# 29
  • На морето!
Жалко, че не съм била на мястото на Unknown_lady, щях аз да го взема!На това му се вика мъж! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт