Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми. - втора тема

• 101 763
  • 1 419
  •   1
Отговори
# 1 170
Доста интересна теза Simple Smile Е как така границите на епидемиите достигнаха 0 точно когато започнаха имунизациите, а не някъде през останалите 6000 години, откак човечеството има писмена история?

Можеш спокойно та потърсиш графики (има в интернет), където се сравняват ваксинирани и неваксинирани групи. Посочено е кога са въведени ваксините. Изводите ще си ги направиш сам, или..? Simple Smile

Цитат
multimodal, как е възможно човек да е толкова... ... ... некомпетентен!?

Примерно няма ИЗОБЩО регистриран случай на заразен "при естествени условия" от вариола близо 30 години. Когато болестта е съществувала свободно, се е появявала редовно на всеки няколко години.

АБ НЕ атакуват симптом - какъвто и да било, атакуват бактерии. 

Спести си коментарите по моята личност, ако обичаш.  Stop
Как ще коментираш бума на коклюш в детските градини, след като децата масово са ваксинирани?

АБ атакуват бактерии, също и полезната флора в човешкия организъм.
И в повечето случаи болестите рецидивират, въпреки "излекуването", нали?  Wink

# 1 171
multimodal няма какво да се хабиш... Аз от известно време само чета, ако почнем да нищим всяка дума и да отговаряме, ще ни заключат темата накрая... Пък някои както виждаш, се хващат и за запетайките...
И понеже всички се пишат много компетентни, никой не поиска да ми отговори на кои лекари да се доверявам и на кои не... Щото нали всички лекари знаят за ваксините и са компетентни, но повечето не разбират от собствените си специалности...

# 1 172
Такаааа...., обещах да не пиша, но понеже не ми е приятно да получавам ЛС с подобно съдържание, искам да предупредя Весела, че ако още веднъж дойде нещо подобно на моята поща, ще се присъединя към другите, получили подобна гадост от нея и ще направим нещо по въпроса. Ето какво е съдържанието на ЛС-то ми от въпросната потребителка:

sick:     

Ролата ти на модератор в Стамболийската тема май ти е най-голямато постижение в живота,явно с химичната степен нещата се ограничават до писане по цял ден във форума.(мъжът ти с право е искал да изключи интернета,че само зарар е имал)
Оплачи се и на арменския поп ако искаш,че си "позоволявам" да ти давм акъл(не че нямаш нужда),а пък ако много си се ядосала(очевидно-да,за да плачеш на модератор) пийни си едно ривотрилче или каквото там пиеш ,но гледай да скриеш после шишенцето за да не го докопа пак някой.

Толкова те е грижа за твоята Мария,а така искаш и трето дете.Помисли колко време ще ти оставя да се занимаваш с нея?Или искаш да компенсираш нещо?Прозрачна си и ми писна от теб.
Пожелавам си никаде и никога да не те срещна в моя град!

П.С. Изивнете за спама, но искам всички спорещи тук да знаят кой стои срещу тях. И знам ли, може би да внимават да не се появи подобно съдържание и в техните "кутии". Защото, оказа се, не съм единствената.
Аз напуснах темата с достойнство, кому е нужна тази злоба?! И защо трябва да бъда преследвана така маниакално от въпросната потребителка? Видно е, че снощи не е спала, за да чете старите ми постинги.

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 09:38 от Мари_Анка

# 1 173
Доста интересна теза Simple Smile Е как така границите на епидемиите достигнаха 0 точно когато започнаха имунизациите, а не някъде през останалите 6000 години, откак човечеството има писмена история?

Можеш спокойно та потърсиш графики (има в интернет), където се сравняват ваксинирани и неваксинирани групи. Посочено е кога са въведени ваксините. Изводите ще си ги направиш сам, или..? Simple Smile

Графики в авторитетно медицинско издание или в сайт тип: За 70 лв. получавам домейн и хостинг и вътре мога да си пиша каквото си искам?

АБ атакуват бактерии, също и полезната флора в човешкия организъм.

Вярно е, че атакува и полезната флора. Но затова и антибиотиците се дават в краен случай. Концепцията е: по-добре жив, макар и без полезна флора.

Ами антибиотика не е ваксина, след като се излекуваш, можеш пак да се заразиш от същото.

# 1 174
Щото нали всички лекари знаят за ваксините и са компетентни, но повечето не разбират от собствените си специалности...

Т.е. ти разбираш повече от тях от специалностите им и можеш да прецениш тяхната компетентност?

# 1 175
Графики в авторитетно медицинско издание или в сайт тип: За 70 лв. получавам домейн и хостинг и вътре мога да си пиша каквото си искам?

Изборът е твой. Използвай най-реномираните.  Wink

Цитат
Вярно е, че атакува и полезната флора. Но затова и антибиотиците се дават в краен случай. Концепцията е: по-добре жив, макар и без полезна флора.
Имам други наблюдения, особено у нас, за използването на АБ. Wink

Цитат
Ами антибиотика не е ваксина, след като се излекуваш, можеш пак да се заразиш от същото.

Това звучи много нелогично, как си се излекувал, пък после пак си се заразил..?  Shocked
"Излекувал" не означава ли болестта да я няма вече? Laughing

# 1 176
multimodal няма какво да се хабиш... Аз от известно време само чета, ако почнем да нищим всяка дума и да отговаряме, ще ни заключат темата накрая... Пък някои както виждаш, се хващат и за запетайките...
И понеже всички се пишат много компетентни, никой не поиска да ми отговори на кои лекари да се доверявам и на кои не... Щото нали всички лекари знаят за ваксините и са компетентни, но повечето не разбират от собствените си специалности...

Благодаря. Права си, няма никакъв смисъл.

# 1 177
Какво cazaril, запетайките ли не слагам правилно??? Можеш да ми поправяш правописа, останалото си е лично мое мнение, така че там работя нямаш...   Wink   И имам ЛС, ако имаш нещо лично към мен...
Айде живи, здрави и ваксинирани...  Mr. Green

# 1 178
Е хайде сега, cazaril. Не ми казвай, че вие тримцата сте китка за мирисане. Simple Smile Вчера на няколко пъти писа, че не виждаш нищо нередно в постингите си. Ок, на мен не ми се издребнява, за да ти покажа, че не е това начина.
Най- ми е смешно как по едно и също време се появихте в темата и ти и Дедо в подкрепа на Веселка. Но трябва да сме благодарни, че отваряте очите на "обикновените, незнаещите и некомпетентните".

Мари Анка, тя, злобата, отдавна лъха. Затова и писах по- рано, че не мога да разбера какъв е проблема...
Мисля, че трябва да се успокои малко топката и да спре това надпяване.

Татти също се намеси, но май всички подминахме постинга му като голям влак малка гара.

# 1 179

Ти изказваш голословно според мен твърдение. Бих искал да го подкрепиш с линк към нещо авторитетно. Все пак в момента спорим интелигентно, нали? А това е част от спора - да посочиш доказателства, оборващи тезата на опенента.

Цитат

Това звучи много нелогично, как си се излекувал, пък после пак си се заразил..?  Shocked

Това означава - ако обаче излекуваш на мига всички преносители на конкретната болест - хора, животни, насекоми.

# 1 180
Какво cazaril, запетайките ли не слагам правилно??? Можеш да ми поправяш правописа, останалото си е лично мое мнение, така че там работя нямаш...   Wink   И имам ЛС, ако имаш нещо лично към мен...
Айде живи, здрави и ваксинирани...  Mr. Green

Нали в момента спорим интелигентно? И аз те попитах защо смяташ, че си достатъчно компетентна, за да преценяваш компетентността на лекарите. А ти ми отговори с лична нападка...

# 1 181
Изтрито

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 11:00 от Ve$$elka

# 1 182
Злоба-не,непоносимост
Неможа ли да понесеш личното ми мнение и се чувстваш"длъжна"да го постнеш тука Grinning
Истината е, че то не ме вълнува! Но не искам да бъда преследвана маниакално по подобен грозен начин и семейството ми да бъде притеснявано. Пуснах го, за да предупредя и другите потребители какво ги очаква. И даже призовавам всички, които са получили ЛС от теб (а те пък колко грозни и зловещи бяха), да ги "лепнат".
Отново призовавам да се намеси модератор и да изтрие илишната част. За да може, който има желание да продължи да спори по темата. Но нека бъде с разум и уважение към чуждото мнение.
Желая здраве на всички! Имам си именничка днес, чувствайте се почерпени всички!  Hug

# 1 183

Ти изказваш голословно според мен твърдение. Бих искал да го подкрепиш с линк към нещо авторитетно. Все пак в момента спорим интелигентно, нали? А това е част от спора - да посочиш доказателства, оборващи тезата на опенента.

Не виждам никакъв смисъл да споря, нямам намерение да убеждавам никой от вас. Мнението ми не е голословно, който има желание да се запознае по-подробно - информация има достатъчно в интернет. А също (за 3-ти път го пиша) може да прочете цялата тема.

Цитат
Цитат

Това означава - ако обаче излекуваш на мига всички преносители на конкретната болест - хора, животни, насекоми.
Не, драги. Означава само, че концепцията не е добра, някъде нещо куца.
Не е логично да се направи планетата стерилна, за да се премахнат болестите.  Laughing

Приключих спора.  Peace

# 1 184
Айде ако обичаш не ме обвинявай в лъжи за преследване.И мен не ме интерсуват твоите постинги ,но ми се навират в очите.Престани с елементаните си изпълнения  Peace

Нали нямаше да пишеш повече-ако ще пишеш пиши по същество,а недей да копираш ЛС Wink

Общи условия

Активация на акаунт