Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми. - втора тема

• 104 898
  • 1 419
  •   1
Отговори
# 645
В къщи също не се ползват лекарства. (слава богу)
Единственото, което пие сина ми е ... захарин.  #Crazy
Става му лошо в кола. Когато беше малък отидох демонстративно до една аптека (той чакаше в колата), купих му "лекарство", дадох му четвъртинка. Понеже адски горчиво, той сам заключи "щом е толкова горчиво, сигурно е много силно лекарство!". Съгласих се и казах да смуче стоически. След половин час вече не му беше лошо и си продължихме пътя без проблем.
От отгава винаги имам 1-2 захаринчета в портмоненто, ако тръгнем на дълъг път. Той сам се сеща, ако започне да му става лошо - иска си, смуче с крива физиономия, а после пътува спокойно.
Такива работи  - и ние ползваме "най-модерните" лекарства или така нареченото вечно "плацебо".  Joy

# 646
  • София
 Това с плацебо ефекта много ми хареса, но как така захарина горчи?

# 647
Това с плацебо ефекта много ми хареса, но как така захарина горчи?
Много, много сладко, чак горичво. Едно захаринче е за примерно една чаша течност, ама като го сдъвчеш директно си горчи чак. Опитай  Laughing

# 648
Захарина е канцерогенен.

# 649
Захарина е канцерогенен.
Confused  Не знаех. Но, го ползваме по 3-4 пъти на година, по четвъртинка, така че няма проблем.

# 650
Кои капки за глаукома нарекох модерни? Напр. Betoptic, Nyolol-действуват добре и имат много по-малко стран. ефекти, за разлика от по-старите-Пилокарпин. А колкото до специалистите, човек не забелязва ли резултата от дейността им? Неслучайно са национални консултанти по глаукома. В моя случай глаукомата е овладяна, какво повече може да се желае?  Или трябва да си правим експерименти с някакви нестандартни нови "методи" на лечение? Може би хомеопатия, билки???

# 651
10г. я крепя със вс. най-модерни лекарства и с помощта на най-добрите специалисти.
Wink

Мисля, че няма смисъл да се заяждаме. Тук обсъждаме ваксините, не лекарствата. Всеки сам избира методите на лечение.
За БЦЖ-то и туберколозата не беше права.

# 652
Кои капки за глаукома нарекох модерни? Напр. Betoptic, Nyolol-действуват добре и имат много по-малко стран. ефекти, за разлика от по-старите-Пилокарпин. А колкото до специалистите, човек не забелязва ли резултата от дейността им? Неслучайно са национални консултанти по глаукома. В моя случай глаукомата е овладяна, какво повече може да се желае?  Или трябва да си правим експерименти с някакви нестандартни нови "методи" на лечение? Може би хомеопатия, билки???
И бездруго темата е голяма, за да бъде размивана с въпроси, некасаещи основната тематика!

# 653
10г. я крепя със вс. най-модерни лекарства и с помощта на най-добрите специалисти.
Wink

Мисля, че няма смисъл да се заяждаме. Тук обсъждаме ваксините, не лекарствата. Всеки сам избира методите на лечение.

30-40  ТБ болни на 100000-това епидемия ле се нарича? И повечето са от циганското население. А дали то е обхванато на 100% с БЦЖ?  Ясно е каква е хигиената им, а и условията на живот.

# 654
Wink

30-40  ТБ болни на 100000-това епидемия ле се нарича?
да!

пп. ама това е направо цвете в сравнение със епидемията от хепатит ц. ама нея я крият...

# 655
[

. А дали то е обхванато на 100% с БЦЖ?  Ясно е каква е хигиената им, а и условията на живот.
Именно в нивото на хигиена и начина на живот е ключа на проблема,също и на недохранването,а не на ваксините.Нали всички новородени се ваксинират в родилния дом до 48 час,ромските-също.

# 656
  • Варна
 Незнам дали тук е мястото да пусна това, но погледнете все пак.Това е петиция за правото на избор за ваксиниране.
http://www.bgpetition.com/validate/287-358942-244478

# 657
Петицията сме я подписали, но за съжаление не можах да се свържа с Бистра и не зная до къде е стигнала тази петиция и дали не са я отрязали вече...  Rolling Eyes

# 658
  • Варна
Ако се сдобия с повече информация до къде е стигнала ще пиша . Днес моя приятелка лекар (който е против ваксините) ми каза за тази петиция и затова реших да я пусна за такива като мен - закъснели .... Sad

# 659
  • София
Днес моя приятелка лекар (който е против ваксините) ми каза за тази петиция
   Това ми хареса, хубаво е да се чуе и че има такива лекари  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт