Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми. - втора тема

• 104 898
  • 1 419
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте отново момичета и момчета, преди известно време се оплаках, че въпреки всички мои доводи, показване на статии и коментари в Нета, моят мъж продължава тъпо и упорито да заявява, че иска да ваксинираме дъщеря ни. Крайно против съм, постоянно се водят спорове, дебати и скандали.
Много моля, ако някой познава лекар, който да е против ваксините и да обясни на един тъп и упорит мъж като моя, че това не бива да се прави да ми даде някакви координати на лични, за да направим една среща или поне тук да се изкаже някакво мнение.

# 661
Mirama, ти книжката на Коток показа ли му? Коток е лекар.

# 662
Цитат
Крайно против съм, постоянно се водят спорове, дебати и скандали.
Много моля, ако някой познава лекар, който да е против ваксините

ПОстави му условия на мьжа ти.Да се ваксинира той с всичко,което иска да ваксинира детето и ако ги понесе добре Ще помислите пак... Mr. Green
Сигурен сьм,че няма да иска.

# 663
  • на плажа
 Mirama, не мисля че някой лекар ще започне да убеждава когото и да било да не ваксинира. Не се надявай, освен ако не ти е много близък и разговорът не е официален. Ваксините и лекарствата са страхотна индустрия, която спонсорира медицината и лекарите са зависими финансово. Вие сами трябва да стигнете до решението. Ако може някой да ти помогне да изровите снимки на увредени от ваксини дечица мисля, че ще подейства. Успех! Защитавай си детето  Peace!

# 664
Mirama, хомеопат евентуално. Класически не ми се вярва да намериш против ваксините.

# 665
  • София
  Пускала ли си му филмите - Ваксините, скритата истина и филма - Ваксината на страха - http://video.google.com/videoplay?docid=1103396999649583027&hl=en
Там има именно случаи на увредени дечица в Русия.

# 666
Цитат
Крайно против съм, постоянно се водят спорове, дебати и скандали.
Много моля, ако някой познава лекар, който да е против ваксините

ПОстави му условия на мьжа ти.Да се ваксинира той с всичко,което иска да ваксинира детето и ако ги понесе добре Ще помислите пак... Mr. Green
Сигурен сьм,че няма да иска.

много добра идея....ще я предложа и на мъжа ми...той не ми се налага,просто няма как да стане...но понякога мрънка,че нета ми бил "объркал представите"...

# 667
  • Варна
Наистина много трудно ще намериш лекар,който открито да говори против ваксините,но мога да ти кажа,че много от лекарите които ваксинират нашите деца не поставят ваксини на собствените си деца и внучета.Това е информация от много близък лекар.

# 668
Mirama, хомеопат евентуално. Класически не ми се вярва да намериш против ваксините.
А нещо не грешите ли? Аз мислех, че в питейната вода има хлор, а не флуор.

# 669
Това с флуора е от друга тема...  Peace

Виж тук... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250259.0

# 670
Здравейте!Аз съм нова.Много съм притеснена за това пиша и тук.Синът ми е на 7.По-здравосл.причини му липсва последната ре-полиоми9елитна жива ваксина.Сега искат да го ваксинират с новата инжекционна жива полио.Гледах предаване за ваксините че след като пропуснат прием е по-добре да не се ваксинира вече.Докторката твърди че става въпрос за първите 3 основни приема и не било опасно.МНОГО ме е страх ще се побъркам.
Ако може помогнете,не ми е лесно да реша.

# 671
Toва не е истина. Класическата хомеопатия има твърда позиция срещу ваксините. Боаронската е тази, която защитава ваксинирането.
skiptyr, на твое място не бих ваксинирала детето си. За първи клас проблеми няма да му правят.
Живакът се ползва като консервант във ваксините. Съдържа се във вид на някакво живачно съединение. няма такова понятие като минимално допустимо количество (т.е. безвредно) живак. Изключително опасен, дори и в минимални дози.

# 672
Toва не е истина. Класическата хомеопатия има твърда позиция срещу ваксините. Боаронската е тази, която защитава ваксинирането.

Ох, написала съм го може би неясно. Под класически имах предвид не хомеопат, а обикновен лекар (алопат) Simple Smile

# 673
Вече говорих с двама близки лекари, и двамата се правят на луди, мънкат, хъмкат и накрая пак, ама то е хубаво да се ваксинира и т.н. от сорта.
Книги му показвах, мнения тук му показвах, филма стоя на десктопа 1месец, уж го гледа, уж чел и накрая пак същите глупости.
Май ще го накарам да се ваксинира със всичките ваксини на стари години пък да го видя после.
Даже и темата за децата пострадали от виксини му показвах и той ми излезе с номера, че говорил с някаква лекарка и тя казала, че в Плевен такъв случай нямало (естествено, че така ще каже).

# 674
Май ще го накарам да се ваксинира със всичките ваксини на стари години пък да го видя после.

Crossing Arms Mirama, дано се стресне и съответно вразуми!

Ние днес ходихме при health visitor да теглим Бебка, (нещо като джи пи в БГ). Първото което ни попита беше имаме ли всички ваксини и преди още да отговоря, вече беше проверила в компютъра, уж да ми напомни. Как пък са инструктирани-аз съм там за тегло, а те въртят-сучат и пак ЗА ВАКСИНИТЕ!
Да не говорим,че насред чакалнята за бебетата бяха залепили огромен "агитационен плакат" срещу ОПАСНИТЕ морбили, заушка и робеола , с които единствено ВАКСИНАТА можела да се пребори и снимка на 3 отчаяни дечица,гледащи тъжно зад вратата с надпис "Под карантина!"  ooooh!
Яд ме е , че не си носех фотоапарата!

Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт